FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sportske ba saznaju : NEMA NASTAVKA PREMIJER LIGE.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako stvari stoje Premijer liga se neće nastaviti-, saznaje portal ****.
Naš izvor iz “krovnog” Saveza uvjeren je kako zbog situacije s epidemijom u RS, nema uslova da se utakmice igraju u terminima koje je NSBiH predvidio.
Fudbalski savez RS obavijestio je “krovni” savez s preporukama nadležnih RS, kako ne postoje uslovi za igranje utakmica prije 1.jula.
Po svemu sudeći NSBiH će tokom maja donijeti konačnu odluku za Premijer ligu. Prva je opcija da NSBiH za evropska takmičenja prijavi Sarajevo, Željezničar, Borac i Zrinjski.
Druga je opcija da Savez prijavi pomenute klubove za Evropu, a da iz lige ispadnu dva posljednja premijerligaška kluba, a to su prema tabeli Zvijezda i Čelik.
Razmišlja se o opciji da niko ne ispada iz Premijer lige, ali da iduće sezone četiri kluba ispadnu iz elitnog razreda. Za takvu odluku Savez treba dobiti podršku Skupštine.
Treninzi po grupama, pripreme bez prijateljskih utakmica, Premijer liga bez gledalaca, nema nikakva smisla, pa je sasvim izvjesno da će Savez uskoro donijeti konačnu odluku, a klubovima naložiti da se pripremaju za iduću sezonu.
Naš izvor iz “krovnog” Saveza uvjeren je kako zbog situacije s epidemijom u RS, nema uslova da se utakmice igraju u terminima koje je NSBiH predvidio.
Fudbalski savez RS obavijestio je “krovni” savez s preporukama nadležnih RS, kako ne postoje uslovi za igranje utakmica prije 1.jula.
Po svemu sudeći NSBiH će tokom maja donijeti konačnu odluku za Premijer ligu. Prva je opcija da NSBiH za evropska takmičenja prijavi Sarajevo, Željezničar, Borac i Zrinjski.
Druga je opcija da Savez prijavi pomenute klubove za Evropu, a da iz lige ispadnu dva posljednja premijerligaška kluba, a to su prema tabeli Zvijezda i Čelik.
Razmišlja se o opciji da niko ne ispada iz Premijer lige, ali da iduće sezone četiri kluba ispadnu iz elitnog razreda. Za takvu odluku Savez treba dobiti podršku Skupštine.
Treninzi po grupama, pripreme bez prijateljskih utakmica, Premijer liga bez gledalaca, nema nikakva smisla, pa je sasvim izvjesno da će Savez uskoro donijeti konačnu odluku, a klubovima naložiti da se pripremaju za iduću sezonu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jao izjave iz Čelika hahahaha
"Mi smo da se prvenstvo nastavi, ali da niko ne ispadne"

"Mi smo da se prvenstvo nastavi, ali da niko ne ispadne"

Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- ElCartel11
- Kontakt:
Mogu ovi iz rs igrati u federacijiMortemHz je napisao/la: ↑04 maj 2020, 17:59Kako stvari stoje Premijer liga se neće nastaviti-, saznaje portal ****.

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prebacit ih u Istočno Sarajevo.. odmah nam je tu a sve normalaElCartel11 je napisao/la: ↑04 maj 2020, 18:31Mogu ovi iz rs igrati u federacijiMortemHz je napisao/la: ↑04 maj 2020, 17:59Kako stvari stoje Premijer liga se neće nastaviti-, saznaje portal ****.
Treninzi po grupama, pripreme bez prijateljskih utakmica, Premijer liga bez gledalaca, nema nikakva smisla, pa je sasvim izvjesno da će Savez uskoro donijeti konačnu odluku, a klubovima naložiti da se pripremaju za iduću sezonu.![]()

- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma neka se prekine najbolje, svakako je ova sezona usrrana sva. Pauzu napravili, u kakvoj su formi ptice znaju, i kad bi se nastavilo bilo bi bez navijača, sve nigdje veze. Zayebi sve ovo, svakako se i draž izgubila.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Nek Savez, samo organizuje, da se završi kup i to je to.U prvenstvu su svakako odigrana 22 kola, svako sa svakim igrao i treba zaključiti tabelu.Recimo, u Srbiji ce biti odigrana, jos samo 4 kola, da se kompletira 30 kola prvenstva, a preostalih 7 kola trečeg kruga prvenstva, gotovo sigurno se, nece ni igrati.AlfredNobel je napisao/la: ↑04 maj 2020, 19:10Ma neka se prekine najbolje, svakako je ova sezona usrrana sva. Pauzu napravili, u kakvoj su formi ptice znaju, i kad bi se nastavilo bilo bi bez navijača, sve nigdje veze. Zayebi sve ovo, svakako se i draž izgubila.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma ja, može i to. Sve se poremetilo, ne mili mi se više ni gledati. Nek je prekinu, kao da su to kod nas neki aman zaman gubitci.Historicar je napisao/la: ↑04 maj 2020, 19:21Nek Savez, samo organizuje, da se završi kup i to je to.U prvenstvu su svakako odigrana 22 kola, svako sa svakim igrao i treba zaključiti tabelu.Recimo, u Srbiji ce biti odigrana, jos samo 4 kola, da se kompletira 30 kola prvenstva, a preostalih 7 kola trečeg kruga prvenstva, gotovo sigurno se, nece ni igrati.AlfredNobel je napisao/la: ↑04 maj 2020, 19:10Ma neka se prekine najbolje, svakako je ova sezona usrrana sva. Pauzu napravili, u kakvoj su formi ptice znaju, i kad bi se nastavilo bilo bi bez navijača, sve nigdje veze. Zayebi sve ovo, svakako se i draž izgubila.
U pravu su ovi iz Mladosti, nije regularno da nastave bez najboljeg igrača. Uzmi konama Štilu pa ih pitaj jesu l' za nastavak.
To sam ja pisao prije 2-3 dana, kako god da se završi mrlja će ostat, ovu titulu niko nikom neće čista srca čestitat.
To sam ja pisao prije 2-3 dana, kako god da se završi mrlja će ostat, ovu titulu niko nikom neće čista srca čestitat.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ne znam jel se boje raspalog celika i zvijezde. Ako se prekine prvenstvo najvise cemo mi biti osteceni a s druge strane ako nam dodijele titulu ko ce slusati kmecanje i teorije zavjere.
Vise sam za to da se zavrsi bez navijaca i kako god nego da se ponisti.
You are someone else I am still right here
Ma dobro, ovo "fali nam Fanimo" je priča za javnost. Ja sam siguran da ima tu nešta više s Mušijine strane, da se on "našao" nekako u ovoj situaciji i da iz svog interesa neće da nastavi. Mladost ne može ispast u ovakvoj konkurenciji kad bi se još 25 kola igralo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- ElCartel11
- Kontakt:
Kako god okrenes cestitat ce nam oni koji su i do sad iz srca, a ostali ce uvijek teorije zavjere pa taman, da nije bilo ovog sranja sa koronom i da smo recimo na kraju osvojili titulu sa 1-2 boda vise od kona oni bi govorili kako nas je sudija pogurao protiv Tuzle kad nije dosudio faul u napada Rahmana i da smo zbog toga prvaci.
Tako da titula ima da se slavi kao i svaka do sad i ja sam za to da se nastavi prvenstvo, ovi iz rs mogu samo lajati ako Uefa pritisne na savez sto ce i uraditi vjerovatno.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Treba traziti titulu i kup za zelenim stolom. Ko yebe ostale.
Ako se prvenstvo ne nastavi, jel nama ide titula,ili samo igramo kvalifikacije LŠ.
- AlfredNobel
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Ima
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne repliciraj mi, ti si tamo iz mortinog i di marijinog krda.ElCartel11 je napisao/la: ↑04 maj 2020, 22:33Ima
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovo je moj čovjek
TheIvicnjak je napisao/la: ↑04 maj 2020, 22:25Treba traziti titulu i kup za zelenim stolom. Ko yebe ostale.

Ako drzavni vrh sa kriznim stabom odluci da nema uslova za nastavak prvenstva, tu niti savez niti uefa nista nemogu.ElCartel11 je napisao/la: ↑04 maj 2020, 22:23Kako god okrenes cestitat ce nam oni koji su i do sad iz srca, a ostali ce uvijek teorije zavjere pa taman, da nije bilo ovog sranja sa koronom i da smo recimo na kraju osvojili titulu sa 1-2 boda vise od kona oni bi govorili kako nas je sudija pogurao protiv Tuzle kad nije dosudio faul u napada Rahmana i da smo zbog toga prvaci.
Tako da titula ima da se slavi kao i svaka do sad i ja sam za to da se nastavi prvenstvo, ovi iz rs mogu samo lajati ako Uefa pritisne na savez sto ce i uraditi vjerovatno.
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, GradKamena2, Lavcina, OzmoodPinglewood, ronaldo99, supervizor i 68 gostiju.