Ne klub jer bi onda savez mogao utjecati na taj klub i morali bi igrati, koji god da je. Državni vrh ako odluči tako onda savez mora pratiti, pa makar i jedan dio tog državnog vrha jer je kod nas specifična situacija (dejton, ustav) onda bi moralo tako biti a u biti Vico Zeljković - FK Borac - RS - Dodik jer su jako povezani međusobno i ogroman je utjecaj politike u tom klubu i zato nije ni pogrešno to što si napisao ali na papiru državni vrh odlučuje. Vico je već izjavio da bi trebalo proglasiti prvenstvo i da Sarajevo bude prvak tako da se ne nadam nečemu ali često budu sastanci u Sarajevu gdje su svi prisutni i uvijek može neko promijeniti mišljenje, što da ne.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da se ne lazemo Vico od samog starta tacnije otkad se otkrilo da bi taj 4 nekom fintom isao u Evropu gura pricu o kraju prvenstva bilo 60 ili 2 zarazeno dnevno. Nista me ne bi iznenadilo jer ima iza ledja nekog jakog ko moze progurati tu pricu. Sto se tice FBiH ako ne bude u narednih 3-4 dana naglog skoka komotno svaki tim moze zvanicno poceti trenirati bez ikakvih problema.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Njemci sa 165 hiljada zarazenih planiraju krajem maja igrati liguvlakanje je napisao/la: ↑04 maj 2020, 14:17Problem je realan ako ostane zabrana u Republici Srpskoj. Nije samo teren Borca sporan vec i ostalih klubova.
A racunajte i na to da je preko 200 novozarazenih u poslednjih 4 dana na teritoriji Republike Srpske! Tako da na stranu prica o trenutnoj tabeli, Borcu i evropi, situacija sa zarazom se zakomplikovala i to je cinjenica koja ce se morati uobziriti.
Tako da mislim da nece biti smak svijeta da i mi sa svojih 1900 zarazenih pocnemo igrati
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Upravo to ali ne možeš završiti sezonu bez drugog dijela države tako da bi moralo doći do dogovora ali nadam se da će popustiti na nekim od budućih sastanaka u Sarajevu.LjoZee je napisao/la: ↑04 maj 2020, 14:22Da se ne lazemo Vico od samog starta tacnije otkad se otkrilo da bi taj 4 nekom fintom isao u Evropu gura pricu o kraju prvenstva bilo 60 ili 2 zarazeno dnevno. Nista me ne bi iznenadilo jer ima iza ledja nekog jakog ko moze progurati tu pricu. Sto se tice FBiH ako ne bude u narednih 3-4 dana naglog skoka komotno svaki tim moze zvanicno poceti trenirati bez ikakvih problema.
-
- Kontakt:
Nek igra borac u istocnom sarajevu 
Ionako nece bit navijaca, plati vico hotel i nek odrade 11 kola tour de federacija, is je nase

Ionako nece bit navijaca, plati vico hotel i nek odrade 11 kola tour de federacija, is je nase

Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 04 maj 2020, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

A razmisli da li je pametno ici u kontru liku koji ima opciju da na sledecim izborima dodje na celo saveza?! Nemojte me samo one price "nema sanse" , "necemo dati"...
Moze, sve moze... ministar sigurnosti na drzacnom nivou bio u zatvoru primjera radi.
Sta sa utakmicama u Ugljeviku ili Bijeljini? Za te terene vaze ista pravila kao i za Banjaluku!?
Da budem iskren, jedva cekam da sezona se nastavi da mogu da gledam(garant ce biti sve na tv) a o evropi ne treba ni razmisljayi jer ce se i to moci samo na tv ispratiti.
Moze, sve moze... ministar sigurnosti na drzacnom nivou bio u zatvoru primjera radi.
Sta sa utakmicama u Ugljeviku ili Bijeljini? Za te terene vaze ista pravila kao i za Banjaluku!?
Da budem iskren, jedva cekam da sezona se nastavi da mogu da gledam(garant ce biti sve na tv) a o evropi ne treba ni razmisljayi jer ce se i to moci samo na tv ispratiti.
Koje tačno troškove organizacije pokriva KS? Ja mislim da klubovi u KS ne plaćaju troškove policije već da vlada KS to pokriva.
Oko 450 imamo zarazenih u drzavi i ovolika frkaSalih1984 je napisao/la: ↑04 maj 2020, 14:23Njemci sa 165 hiljada zarazenih planiraju krajem maja igrati liguvlakanje je napisao/la: ↑04 maj 2020, 14:17Problem je realan ako ostane zabrana u Republici Srpskoj. Nije samo teren Borca sporan vec i ostalih klubova.
A racunajte i na to da je preko 200 novozarazenih u poslednjih 4 dana na teritoriji Republike Srpske! Tako da na stranu prica o trenutnoj tabeli, Borcu i evropi, situacija sa zarazom se zakomplikovala i to je cinjenica koja ce se morati uobziriti.
Tako da mislim da nece biti smak svijeta da i mi sa svojih 1900 zarazenih pocnemo igrati
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Ma on na celo drzave moze doci, a ne saveza to ne znaci da ne treba se suprostaviti ako ti ne odgovara nesto. Okvirno, eto, nek je pola lige za i zeli nacin neki nacin to ne znaci da trebaju sutiti i kako Vico kaze neka bude.vlakanje je napisao/la: ↑04 maj 2020, 14:32A razmisli da li je pametno ici u kontru liku koji ima opciju da na sledecim izborima dodje na celo saveza?! Nemojte me samo one price "nema sanse" , "necemo dati"...
A sve se moze nacin rjesenje, ali treba volja. Ovaj je od pocetka ne pokazuje kad su svi govorili da se saceka pa poslije da su za on je isao u kontru.
Ljudi sa vise zarazenih ljudi dnevno i generalno pokazuju volju da se nadje rjesenje da se odigra fudbal do kraja. Eto, prva Srbija. Oni ce sa bas puno vecim brojem zarazenih odigrati, a mi sa cca 1.000 aktivnih na 3 miliona stanovnika jok.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Beduin
- Kontakt:
Samo ne prilazite TK, tamam smo ocistili kanton od virusa i nemamo vise zarazenih.
Ovom trendom mozemo odigrati tekme na prostoru TK, na Sickom vam slijedi potpuna dezinfekcija i restriktivne mjere, posebno ovima iz RS jer je tamo zaraza nevidjena.
Ovom trendom mozemo odigrati tekme na prostoru TK, na Sickom vam slijedi potpuna dezinfekcija i restriktivne mjere, posebno ovima iz RS jer je tamo zaraza nevidjena.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Ja sam dobio info da samo Borac nije za nastavak, ostali jesu. Nadaju se da ce se proglasiti trenutno stanje koje im itekako odgovara i koje im je jedini spas.Herero je napisao/la: ↑04 maj 2020, 08:224 kluba su za nastavak...željo, široki, tuzla i velež...ostali su protiv posebno ovih iz RS-a. Najvjetovatnije da se nece nastaviti, nece biti proglasenja prvaka, niti ispadanja iz lige. U europi ce se ici po redosliiedu na tablici.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑04 maj 2020, 04:50Najvjerovatnije da se liga nece nastaviti, tako sam barem cuo jucer iako su svi za nastavak osim jednog kluba. Vidjet cemo u toku sedmice vjerovatno je li informacija tacna.
Forzza Velez
Jedini spas Borcu?! Za sta? Para im ne treba koliko znam.
Ma jok! Ne vole oni pare.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Izbaciti Borac, ostaviti Čelik i ne dirati ništa. Niko nek ne ulazi, ovi u Federalci su svakako katastrofalno loši, nek se krčkaju još koju godinu. Za njihovo dobro.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Beduin
- Kontakt:
Joj kad djeca pocnu o insajderskim informacijama, kobajagi neko im javio, a jedino sto mogu saznati je kad ce doci svjeze voce u piljari mu ispod stana.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Mislis kao prije tri godine
Borac out, Celik in 
#mancini niko nije gadljiv na pare

#mancini niko nije gadljiv na pare

Smijesni ste, narod umire a vi bi da se antifudbal nastavi? Pitanje je hocel sljedeca sezona poceti na vrijeme...
-
- Kontakt:
Online prenos virtuelnenuoaznice placati 5 KM po komadu, pare idu domacinu, ili dijele pola pola sa Telekomom. sve se to moze realizovati, pa uzeti koliko toliko u ovom vaktu je vrijedno.redbull93 je napisao/la: ↑04 maj 2020, 14:02Skakljivo je ovo sve, volio bi da se nastavi, al kao sto rece neko pod ovakvim uslovima organizacija utakmic3 a ce kostati 20.000KM? Ako je istina cisto sumnjam da ce svi ovo moci bez ponoci saveza izdrzati, pogotovo jer nema prihoda nikakvih od karata. Onda jedan igrac nek se zarazi sve pada u vodu.
Daj Boze da se nastavi, al sumnjam da ce uspjeti. Jos poznavajuci nas i ono nase, samo nek je naopako, tesko bgm.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Njemci sa 160 hiljada zarazenih planiraju da krajem ovog mjeseca počne njihova liga
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.