Šerići, Orahovica, Nemila, Topčić polje, Željezno polje, Starina itd
Četvrto najčešće prezime u ZE
Iz mog sela potiču Kenan Bajramović, Mensur Bajramović, Zlatan Bajramović i Maršal Bajramović
Captain4
Jbg, zaboravim neke uvijek.
Moderator/ica: insider
Šerići, Orahovica, Nemila, Topčić polje, Željezno polje, Starina itd
Četvrto najčešće prezime u ZE
a Šener Bajramović
Onaj sto ukro milion, i Bakir sto ukro 10 mil, imaju isti naziv. LOPOV.ASD je napisao/la: ↑02 maj 2020, 21:45Naravno da nisu svi isti.Sviuodbranu je napisao/la: ↑02 maj 2020, 21:43Ti si opsjednut sa SDA Marsale, imas nocne more trebao bi vode preko masica uzeti.
Ne znam kako to zakljuci u postu gdje bukvalno sda spomenuo nisam.
Tebi je problem samo zelena sda, meni su svi problem jer su svi isti, dokazano. Svi koji su bili ili vlast, ili dio vlasti, pa tako i sdp, sda, i svi ostali imaju pregrst lopovluka i kriminala. Ne postoji niti jedan politicar u BiH koji bi bio neka alternativa trenutnom haosu i kriminalu koji vlada u BiH.
Ti si primjer zatucanog Bosnje kojem je mrtvi Alija kriv i za ofsajd u Brazilu tako da bi te zamolio da ne lijepis epitete nikom, ako ti se ne svidja preskoci ba, lupi ignore i zdravo. Sve najbolje.
Eno i onog gore sa Austrijom, eto zato smo tu gdje jesmo jer je narod bolestan.
Ne mogu biti svi isti kada nisu imali isti udio u vlasti.
Kasumovići su kod mene starosjedioci
Bojim se da je vise od 60% ovih drugih.. a covjek mora raditi,, crno bez imalo bijelog...opet za mladje nije, mogu koliko toliko izbirati ali ako udjes u godine a ne volis poso koji radis nema.izlaza.Drape je napisao/la: ↑02 maj 2020, 21:49Sretni su oni koji rade posao koji i ne doživljavaju kao samo izvor prihoda za plaćanje računa već im je stvarno nešto tu zanimljivo i privlačno u tom poslu, vole da se bave time. Kad si ti zaposlen tamo gdje bi nekad najradije zaplakao ujutro kad moraš ići i kad te u toku radnog vremena uhvate misli: "Ovaj posao, ovi ljudi, je li to moj život sve do penzije", to je depresivni pakao.
Poslije Babinaca idu Bugari, opšte poznata stvarDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑02 maj 2020, 22:20Jednom sam išao u Gradišću, po šamot cigle. Neću da generalizujem, ali ovih par ljudi s kim sam se susreo teške teške seljačine....
Ja ne znam ni kako to funkcioniše, došao po cigle. Kaže brate sačekaj, morao ga pratiti, isao od kuce do kuce po selu pita imal cigli a na viberu mi govorio da 100% ima 300 komada, svaka kuca ima red cigli ispred avlije.
Crkvice i Blatusa su sad Beverley Hills...rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑02 maj 2020, 22:27Zar nisu Crkvice najgore![]()
Iako imaju sad gore one nove zgrade, nije loš pogled![]()
Mada ja najbolje po Jaliji znam, tu sam domaći![]()
Ima li ti gdje brata Effetajolicnikola je napisao/la: ↑02 maj 2020, 22:34j****e kako meni posebno fali Blanka Vlašić, sad u ovoj izolaciji
pa da sad misli na brata gaćevaditelja dok gleda Viki i Zauvijek susjede, a i o Blanki sam sad pričaoalex1991 je napisao/la: ↑02 maj 2020, 22:36Ima li ti gdje brata Effetajolicnikola je napisao/la: ↑02 maj 2020, 22:34j****e kako meni posebno fali Blanka Vlašić, sad u ovoj izolaciji
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 4 gosta.