FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bolji je kvalitet majica otkako ih Bosnian Kingdom radi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Daj ne serite svega vam.. Momak odličan golman i veliki profesionalac. To što mu se desi da napravi grešku, desi se i jednom Ter Stegenu koji primi s centra gol protiv Rome kad ga Florenzi zabi. Milion puta mu se desilo tokom prethodnih sezona da zaebe pas i stvori čistu šansu protivniku, da uyebe nešto. Danas među tri najbolja na svijetu, šalje pasove bolje nego pola veznjaka na svijetu.
Neka griješi, neka se čelići i kali. Koliko puta nas je izvukao svojim bravurama i opet se nešto sumnja u momka. Neka ga još pet godina što se mene tiče, oe mene puna podrška.
Tito ga yebo k'o da je hibrid Bandovića i Oštrakovića..
Neka griješi, neka se čelići i kali. Koliko puta nas je izvukao svojim bravurama i opet se nešto sumnja u momka. Neka ga još pet godina što se mene tiče, oe mene puna podrška.
Tito ga yebo k'o da je hibrid Bandovića i Oštrakovića..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
Samozdravlje
- Kontakt:
bordopoeta je napisao/la: ↑02 maj 2020, 21:58Ne sporim ja da je Džeko imao solidnu karijeru, ali jel' se ti šališ kada kažeš da je bolji od Duška i Vahe, Bake, Meše, Švabe...
Bez trunke foliranja , postujem te . Zbog tog postovanja necu ulaziti u neke rasprave , sve je stvar misljenja , naravno da sam napisao ono sto mislim i ne mislim sad drugacije . Veliki broj ovih momaka(na forumu) bi mogli biti Tvoji unuci . Iskreno mislim da su malo pretjerali , mladost ko mladost. Ti , ovi stariji i ja zivimo u proslosti(a bila je lijepa ),isto kao sto ce ovi mladici zivjeti za 20-tak godina . Nema vage koja bi precizno definisala ko je bolji .
Hajmo mi o sadasnjosti i Kovi-velicanstvenom . Zivio mi "momcino" .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
da se vojislav dragovic duze zadrzao...
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Reci nesto , ma ne reci pomisliti nesto da je Kova "nako" golman za mene je .... Momak sam od sebe napravio golmanom . Branio po Kozarama , Sutjeskama i bio na pravom mjestu u pravo vrijeme . Imat ce 2 Titule , aBd , odbranio 50-tak utakmica i eto imao neke greske . Samo nemojte reci da je mogao braniti ono protiv MDK . Nabrojte gdje nas je kostao bodova ili Titule
Ja bih Krstu stavio na gol , tako ja vidim ove lose komentare .
Bez uvrede , al prica : "Imao je podosta fula , ali ga bez dobre love ne bih pustio da ide dalje" .
Ja bih Krstu stavio na gol , tako ja vidim ove lose komentare .
Bez uvrede , al prica : "Imao je podosta fula , ali ga bez dobre love ne bih pustio da ide dalje" .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
A da nam je onda Borjan došao u paketu sa Benkom, kad ga Ludogorec pokupi i za par dana zaigra protiv Liverpoola.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
Historicar
- Kontakt:
Izjavio je nedavno, za Sportklub, da je sa Sarajevom, sve bio dogovorio, ali su mu ljudi iz tadašnje uprave, u minut do 12, poslali korigovani ugovor, sa manjom platom, što on, naravno, nije prihvatio.Umjesto naše lige, nekoliko dana kasnije, branio za Ludogorec na AnfielduHordasOdMalena je napisao/la: ↑03 maj 2020, 23:27A da nam je onda Borjan došao u paketu sa Benkom, kad ga Ludogorec pokupi i za par dana zaigra protiv Liverpoola.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Sad sam pročitao, ali je to bilo, čini mi se, nakon Ludogoreca, drugi put su ga naši pokušali dovesti. Sjećam se da je tada bila priča da bi došao, ali ugovor na samo pola godine. Tada se pregovaralo i sa Kelavom da dođe na posudbu.Historicar je napisao/la: ↑03 maj 2020, 23:45Izjavio je nedavno, za Sportklub, da je sa Sarajevom, sve bio dogovorio, ali su mu ljudi iz tadašnje uprave, u minut do 12, poslali korigovani ugovor, sa manjom platom, što on, naravno, nije prihvatio.Umjesto naše lige, nekoliko dana kasnije, branio za Ludogorec na AnfielduHordasOdMalena je napisao/la: ↑03 maj 2020, 23:27A da nam je onda Borjan došao u paketu sa Benkom, kad ga Ludogorec pokupi i za par dana zaigra protiv Liverpoola.![]()
A ovo prije Ludogoreca, mislim da je sve bilo već dogovoreno. I tad bi nešto pokvarilo dolazak garant, teško je bilo povjerovati da bi takva klasa došla kod nas. Vjerovatno i najbolji golman koji igra na Balkanu trenutno, pa naš Kova.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Vozdra... prvi post na forumu ovog portala (samo sam citao ponekad) ali rekoh hajde da malo i pisem. Prvi post je morao biti na ovoj temi jasno - pozdrav bordo naciji 
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Preduslov ti je da staviš sliku Sabrinice na havatar, inače Morto reže po kratkom postupku.
I da kaže "Ja sam pichić udbaški" tri put.AlfredNobel je napisao/la: ↑04 maj 2020, 01:56Preduslov ti je da staviš sliku Sabrinice na havatar, inače Morto reže po kratkom postupku.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
ajdohordas
- Kontakt:
Jel onaj slovenac bi Cvijanović sto je trebao potpisati pa izadje demant navecer oko 11 haha ?
- AlfredNobel
- Kontakt:
To se podrazumijeva.skoroalen je napisao/la: ↑04 maj 2020, 02:05I da kaže "Ja sam pichić udbaški" tri put.AlfredNobel je napisao/la: ↑04 maj 2020, 01:56Preduslov ti je da staviš sliku Sabrinice na havatar, inače Morto reže po kratkom postupku.![]()
Može i sliku Edina šljivotresa, ali onda će mu raja psovat.
@ajdohordas
Jeste, Goran Cvijanović. Strašan igrač..
Ovo je valjda light proces inicijacije novog clana u virtualno bratstvo?skoroalen je napisao/la: ↑04 maj 2020, 02:05I da kaže "Ja sam pichić udbaški" tri put.AlfredNobel je napisao/la: ↑04 maj 2020, 01:56Preduslov ti je da staviš sliku Sabrinice na havatar, inače Morto reže po kratkom postupku.![]()
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Tako su i mene dočekali prije 4 godine, samo čuvam tradiciju.Steven11 je napisao/la: ↑04 maj 2020, 02:36Ovo je valjda light proces inicijacije novog clana u virtualno bratstvo?skoroalen je napisao/la: ↑04 maj 2020, 02:05I da kaže "Ja sam pichić udbaški" tri put.AlfredNobel je napisao/la: ↑04 maj 2020, 01:56
Preduslov ti je da staviš sliku Sabrinice na havatar, inače Morto reže po kratkom postupku.![]()
![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
E ja cu to za 4 godine dici na visi nivo. Onima koji dodju...
-
ajdohordas
- Kontakt:
Nismo mi brate dobri ovdje, čim mi pratimo letove mogućih pojačanja prema našim destinacijama, i to preko aplikacija,mozes mislit dokle se doslo.
Onaj neki brat umalo da se razvede kad je TSS trebao potpisati a ti se cudis kako smo te dočekali...
Onaj neki brat umalo da se razvede kad je TSS trebao potpisati a ti se cudis kako smo te dočekali...
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Ova uprava je nesto najbolje sto se desilo , ljudi nema neki galama preko medija , rade u tishini lagano , kad se sjetim Selimovica i galame ....
Od kad je Sabrina u klubu sve se promijenilo... Naprijed direktorice !
Od kad je Sabrina u klubu sve se promijenilo... Naprijed direktorice !
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], misstianopenaldo i 8 gostiju.