Ovog Omču bi crvenom strijelom unglavušu gađo
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Naravno da nije isto. Neko ko ukrade "siću" on je lopov, a ako neko konstantno krade, to je već organizirani kriminal. Dakle nije isto.Sviuodbranu je napisao/la: ↑02 maj 2020, 22:18
Onaj sto ukro milion, i Bakir sto ukro 10 mil, imaju isti naziv. LOPOV.
E sada sto ovaj ukro manje to ga ne pere bato moj. Pogotovo to za udio u vlasti. Ako je na malo smahno, smahnuo bi i da je imao vise vlasti.
Evo jedno poređenje s ratom. Je li isto nazvati Armiju BiH zločinačkom, kao i VRS, jer su neki njeni pripadnici počinili zločine. Jedni par stotina, drugi desetine hiljada, ali im je zajedničko da su zločini. Ili ovdje pak vrijede drugi aršini.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
solinas je obolio od hipokrizije
da je pravi dijasporac vratio bi se , otvorio neki biznis ovdje i pokrenuo svoju mjesnu zajednicu, a ne dobacivao iz sigurnosti beča
da je pravi dijasporac vratio bi se , otvorio neki biznis ovdje i pokrenuo svoju mjesnu zajednicu, a ne dobacivao iz sigurnosti beča
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Ti poredis ARBiH koja je branila narod u svojoj zemlji, sa zlocincima koji su je palili. I ciji je sastav bio preko 40 posto gradjanima druge drzave, Srbije, i dobrovoljcima placenicima. Halal ti poredjenje majstore.Mokes je napisao/la: ↑03 maj 2020, 00:31Naravno da nije isto. Neko ko ukrade "siću" on je lopov, a ako neko konstantno krade, to je već organizirani kriminal. Dakle nije isto.Sviuodbranu je napisao/la: ↑02 maj 2020, 22:18
Onaj sto ukro milion, i Bakir sto ukro 10 mil, imaju isti naziv. LOPOV.
E sada sto ovaj ukro manje to ga ne pere bato moj. Pogotovo to za udio u vlasti. Ako je na malo smahno, smahnuo bi i da je imao vise vlasti.
Evo jedno poređenje s ratom. Je li isto nazvati Armiju BiH zločinačkom, kao i VRS, jer su neki njeni pripadnici počinili zločine. Jedni par stotina, drugi desetine hiljada, ali im je zajedničko da su zločini. Ili ovdje pak vrijede drugi aršini.![]()
Znaci sdp traktorijada na primjer, nije organizovani kriminal, nego sica, onako usput.
Ti ako opravdavas lopova koji krade samo zato sto je ukro manje, jer zaboga nije imao sanse da ukrade vise onda je sve jasno u kakvoj smo mi gabuli ko drustvo
Ja sam rekao da ne postoji politicka opcija koja je bolja od sda, u smislu da ce biti posteni, i urediti drzavu kako bi narod htio. Sve ostaje isto uvjek, uredjenje se ne mijenja, samo kadrovi na pozicijama.
To sto si u tu pricu stavio casnu Armiju koja je branila i mene tada ,i sve nas tebi na obraz pasa moj.
Koga staviti na spram ovih debila iz sda, mozda Vojina iz sdp koji negira genocid i velica Mladica.
SDA mora ici sa vlasti, mora se i ugasiti jer su bruka Bosnjackog naroda, a Bakir krivicno odgovarat za kriminal, ali smatrati da taj neki sdp junak samo na to ceka da nas povede u "bolje sutra",su price za predskolsko.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Najveća uzdanica " Konaković" ne posjeduje ni jedan jedini kvalitet osim što je SDA odbjeglica.
Čitava njegova nova politička ideja i persona se svodi na tome da je odbjeglica i da se on kao lav bori protiv jedne organizacije. Zvuči filmski, i zato je uspio okupiti nešto ljudi oko sebe.
Nema alternativa...
Čitava njegova nova politička ideja i persona se svodi na tome da je odbjeglica i da se on kao lav bori protiv jedne organizacije. Zvuči filmski, i zato je uspio okupiti nešto ljudi oko sebe.
Nema alternativa...
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
A zlocini koji su pocinili narodi istocnih drzava koji nisu bili Bosnjaci a borili su se pod zastavom ARBIH ?Sviuodbranu je napisao/la: ↑03 maj 2020, 00:53
Ti poredis ARBiH koja je branila narod u svojoj zemlji, sa zlocincima koji su je palili.
23
Grci i Rusi se nisu borili pod tom zastavomGOAT je napisao/la: ↑03 maj 2020, 01:10A zlocini koji su pocinili narodi istocnih drzava koji nisu bili Bosnjaci a borili su se pod zastavom ARBIH ?Sviuodbranu je napisao/la: ↑03 maj 2020, 00:53
Ti poredis ARBiH koja je branila narod u svojoj zemlji, sa zlocincima koji su je palili.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Grci i rusi su bili u mirovnoj misiji.
⚜️~⚜️~⚜️
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Pricate o politici, na konkretan post o politici, lopovskoj i kriminalnoj sda, sdp-u i ostalima odgovarate tim glupostima jer nemate konkretno sta reci, sta ces pametno odgovoriti na istinu
. Koliko vam je krivo kada neko iznese istinu o kriminalcima iz sdp da idete do krajnosti.
Svaki zlocinac kojem se dokaze pred sudom neka odgovara. A izjednacavati par stotina ljudi koji su dobrovoljno dosli da poloze zivot za tudju domovinu, od kojih 95 posto nije ukaljalo obraz sa desetinama hiljada ruskih, grckih, finskih, i srbijanskih koljaca koji su dobrovoljno palili i silovali po BiH,pa to moze samo Bosnjo. Aferim momci.Sto rece momak, mora da su bili u mirovnoj misiji, ja ne znam ko nas bre zavadi.
. Koliko vam je krivo kada neko iznese istinu o kriminalcima iz sdp da idete do krajnosti.
Svaki zlocinac kojem se dokaze pred sudom neka odgovara. A izjednacavati par stotina ljudi koji su dobrovoljno dosli da poloze zivot za tudju domovinu, od kojih 95 posto nije ukaljalo obraz sa desetinama hiljada ruskih, grckih, finskih, i srbijanskih koljaca koji su dobrovoljno palili i silovali po BiH,pa to moze samo Bosnjo. Aferim momci.Sto rece momak, mora da su bili u mirovnoj misiji, ja ne znam ko nas bre zavadi.
pa ti se stvarno otiskom prsta potpisuješ jbtSviuodbranu je napisao/la: ↑03 maj 2020, 01:43Pricate o politici, na konkretan post o politici, lopovskoj i kriminalnoj sda, sdp-u i ostalima odgovarate tim glupostima jer nemate konkretno sta reci, sta ces pametno odgovoriti na istinu
. Koliko vam je krivo kada neko iznese istinu o kriminalcima iz sdp da idete do krajnosti. piše
momak je to poređenje uzeo kao primjer kako NE TREBA, ne misli za ozbiljno
ma ustvari ništa ,džaba pišem
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Pa ne treba .Ne moze biti isti onaj ko se branio u svojoj drzavi, i oni koji su ratovi u tudjoj i rusili. I primjer Armije koja je branila svoju drzavu, i politicari koji kradu u duetu pod razlicitim stranackim bojama, primjer za anale, bas me zanima ko se prstom potpisuje.RollMan je napisao/la: ↑03 maj 2020, 02:14pa ti se stvarno otiskom prsta potpisuješ jbtSviuodbranu je napisao/la: ↑03 maj 2020, 01:43Pricate o politici, na konkretan post o politici, lopovskoj i kriminalnoj sda, sdp-u i ostalima odgovarate tim glupostima jer nemate konkretno sta reci, sta ces pametno odgovoriti na istinu
. Koliko vam je krivo kada neko iznese istinu o kriminalcima iz sdp da idete do krajnosti. piše
momak je to poređenje uzeo kao primjer kako NE TREBA, ne misli za ozbiljno
ma ustvari ništa ,džaba pišem
Sto se tice druge teme rekao sam sto sam imao. Svi apsolutno svi u BiH su ista **** politicka.
Bolje i on nego sdpDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑03 maj 2020, 01:04Najveća uzdanica " Konaković" ne posjeduje ni jedan jedini kvalitet osim što je SDA odbjeglica.
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Onaj koji politicar koji shvati da je ekonomija kljuc stabilnosti zemlje, opstanka naroda i drzave uopste ce se mozda izdici iz ovog sivila.
Kada oni umjesto da drzavnim zakonom narede poslodavcima koliko godisnje procentualno moraju dici plate shodno bransi, raspravljaju sa tim istim poslodavcima da li da manjak namiruju smanjenjem penzija o cemu onda pricamo.
Svaka vlast u svijetu, svoj opstanak na celu drzave bazira na ekonomiji, zaposljavanju, trgovini stvarima kojima narod opet poklanja povjerenje .Jedna smo od rijetkih drzava cija vlast je svrha sama sebi.
Sda hdz i dodo rade sta hoce, sdp i opozicija odbijaju vlast, i bacaju demagogiju iz debele pozadine, narod se bori da prezivi dan,niko ne reaguje na kriminal zadnjih dana, u drugim drzavama vec bi i Fikret i kompanija bili iza resetaka. Kod nas niko nista,narod zbija sale po fcb, svima potaman.
Kada oni umjesto da drzavnim zakonom narede poslodavcima koliko godisnje procentualno moraju dici plate shodno bransi, raspravljaju sa tim istim poslodavcima da li da manjak namiruju smanjenjem penzija o cemu onda pricamo.
Svaka vlast u svijetu, svoj opstanak na celu drzave bazira na ekonomiji, zaposljavanju, trgovini stvarima kojima narod opet poklanja povjerenje .Jedna smo od rijetkih drzava cija vlast je svrha sama sebi.
Sda hdz i dodo rade sta hoce, sdp i opozicija odbijaju vlast, i bacaju demagogiju iz debele pozadine, narod se bori da prezivi dan,niko ne reaguje na kriminal zadnjih dana, u drugim drzavama vec bi i Fikret i kompanija bili iza resetaka. Kod nas niko nista,narod zbija sale po fcb, svima potaman.
ko tebi dade RWR kartu nikad mi nece bit jasno
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Joj ljudi da mi se posrat tačno bi se rodio, yebe me opstipacija malo je reć. Situacija je ko u Zmajevoj Vizi, ko da su mi Pakistanci u Đurđeviku dali čokolade za kuhanje da jedem.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.