A ti ces i dalje kmecati

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Za momka koji proziva 5g koronaše za izvore, ismijava vjerovanje neprovjerenim informacijama (opravdano), poprilično si lako povjerovao kolegi madridisti koji je nestao iz diskusije kada sam tražio da postavi ss koje tvrdi da imaLlullSergio je napisao/la: ↑05 maj 2020, 02:00Da se preformulisem, pomislio sam da postoji mogucnost da ipak nisi u vakat slao prijetece poruke po dm-ovima![]()
Plašim se i ja, zato ću prvo pogledati Sopranose da potraje što dužeLlullSergio je napisao/la: ↑05 maj 2020, 02:00Sad sam u nedoumici velikoj, Blejzer dade onakve pohvale Žici, a Gero Slippery se onoliko triggeruje kad neko spomene Zicu, koliko moze opstati ovo novoformirano drugarstvo![]()
Nema meni sta Anonimni biti izvor, neko od vasih botova je meni licno slao prijetece poruke u dm. Kad sam im ja podijelio poruku svi su dali glas tvojoj malenkosti kao potencijalnom pošiljaocu istih. To je bilo dakako na drugom forumu tako da nisam ni znao ko je doticni @Blejzer. Ali eto kad 7-8 ljudi kaze da najvise smrdi na tebe ja bih se jarane zapitaoBlejzer10 je napisao/la: ↑05 maj 2020, 02:08Za momka koji proziva 5g koronaše za izvore, ismijava vjerovanje neprovjerenim informacijama (opravdano), poprilično si lako povjerovao kolegi madridisti koji je nestao iz diskusije kada sam tražio da postavi ss koje tvrdi da imaLlullSergio je napisao/la: ↑05 maj 2020, 02:00Da se preformulisem, pomislio sam da postoji mogucnost da ipak nisi u vakat slao prijetece poruke po dm-ovima![]()
Nazvao bih te licemjerom, ali prije bih rekao da si subjektivan jer je diskusija potekla iz fudbalskog rivalstva na čijim smo suprotnim stranama.
[
Meni nisi, ali nekad šalješ poruke u dm, pa obrišeš? Jesu to neki prenosi?
Htio ti tražit fix za lite soker, al našao u međuvremenu
Cs.rin.ru forum, tu ima sve potrebno za videoigre.
Na stranu zaluđenost i zatupljenost liverpoolom ostalo moze proci , podnosljiviji je nego nezalaganje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.