A to su neke debate bez kraja. A tvrdoglavi obojica
SS.ba Kviskoteka
Moderator/ica: insider
Re: SS.ba Kviskoteka
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
5 sekundi
no Ševko je gigant i bez toga , najjjači član foruma
no Ševko je gigant i bez toga , najjjači član foruma
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Prost > Senna
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Prost je x puta bio ponižen od strane Ayrtona. 
"We need to suffer. And we need to fight."
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ma pusti Jefthu. On misli i da je Ronaldo bolji igrač od Messija.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
jesteBoixosNois1899 je napisao/la: ↑04 maj 2020, 21:55Ma pusti Jefthu. On misli i da je Ronaldo bolji igrač od Messija.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- BosniaBoston
- Kontakt:
Titule kazu svoje
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
22:00 @bodi123 - Matematika 258445
22:30 @sljivo - Kviz općeg znanja 271179
22:30 @sljivo - Kviz općeg znanja 271179
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Slažemo se da se ne slažemo.delinjo je napisao/la: ↑04 maj 2020, 21:55jesteBoixosNois1899 je napisao/la: ↑04 maj 2020, 21:55Ma pusti Jefthu. On misli i da je Ronaldo bolji igrač od Messija.![]()
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Jel iko od vas fakat gledao te trke na youtubeu ili samo na osnovu statistika i rezultata donosite zakljucke?
Ja za Prosta znam sa nadrealista. Alene oprosti.
I btw Ronaldo je bolji od Messija.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Pa i jestBoixosNois1899 je napisao/la: ↑04 maj 2020, 21:55Ma pusti Jefthu. On misli i da je Ronaldo bolji igrač od Messija.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
rektalnialpinizam
- Kontakt:
Ne znam, pitaj ga koji je bio...
Neka meni jarana mog Pobjeguljića, ne mrzim ja njega Bgm kao on mene.
Bilo je 40 i kusur ljudi, svaka čast.
Nadam se da ste zadovoljni.
Istina, na par brzopoteznih pitanja je bilo čak 6 sekundi, oni gradovi i vitamin.
Nema googlanja kod Sheleta, na
8-9 sekundi, već bi Google radio.
Zadnja izmjena: rektalnialpinizam, dana/u 04 maj 2020, 22:03, ukupno mijenjano 3 puta.
__Liedson__ je napisao/la: ↑04 maj 2020, 21:46Nije valjda da ćeš i to igrat? Na kraju će bit ko meni za igrače šta je ovo bodi đe je tablica množenja![]()
Jah, gdje presudi ona iz 89. godine. Neće se nikad pojavit vozač koji je tako agresivno i instiktivno pogađao uglove krivine kao Senna, nadrealno brz. U Monacu valjda ispliva kvalitet vozača, a ne znam koliko je Senna imao prednosti u odnosu na Prosta. Minutu skoro dok se nije slupao jer ga je htio preteći za cijeli krug.
Gledao sam ja sigurno 10tak trka Senne.
"We need to suffer. And we need to fight."
-
haris123456789
- Kontakt:
E cuj 30 sec. za odg.Unofficialpage je napisao/la: ↑04 maj 2020, 21:07Ko ne voli matematiku kviz sa drugog foruma, kviz o tenisu![]()
https://www.myquiz.org/p/273272
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jest iz 1989. ko je Senni kriv sto je postupio glupo i prljavoCaptain4 je napisao/la: ↑04 maj 2020, 21:59Jah, gdje presudi ona iz 89. godine. Neće se nikad pojavit vozač koji je tako agresivno i instiktivno pogađao uglove krivine kao Senna, nadrealno brz. U Monacu valjda ispliva kvalitet vozača, a ne znam koliko je Senna imao prednosti u odnosu na Prosta. Minutu skoro dok se nije slupao jer ga je htio preteći za cijeli krug.
Gledao sam ja sigurno 10tak trka Senne.
#Punoljetstvo
Mozes izguglat porodicno stablo Martine Navratilove.haris123456789 je napisao/la: ↑04 maj 2020, 22:04E cuj 30 sec. za odg.Unofficialpage je napisao/la: ↑04 maj 2020, 21:07Ko ne voli matematiku kviz sa drugog foruma, kviz o tenisu![]()
https://www.myquiz.org/p/273272
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
-
rektalnialpinizam
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.