Oske evo skuhano, dodaj kod.
272037 21:30h
Kviz opšteg znanja
Potrudio sam se da bude za svakog ponešto, ima i BONUS pitanje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Oske evo skuhano, dodaj kod.
na ligaškim ne mogu u bazen ubacit
marksizam
kad me pita koji je broj bešlija nosio na leđima protiv danske 2003, bacio bi monitor kroz prozor
nek meni stave koji broj je nosio Petar Krpan protiv Irske '98
Pomoću ti i ja haj. Poslaću ti na PP par pitanja. Neću učestvovati
šteta, želio sam te vidjeti u akciji. al bujrum šalji svakako.
Stavi moja na kraj, odgovaraću na tvoja.
258445
Ima li analitičke geometrije?bodi123 je napisao/la: ↑04 maj 2020, 18:08258445
20 teorijskih + 20 zadačića, vrijeme je od 10 do 20 sekundi u zavisnosti od težine i dužine
Zadaci su osnovne stvari iz srednje škole fakat ništa preteško. Svako ko imalo voli i poznaje matematiku će odgovorit barem pola. Oni što je mrze nek preskoče kviz jer će je zamrzit još više.![]()
Nema čini mi se.TonySosa je napisao/la: ↑04 maj 2020, 18:17Ima li analitičke geometrije?bodi123 je napisao/la: ↑04 maj 2020, 18:08258445
20 teorijskih + 20 zadačića, vrijeme je od 10 do 20 sekundi u zavisnosti od težine i dužine
Zadaci su osnovne stvari iz srednje škole fakat ništa preteško. Svako ko imalo voli i poznaje matematiku će odgovorit barem pola. Oni što je mrze nek preskoče kviz jer će je zamrzit još više.![]()
A, izvodi i integrali? Makar tablični?bodi123 je napisao/la: ↑04 maj 2020, 18:24
Nema čini mi se.
Osnove, trigonometrija, logaritmi, limesi, algebra, obične jednačine i takve budalaštine, vjerovatnoća, kombinatorika, to su zadaci al sve što možeš za par sekundi u glavi s računat il ono što moraš uvijek znat
Od teorije ima svašta, tu sam malo dublje i detaljnije prošao
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], rio_Ferdy88 i 99 gostiju.