zaebali smo se sto imamo tri bek sutera Rip, Ben i T-Mac a centar nam igra B.Wallace

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
uzmite Kamana iz Cllipersa i gotovo ionako ga oni zele tradeItalia je napisao/la:ma mi dominiramo![]()
zaebali smo se sto imamo tri bek sutera Rip, Ben i T-Mac a centar nam igra B.Wallacepa brate koji ce nam q. 3 beka, a nemamo normalnog centra..
da bogdom nismo dovodili Gordona i da smo te pare potrosili u nekog dobrog centra sad ne bi bili u ovoj situaciji
Nisu najgora, veruj mi, oni prvo poluvreme odigraju sjajno... a u drugom poluvremenu pravi potop... Treba im bolji trener i centarilidžanski dijamant je napisao/la:definitivno najgora ekipa u ligi. upravo su izgubili od orlanda preko 10 poena razlike, i to orlanda bez howarda, nelsona, pietrusa, redicka i andersona.
t-mac na playmakeru, vec 4asistencija...pravi allroundD1n0 je napisao/la:T-Mac starting!!!
sjajno si to predvidioalfarouqaminu je napisao/la:pobeda Detroit pistonsa kao sto sam i najavljivao...T-Mac je odigroa jos jedan solidan mec sa 22poena,4sk,5as
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.