- Mislim da ja ovu mladjariju dozivljavam malo drugacije , gotovo sve ih izuzetno postujem (cak i "pogani jezik" @AN). Nekako su drgaciji Bosanci od moje generacije , hocu reci otresitiji i pametniji.Ove momke ne moze kao mene i moje jarane fatati na foru niko (ja se vodio brastvom i jedinstvo).
- Doduse ima i onih naivnih kao sto sam bio ja , pa padaju na pricu kako pojedini igraci gotive FKS (tipa Adukor,Tatko,onaj Crnogorac ...i drugi).
- Ti si Pasa sa igracima i rukovodstvom cugao i druzio se , ja to nisam . Nekad bih bio ljubomoran na to tvoje druzenje , a sada bas i ne . Uglavnom svi igraci gledaju interes (npr.R.Savic , S.Repcic , D.Jozic , pa mozda i Alen Skoro(mozda)), samo njih par klub su stavljali ispred sebe npr. Vahidin , Cala i ne mogu se sjetiti prezimena stoper(poslijeratni) , sto ne ode vani i sjeba egzistenciju , pa i Mujakic je rizikovao .E tu dolazimo do Vahidina.
- Samo Vahidinu priznam da vise i duze mrzi Zelju
Dzeko Edin je kompletniji igrac od velikih majstora Bajevica , Halilhodzica.... . Davao je i davat ce aBd Edin lijevom , desnom i glavom (pogotovo za BiH).Nikad necu priznat da je bolji od VAHIDINA (nikad @skoroalen-u NIKAD)
- Gospodine @bordopoeta nije nase nadmudrivati se sa ovim pametnicama , nase je nositi u srcu ono sto smo dozivjeli , kao sto ce oni za 20-tak godina govoriti da je M.Ahmetovic izvanzemaljac . Nase je prijatelju da im kazemo da je buducnost FKS u Akademiji i samo Akademiji . Zahvaliti se Krsti i slicnim . Najvece bogastvo FKS su ovi pametni mladi ljudi (navijaci) i Akademija . Postovanje .
[/quote]
Ne sporim ja da je Džeko imao solidnu karijeru, ali jel' se ti šališ kada kažeš da je bolji od Duška i Vahe, Bake, Meše, Švabe...