Slike su u pitanju da isprobamo i @deli želju ispunim.
SS.ba Kviskoteka
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: SS.ba Kviskoteka
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Očekivao sam tebe u top3legenda reala je napisao/la: ↑03 maj 2020, 22:17sad poso i ja da napisem, Kolinu sam fulio jos racunam suduo OI 96,LP, gledo reprizu SP neku vece i kliknem opet SP
Markovic znam da je igro za Huventud,Estudiantes i Pamesu al Mursijs i Saragosa mi bili nedoumica i jbg
Biorndalena prebrojo

nema potpisa
Ma i ja sam fulio Kolinu i Markovića.legenda reala je napisao/la: ↑03 maj 2020, 22:17sad poso i ja da napisem, Kolinu sam fulio jos racunam suduo OI 96,LP, gledo reprizu SP neku vece i kliknem opet SP
Markovic znam da je igro za Huventud,Estudiantes i Pamesu al Mursijs i Saragosa mi bili nedoumica i jbg
Biorndalena prebrojo
Za Ray Allena u zadnjoj sekundi se sjetih Milvokija. Seattle, Boston, Miami su mi odmah na umu bili.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Koliko si imao, jel isti ko sinoć?
Jes, samo se meni nisu sinoć slike učitavale.
Ne znam ima negdje slika stavio je Helćo.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
lutka bratova

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Neko je govorio da će napraviti iz matematike neki kviz, ima l' od toga šta?
Kad opet nađem malo vremena, napraviću ja jedan iz nauke, vjerovatno sa fokusom na fiziku, matematiku, elektrotehniku.
Kad opet nađem malo vremena, napraviću ja jedan iz nauke, vjerovatno sa fokusom na fiziku, matematiku, elektrotehniku.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Treba u njujorkeru glorihol napravit tu se i oblacd najvece totare
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
-
- Kontakt:
...legenda reala je napisao/la: ↑03 maj 2020, 22:17sad poso i ja da napisem, Kolinu sam fulio jos racunam suduo OI 96,LP, gledo reprizu SP neku vece i kliknem opet SP
Biorndalena prebrojo
Zadnja izmjena: rektalnialpinizam, dana/u 03 maj 2020, 22:38, ukupno mijenjano 3 puta.
- LlullSergio
- Kontakt:
Ah ovo Zijo Poljo, ja se sjebo, ne znam ni o cemu se radi. Evo sad ukuca pa vidim sta je bilo. Ajde, zanimljivo da se sazna. Bjorndalena sam fakat mislio da je 7. Mada gledajuci cistu matematiku puno je brate to.
Onog njakvog Funakija sam pogodio. A opet Janicu oko koje puno znam i za koju sam se vagao izmedju 2 i 3 ofulam. I to cak vise mislio da je 3 i stisnem 2 zlata. Ovaj hokej sam znao, msm NHL sampiona.
Kolina je bio zanimljiv, reko moguce da pokusava ici sa trik pitanjem sto se tice OI i isao sam na to.Ali eto fail
Onog njakvog Funakija sam pogodio. A opet Janicu oko koje puno znam i za koju sam se vagao izmedju 2 i 3 ofulam. I to cak vise mislio da je 3 i stisnem 2 zlata. Ovaj hokej sam znao, msm NHL sampiona.
Kolina je bio zanimljiv, reko moguce da pokusava ici sa trik pitanjem sto se tice OI i isao sam na to.Ali eto fail

Ja sam govorio, i rezerviso termin za večeras u 22h al me Oske izgleda izlevatio i ubacio admira preko redaPatrice_Evra_3 je napisao/la: ↑03 maj 2020, 22:24Neko je govorio da će napraviti iz matematike neki kviz, ima l' od toga šta?

Bit će kviz sutra, napravio sam teorijska pitanja oko 20 još ću dodat 20-ak zadačića pa sutra u 22h može.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Istina, sad sam provjerio. Izvini nije namjerno, promakne. Sutra termin koji hoćeš.bodi123 je napisao/la: ↑03 maj 2020, 22:25Ja sam govorio, i rezerviso termin za večeras u 22h al me Oske izgleda izlevatio i ubacio admira preko redaPatrice_Evra_3 je napisao/la: ↑03 maj 2020, 22:24Neko je govorio da će napraviti iz matematike neki kviz, ima l' od toga šta?
Kad opet nađem malo vremena, napraviću ja jedan iz nauke, vjerovatno sa fokusom na fiziku, matematiku, elektrotehniku.![]()
Bit će kviz sutra, napravio sam teorijska pitanja oko 20 još ću dodat 20-ak zadačića pa sutra u 22h može.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- LlullSergio
- Kontakt:
Ahaa, 29, pa dobro bio bih treći.
- __Liedson__
- Kontakt:
Nemere koji hoće, u 21 rezervisanoOsim13 je napisao/la: ↑03 maj 2020, 22:26Istina, sad sam provjerio. Izvini nije namjerno, promakne. Sutra termin koji hoćeš.bodi123 je napisao/la: ↑03 maj 2020, 22:25Ja sam govorio, i rezerviso termin za večeras u 22h al me Oske izgleda izlevatio i ubacio admira preko redaPatrice_Evra_3 je napisao/la: ↑03 maj 2020, 22:24Neko je govorio da će napraviti iz matematike neki kviz, ima l' od toga šta?
Kad opet nađem malo vremena, napraviću ja jedan iz nauke, vjerovatno sa fokusom na fiziku, matematiku, elektrotehniku.![]()
- legenda reala
- Kontakt:
ma puno znanja

al dobar je bio kviz
ma i njega sam brojo i cetvrte ekipe se nisam mogo sjetiti jbg i kliknem tri
hokej sam oba fulio
I Janicu koju sam tih godina pratio i znm da je tri zlata uzela al sam to brzopleto pogrijesio na dva kilikno
ne bi ja pomjeso da sam se mogo imena sjetiti, znam facu sudije al nisam se imena mogo sjetiti i onda između Danske i Norveške klikno Norvešku
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ja sam to gledao neki dan gledao i komio se od smijeha.LlullSergio je napisao/la: ↑03 maj 2020, 22:25Ah ovo Zijo Poljo, ja se sjebo, ne znam ni o cemu se radi. Evo sad ukuca pa vidim sta je bilo. Ajde, zanimljivo da se sazna. Bjorndalena sam fakat mislio da je 7. Mada gledajuci cistu matematiku puno je brate to.
Kolina je bio zanimljiv, reko moguce da pokusava ici sa trik pitanjem sto se tice OI i isao sam na to.Ali eto fail![]()
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.