Pa ne treba .Ne moze biti isti onaj ko se branio u svojoj drzavi, i oni koji su ratovi u tudjoj i rusili. I primjer Armije koja je branila svoju drzavu, i politicari koji kradu u duetu pod razlicitim stranackim bojama, primjer za anale, bas me zanima ko se prstom potpisuje.RollMan je napisao/la: ↑03 maj 2020, 02:14pa ti se stvarno otiskom prsta potpisuješ jbtSviuodbranu je napisao/la: ↑03 maj 2020, 01:43Pricate o politici, na konkretan post o politici, lopovskoj i kriminalnoj sda, sdp-u i ostalima odgovarate tim glupostima jer nemate konkretno sta reci, sta ces pametno odgovoriti na istinu
. Koliko vam je krivo kada neko iznese istinu o kriminalcima iz sdp da idete do krajnosti. piše
Svaki zlocinac kojem se dokaze pred sudom neka odgovara. A izjednacavati par stotina ljudi koji su dobrovoljno dosli da poloze zivot za tudju domovinu, od kojih 95 posto nije ukaljalo obraz sa desetinama hiljada ruskih, grckih, finskih, i srbijanskih koljaca koji su dobrovoljno palili i silovali po BiH,pa to moze samo Bosnjo. Aferim momci.Sto rece momak, mora da su bili u mirovnoj misiji, ja ne znam ko nas bre zavadi.
momak je to poređenje uzeo kao primjer kako NE TREBA, ne misli za ozbiljno
ma ustvari ništa ,džaba pišem
Sto se tice druge teme rekao sam sto sam imao. Svi apsolutno svi u BiH su ista **** politicka.