SS.ba Kviskoteka
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: SS.ba Kviskoteka
Ljudi ne znaju šta znači pragmatično. 

Bilo pitanje za najveću evropsku luku na jednom od prethodnih kvizova i ja opet pogriješio na istom mjestu kliknuo Hamburg
- BosniaBoston
- Kontakt:
“Black pudding” dio engleskog doručka napravljen od krvi

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Uff al se isfula, ne vjerujem šta sam sve izmašo
Rim znam da je prvi prešo milion al ruka ode na New York
11. 95 boba
Čestitke Silo

Rim znam da je prvi prešo milion al ruka ode na New York

11. 95 boba
Čestitke Silo

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Dođem na drugo mjesto, i promaši 4 zaredom a na dva se omišljao na tačan odgovor.
Ni poker faced ili najjednostavniji pravougli trougao.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Harden, eto odgovori ti Boston.
Jedino što sam možda usro je pitanje o generalima, ono nije činjenica ali je generalno pravilo. Mrsko mi bilo tražiti drugo pitanje.
Jedino što sam možda usro je pitanje o generalima, ono nije činjenica ali je generalno pravilo. Mrsko mi bilo tražiti drugo pitanje.
šteta što Šefket nije igrao ovaj put
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Meni više gode Šljivina pitanja.
Remember, remember the 5th of November.
- LlullSergio
- Kontakt:
Ma daj, vodim citavo vrijeme i izgubim na zadnjem, necu vise ovoga ni igrati 

Mislio sam da je gotovo, još vidim pitanje, kontam zicer, kad ono...LlullSergio je napisao/la: ↑04 maj 2020, 22:45Ma daj, vodim citavo vrijeme i izgubim na zadnjem, necu vise ovoga ni igrati![]()

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ja otisao na onaj obicni puding. Jos jeo danas umalo ne povratih kad sam vidio sta je tacan odg.BosniaBoston je napisao/la: ↑04 maj 2020, 22:42“Black pudding” dio engleskog doručka napravljen od krviLici na narezak samo sto je crn ko ugarak

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- LlullSergio
- Kontakt:
Ma bgmi nije zicer. Bas na Rim nisam nikako isao, reko garant neki od ova 3. Aj nek se nesto novo nauciloS-Y-L-A-R je napisao/la: ↑04 maj 2020, 22:45Mislio sam da je gotovo, još vidim pitanje, kontam zicer, kad ono...LlullSergio je napisao/la: ↑04 maj 2020, 22:45Ma daj, vodim citavo vrijeme i izgubim na zadnjem, necu vise ovoga ni igrati![]()
![]()

Jedu ljudi i kod nas ove tzv krvave hrenovke, krvavice se zovu 

Llulle brate ti si u padu forme 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Da ste pratili Bayernovu temu za vrijeme Nike Kovača znali bi šta znači pragmatično
- LlullSergio
- Kontakt:
Pa dobro, danas je okej. Onaj Sheletov je pravo zajeban, ono je dobar rezultat. Top 5, fudbalere isto top 5, a ovaj je klasika, vodio citavo vrijeme i zadnja minuta i poraz

de, nek ga neko pusti da pobjedi jedan kviz, da ne kmeči više, bas si bezobrazan Sylare 

- LlullSergio
- Kontakt: