svrakino1921 je napisao/la: ↑04 maj 2020, 22:08
Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑04 maj 2020, 21:21
Zanimljiv odgovor stigao je iz zeničkog Čelika. Zeničani su za nastavak uz jednu opciju.
"Naš je stav da se nastavi prvenstvo, ali da na kraju niko ne ispadne", odgovor je iz NK Čelik.
POBJEDA!
Da li je ovo moguce
Celiku je medvjedja usluga da ostane u ligi, u ovakvom stanju u kojem jeste. Ja bih volio da ostane, i pored animoziteta kojim nas obasipaju ipak ih licno vise zelim gledat nego 80 posto ostalih klubova,bez obzira na kvalitet. Sloboda, Velez, Celik, Zeljo, Sarajevo za mene su osnova nase lige. Bio bi i Borac ali to je sad fasisticki klub kao i par njih ostalih u ligi. Kakav Siroki, kakav Zrinjski, sta je to? ma nek osvoje sta hoce, zna se njihov predznak, predznak koji im navijaci rado isticu, i ne mogu zamislit ligu sa njima a bez Celika ili Slobode ili kao sto mi je neizmjerno bilo zao Veleza, ne ponovilo se... Samo lopovluk ubi brate... to ce dohakat klubu vjerovatno. Rak rana cijelog naseg drustva.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.