AlfredNobel je napisao/la: ↑04 maj 2020, 01:56Preduslov ti je da staviš sliku Sabrinice na havatar, inače Morto reže po kratkom postupku.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
AlfredNobel je napisao/la: ↑04 maj 2020, 01:56Preduslov ti je da staviš sliku Sabrinice na havatar, inače Morto reže po kratkom postupku.

MortemHz je napisao/la: ↑04 maj 2020, 10:39AlfredNobel je napisao/la: ↑04 maj 2020, 01:56Preduslov ti je da staviš sliku Sabrinice na havatar, inače Morto reže po kratkom postupku.![]()

Nije nego je Nam najbolje, dosao covjek koji je zainteresovan za fudbal. Tan je dosao kad je trebalo ugasiti pozar i klub da prezivi ali bilo kakav napredak kluba ili iskorak kako to volimo reci nije bio moguc niti je Tan razmisljao o tome. Nam je dosao tacno kao level iznad Tana u smislu fudbala, razvoja ekipe i znacaja rezultata.HeraklitMracni je napisao/la: ↑04 maj 2020, 10:08Ova uprava je nesto najbolje sto se desilo , ljudi nema neki galama preko medija , rade u tishini lagano , kad se sjetim Selimovica i galame ....
Od kad je Sabrina u klubu sve se promijenilo... Naprijed direktorice !
Uokviriti ovaj post.Orangina85 je napisao/la: ↑04 maj 2020, 12:05Nije nego je Nam najbolje, dosao covjek koji je zainteresovan za fudbal. Tan je dosao kad je trebalo ugasiti pozar i klub da prezivi ali bilo kakav napredak kluba ili iskorak kako to volimo reci nije bio moguc niti je Tan razmisljao o tome. Nam je dosao tacno kao level iznad Tana u smislu fudbala, razvoja ekipe i znacaja rezultata.HeraklitMracni je napisao/la: ↑04 maj 2020, 10:08Ova uprava je nesto najbolje sto se desilo , ljudi nema neki galama preko medija , rade u tishini lagano , kad se sjetim Selimovica i galame ....
U suštini slazem se rad u miru je dobar lakse je igracima i ljudima u upravi raditi nego da se stalno pojavljuju medijima. Eh sad druga strana medalje je da smo u tom periodu kad su Selimovic i drugovi vodili klub tu sezonu kad smo uzeli titulu imali prosjek 7-8000 na tribinama. Bila neka euforija iskreno meni fali ta loziona jednostavno mi pitari volimo praviti euforiju, sigurno da je bolje za igrace sto je ovakvo mirno.trebalo bi neku sredinu naci izmedju ovog i bit ce topHeraklitMracni je napisao/la: ↑04 maj 2020, 10:08Ova uprava je nesto najbolje sto se desilo , ljudi nema neki galama preko medija , rade u tishini lagano , kad se sjetim Selimovica i galame ....
Govorim o cinjenicama a ne o tome koja je bolja uprava. A cinjenica je da kad smo uzeli titulu 2016 prosjek bio neki 8000 a sad je mislim oko 4500. Opet ponavljam za igrace i upravu je bolje sto su zatvoreniji a ocito da navijači vise vole kad je loziona i euforija.
Kad smo kod činjenica..bordobijeli je napisao/la: ↑04 maj 2020, 12:58Govorim o cinjenicama a ne o tome koja je bolja uprava. A cinjenica je da kad smo uzeli titulu 2016 prosjek bio neki 8000 a sad je mislim oko 4500. Opet ponavljam za igrace i upravu je bolje sto su zatvoreniji a ocito da navijači vise vole kad je loziona i euforija.
Prosjek su te sezone podigle utakmice protiv Slobode, Željezničara, Širokog i Zrinjskog. Pogotovo ove prve 2.MortemHz je napisao/la: ↑04 maj 2020, 13:46Kad smo kod činjenica..bordobijeli je napisao/la: ↑04 maj 2020, 12:58Govorim o cinjenicama a ne o tome koja je bolja uprava. A cinjenica je da kad smo uzeli titulu 2016 prosjek bio neki 8000 a sad je mislim oko 4500. Opet ponavljam za igrace i upravu je bolje sto su zatvoreniji a ocito da navijači vise vole kad je loziona i euforija.![]()
Titulu nismo uzeli 2016. godine već 2015. godine, posjeta je bila tačno 6.757 što je recimo duplo više od sljedećeg pratioca, Željezničara, koji je imao posjetu od 3.447 gledaoca.
Sada je prosjek 5.161 bez odigranog derbija na Koševu a to bi značajno diglo ovaj broj + one utakmice pred kraj prvenstva koje dižu prosjek.
Ove godine je to sjajno, prošle godine nije bilo dobro kad smo uzeli duplu krunu, 4.294 je bio prosjek tad ali smo igrali samo jedan derbi na Koševu, ove godine, kao što sam rekao, bi igrali dva.
MortemHz je napisao/la: ↑04 maj 2020, 12:12Uokviriti ovaj post.Orangina85 je napisao/la: ↑04 maj 2020, 12:05Nije nego je Nam najbolje, dosao covjek koji je zainteresovan za fudbal. Tan je dosao kad je trebalo ugasiti pozar i klub da prezivi ali bilo kakav napredak kluba ili iskorak kako to volimo reci nije bio moguc niti je Tan razmisljao o tome. Nam je dosao tacno kao level iznad Tana u smislu fudbala, razvoja ekipe i znacaja rezultata.HeraklitMracni je napisao/la: ↑04 maj 2020, 10:08Ova uprava je nesto najbolje sto se desilo , ljudi nema neki galama preko medija , rade u tishini lagano , kad se sjetim Selimovica i galame ....
Da upravu si moja greska 2014/2015 smo imali posjetu od 105 000 u 14 domaci utakmica jedna nije odigrana sto je prosjek 7500 po utakmici. Ne racunajuci te godine kup gdje se borcem bilo 8.000 pa i evropa onda bi bio prosjek 9000 za ti 19 utakmica. Dok recimo prošla godina dupla kruna 4200 prosjek, ogroman pad. Ovu godinu ne mozemo racunati tek su trebale doci prave tekme. Al uredba 2015 - 2019 ogroman pad u posjetiMortemHz je napisao/la: ↑04 maj 2020, 13:46Kad smo kod činjenica..bordobijeli je napisao/la: ↑04 maj 2020, 12:58Govorim o cinjenicama a ne o tome koja je bolja uprava. A cinjenica je da kad smo uzeli titulu 2016 prosjek bio neki 8000 a sad je mislim oko 4500. Opet ponavljam za igrace i upravu je bolje sto su zatvoreniji a ocito da navijači vise vole kad je loziona i euforija.![]()
Titulu nismo uzeli 2016. godine već 2015. godine, posjeta je bila tačno 6.757 što je recimo duplo više od sljedećeg pratioca, Željezničara, koji je imao posjetu od 3.447 gledaoca.
Sada je prosjek 5.161 bez odigranog derbija na Koševu a to bi značajno diglo ovaj broj + one utakmice pred kraj prvenstva koje dižu prosjek.
Ove godine je to sjajno, prošle godine nije bilo dobro kad smo uzeli duplu krunu, 4.294 je bio prosjek tad ali smo igrali samo jedan derbi na Koševu, ove godine, kao što sam rekao, bi igrali dva.
Naravno.. a i oni su došli u dosta pristojnom broju, mislim najvećem ikad u posljednjih dvadesetak godina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.