1987/1988 zapaljen trans vjerni zenicani od grupe momaka koji su navijali za Zvezdu...utakmica Celik-Zvezda 1:0

Zelji titula,Celiku intertoto cup..navijaci zajedno slave

2002 g. na Grbavici

Postavi i s druge stranice one slike mnogo kvalitetne prije je izgledao izgleda kopa 5 puta bolje.
Izmedju ostalog.
Ova, ova
iskreno nemam bas takvo misljenje , svak se kod nas osjeca ugrozen na neki nacin . pa 2 nasa covjeka su u zatvoru na pola godine zavrsila zbog navijackog huliganizma 2002 . godine kad je grad bio duboko podijeljen ( napad na hz i zapaljen jugo ) i gdje je sud isto tako bio podijeljen . druga je stvar sto je grad premal pa svak moze naletit na drota poznanika sto moze bit dobro ali nekad i lose da se lijeci na tebiStone Island je napisao/la: ↑05 maj 2020, 15:00
Ne radi se o smrc, smrc... nisu utjecali Ultrasi na to, to je jednostavno tako zbog politike. Masa toga se presutila zadnjih 20tak godina. Donedavno ni u muriji nije bio isti tretman. Zaglavis, iznad glave ti grb Herceg Bosne, jbu mamu ti balijsku a balija te samara da se dokaze kolegama. Sad cini mi se malo ravnopravnija vremena nastupila. Nema kukanja brate, pogotovo u tudje ime jer odavno nisam aktivan u grupi. Klinci se ne zale. Sute, trude se i bore.
Tu sam, u tim krugovima se otprilike vrtim pa masu toga znam ali da se razumijemo, svoje licno stajaliste iznosim samo. Nista vise.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Beli98, Burberry46, ErosViverosViv i 21 gost.