SS.ba Kviskoteka
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: SS.ba Kviskoteka
Ja nisam znao crnce. 
Ma Solari je bitan samo zato što je igrao u Realu, inače sumnjivih fudbalskih kvaliteta. Bolji je Sarabia.

Ma Solari je bitan samo zato što je igrao u Realu, inače sumnjivih fudbalskih kvaliteta. Bolji je Sarabia.

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
ma ja sam liedsona ispoštovo i odigro do kraja pošto je bio pravo smiješan večeras sve pohvale, ali ošta mi je u životu da znam razliku izmedju haraguchia, sakia, inuia i mutoa i svi crnci u zelenom dresu su meni jay jay okocha
- legenda reala
- Kontakt:
Za pola ovih sa slika dječaka nisam ni čuoJustin je napisao/la: ↑04 maj 2020, 21:13Nema te medju prvim.legenda reala je napisao/la: ↑04 maj 2020, 21:10Ove stare sam znao sve, ovu neku djecu Sarabia,neki Rico,San Jose i sl ne znam![]()
jasta je, Solari igro u onom najjačem Realu jbt bio važan kotačić
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- LlullSergio
- Kontakt:
Al' nam je uvalio na prvom pitanju, doslovno slika gdje Neves izgleda identicno kao Andre Silve.
Tek sad vidim koliko ne pratim fudbal u odnosu na prije.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Ja sam bio siguran da onaj prvi nije Neves. A znam kako covjek izgleda.legenda reala je napisao/la: ↑04 maj 2020, 21:17Za pola ovih sa slika dječaka nisam ni čuoJustin je napisao/la: ↑04 maj 2020, 21:13Nema te medju prvim.legenda reala je napisao/la: ↑04 maj 2020, 21:10Ove stare sam znao sve, ovu neku djecu Sarabia,neki Rico,San Jose i sl ne znam![]()

Opet na postolju, al moglo je i bolje.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
25. sam bio ne znam jel zadnje mjesto il ima i više ljudi, slabo se prati fudbal u zadnjih 10 godina
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Malo nas je, malo nas je pi...ce. 

Duplo manje ljudi na chatu nego inače, što znači da smo ga pretjerali.

KVIZ OPŠTEG ZNANJA BY SHELE.
Pitanja su lagana iz svih područja, da ne pretjerano sa težinom kao na geografiji. Neka bude kao trening za ligu.
272037 tačno u 21:30h
Prognoziram gužvu u vrhu u 2 boda sve
Duplo manje ljudi na chatu nego inače, što znači da smo ga pretjerali.
KVIZ OPŠTEG ZNANJA BY SHELE.
Pitanja su lagana iz svih područja, da ne pretjerano sa težinom kao na geografiji. Neka bude kao trening za ligu.
272037 tačno u 21:30h
Prognoziram gužvu u vrhu u 2 boda sve
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sreca pa mi je mail fake,inace ne bih bas usao o ovaj predstojeci kviz 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Ja se zaletio na silvu kad vidjoh i neves u odg skonto sam da je on...ali ove malce sam sve omasio 11 zavrsio dobar kvizLlullSergio je napisao/la: ↑04 maj 2020, 21:17Al' nam je uvalio na prvom pitanju, doslovno slika gdje Neves izgleda identicno kao Andre Silve.
možda nije do toga šefćete, možda te ljudi ne vole, ali iskreno ja igram tvoju enciklopediju
Igrao je i Lucas Vaskez u ovom 2016-2018, a teško da je to najjači Real, pogotovo poslije odlaska Makelelea kad se sve raspalo. Do 2003. ok, mada je Solari više igrao upravo dolaskom Beckhama.legenda reala je napisao/la: ↑04 maj 2020, 21:17Za pola ovih sa slika dječaka nisam ni čuoJustin je napisao/la: ↑04 maj 2020, 21:13Nema te medju prvim.legenda reala je napisao/la: ↑04 maj 2020, 21:10Ove stare sam znao sve, ovu neku djecu Sarabia,neki Rico,San Jose i sl ne znam![]()
jasta je, Solari igro u onom najjačem Realu jbt bio važan kotačić
Remember, remember the 5th of November.
volio bih da se ne moram pretvarati da znam ko je ruben neves i dominic calvert-levin
Mrzim sve crnce u zelenom dresu, neovisno o imenu, vjeri i na...dobro eto.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ja ga se brt iz Šefilda sjećam
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
jbt ja se poslije ovog kviza baš zamislio, igrače koji su igrali kad internet nisam imao - sve znao. ove nove - skoro nikog.
valjda je to i do top gola i emisije svih emisija i jednog od najvažnijih dijelova našeg djetinjstva (ili bar onih koji su hvatali HTV) - petice.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
i ti helćo sereš ko foka gledam sad na vikipediji frajer odigro 11 utakmica za šefild u 2 sezone, mogu mislit kako su bitne bile
-
- Kontakt:
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 19 gostiju.