Ti stariji da su neki ljudi bili iz ramena bi ti šamare za tvoje nacističke i ustaške gluposti ljepili.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ukratko ako koristis nesto sto je nabavila zadruga (citaj ljudi koji cine zadrugu su svi dali pare za to) npr traktor logika ti nalaze da dio svog roda trebas dati u zadrugu da ona to kasnije proda i na taj nacin stvara budzet za narednu godinu.
Jedino ako ti preci nisu bili pakaši pa koristili ono za sta su svi pare dali a rod skrivali samo za sebe
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Šta smo se dogovorili za bravara? Heroj ili zločinac?
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
zavisi jel volis spavati na klupi ili neRacioEmocionalan je napisao/la: ↑04 maj 2020, 15:52Šta smo se dogovorili za bravara? Heroj ili zločinac?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
https://www.klix.ba/vijesti/bih/milicev ... /200504105
Dobro nam je pravo. Zamisli moraš ovaj kredit otplaćivati onim krupnim novčanicama ahahah kakvi luzeri
Dobro nam je pravo. Zamisli moraš ovaj kredit otplaćivati onim krupnim novčanicama ahahah kakvi luzeri
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
U Srbiji nikad dosadno
Moj zizu, vidi se da nisi bio odavnoRacioEmocionalan je napisao/la: ↑04 maj 2020, 15:52Šta smo se dogovorili za bravara? Heroj ili zločinac?
Jedino šta je ovdje dogovoreno je da se nikad nećemo o ičemu dogovoriti
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Ko ce dati kredit da se vrati to?Osim13 je napisao/la: ↑04 maj 2020, 15:54https://www.klix.ba/vijesti/bih/milicev ... /200504105
Kad ovo Bake iz svog dzepa vrati, heroj nas.Edviin je napisao/la: ↑04 maj 2020, 16:04Ko ce dati kredit da se vrati to?Osim13 je napisao/la: ↑04 maj 2020, 15:54https://www.klix.ba/vijesti/bih/milicev ... /200504105
Treba nam neki Eskobar da se ponudi vratiti citav dug. Za 2 mjeseca bi uhljebi opet napravili milijardu minusa
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Mani gluposti. Al Tito je naslijedio polupismenu, zapstalu pizdariju. I odradio je odličan posao. E sad što je bratstvo i jedinstvo završilo na dva flora, moro je živjet 500 godina da od stoke naprave ljude.
Nullius in verba
Da je dobacio do raspada istočnog bloka i pucanja Varšavskog pakta, okrenuli bi se i zvanično ka zapadu, pa bi možda danas bilo drugačije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Inače doktorant Tito bio jako pismen i elokventan.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ko ima pametni sat od vas, da li se isplati dati novac za to, koristili se dovoljno i dugo da bi se isplatilo dati novac?
Zamjeram neke osnovne stvari. Po meni uopste nije trebalo zadrzati nazive niti jednog naroda, svi su trebali biti jugosloveni, a jezik jugoslovenski, spc kao i sanu je trebalo unistiti do temelja. Kao i svaku jednonacionalnu organizaciju. Umjesto toga u sve je trebalo ubaciti prefiks jugo, a iz svega izbaciti srpski, hrvatski ili bilo koji drugi predznak. To bi bila prava jednakost.
Kakav je to sistem koji je iznjedrio jednog ratka mladica ? Taj isti covjek je prosao kroz jugo skole, jugo vojsku, i opet uspio da zadrzi u sebi toliku mrznju prema ostalim narodima. Kako ? To je greska sistema.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Za to je trebalo sto godina da se primi. Ali odličan posao je uradio. I vratio nam državnost.VolimTz je napisao/la: ↑04 maj 2020, 16:23Zamjeram neke osnovne stvari. Po meni uopste nije trebalo zadrzati nazive niti jednog naroda, svi su trebali biti jugosloveni, a jezik jugoslovenski, spc kao i sanu je trebalo unistiti do temelja. Kao i svaku jednonacionalnu organizaciju. Umjesto toga u sve je trebalo ubaciti prefiks jugo, a iz svega izbaciti srpski, hrvatski ili bilo koji drugi predznak. To bi bila prava jednakost.
Kakav je to sistem koji je iznjedrio jednog ratka mladica ? Taj isti covjek je prosao kroz jugo skole, jugo vojsku, i opet uspio da zadrzi u sebi toliku mrznju prema ostalim narodima. Kako ? To je greska sistema.
Ubistvo Džemala Bijedića je ono što je okrenulo sve napoako. Da je Džemal ostao živ mislim da bi drukčije bilo.
Nullius in verba
Njegova najveća greška (sa ove distance) je bila ta što je vjerovao u utopiju da će narod izabrati njegovog nasljednika, gdje nije želio praviti dinastiju. To bi nam možda kupilo potrebno vrijeme da se približimo zapadu.VolimTz je napisao/la: ↑04 maj 2020, 16:23Zamjeram neke osnovne stvari. Po meni uopste nije trebalo zadrzati nazive niti jednog naroda, svi su trebali biti jugosloveni, a jezik jugoslovenski, spc kao i sanu je trebalo unistiti do temelja. Kao i svaku jednonacionalnu organizaciju. Umjesto toga u sve je trebalo ubaciti prefiks jugo, a iz svega izbaciti srpski, hrvatski ili bilo koji drugi predznak. To bi bila prava jednakost.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Pa trebao je Džemal Bijedić biti njegov nasljednik pa su ga smakli.
⚜️~⚜️~⚜️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.