AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Dylan Dog
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Dylan Dog » 30 nov 2010, 03:12

Coentrao je igracina,a sto se tice Davida Luiza,meni licno precjenjen igrac,ima sigurno puno boljih opcija za Milan na poziciji stopera..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 30 nov 2010, 11:02

Dylan Dog je napisao/la:Coentrao je igracina,a sto se tice Davida Luiza,meni licno precjenjen igrac,ima sigurno puno boljih opcija za Milan na poziciji stopera..
nisam dovoljno puta gledao davida luiza da bi imao neko mišljenje o njegovim igračkim kvalitetima, ali vidim da menezes zove stalno luiza i da mu igra u prvom timu, znači vjerovatno je najperspektivniji stoper od svih brazilaca(a ima ih vjerovatno u hiljadama) što je samo po sebi dovoljna referenca u svijetu fudbala,
coentrao je zmaj igra i beka i krilo, ima brzinu, centaršut, šut, jednostavno kompletan igrač od njega je od sličnih igrača trenutno možda samo gareth bale bolji, li traže ga svi mogući evropski klubovi i vjerovatno će i cijena biti neka nerealno visoka, teško da će milan moći dovesti oba, ako i jedan dođe dobro je
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 01 dec 2010, 15:08

Ibra: 'Najbolji sam na svetu'
http://www.acmilan-serbia.com/2010/12/i ... svetu.html

Milan ne odustaje od Kake
http://www.acmilan-serbia.com/2010/12/m ... -kake.html

Robinho: 'U Milanu vlada brazilski duh, ostaću ovde bar deset godina'
http://www.acmilan-serbia.com/2010/12/r ... i-duh.html

slika slika

slika " Biće' Milan Opet Šampion, Opet Šampion ... "
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 01 dec 2010, 15:26

Ibra jarane popushi ga lagano ... čuj najbolji na svijetu, ajj jbt koji pacijent
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 01 dec 2010, 16:05

L'Avvocato je napisao/la:Ibra jarane popushi ga lagano ... čuj najbolji na svijetu, ajj jbt koji pacijent
al' baš je Arognantan cc šta reče i osta' živ haha ccc
al' jbg mi nemamo boljeg on je za nas Vrh ! :roll:

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 01 dec 2010, 17:51

Jeste umisljana seljachina ovaj Ibro, zato je i dobio nogu u nasem klubu, a vjerujem i da bi u Real rado zapucao za dobar ugovor. Ja bi tako nesto i volio, ako bi Ibra recimo sledece ljeto prelazio u Real ili City, prodavala bi ga Barcelona i uzela velike pare.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 01 dec 2010, 17:59

Romariooo je napisao/la:Jeste umisljana seljachina ovaj Ibro, zato je i dobio nogu u nasem klubu, a vjerujem i da bi u Real rado zapucao za dobar ugovor. Ja bi tako nesto i volio, ako bi Ibra recimo sledece ljeto prelazio u Real ili City, prodavala bi ga Barcelona i uzela velike pare.
šta ti pričaš??
kakva barsa kakvi bakrači, milan ako da sljedeću ratu barsi(a nema razloga da neda) ibra ostaje, znači barsa s njim i njegovom prodajom nema ništa.
druga stvar to uje čovjek kojeg si lani slavio kao boga i spasioca kad je sam pobjedio reala u el clasicu a sa pljuješ fino.
treće on je lani iza mesija drugi strijelac barse, a čak u drugom dijelu sezone nije bio standardan i često je ulazio s klupe plus bio nekoliko kola ozljeđen(baš me interesuje hoće li nova devetka biti bolja? i ti i ja znamo da neće :D .
barsa je popušila velike pare na njemu, zaraditi nikako ne može

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 01 dec 2010, 18:07

tony-mortale je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:Jeste umisljana seljachina ovaj Ibro, zato je i dobio nogu u nasem klubu, a vjerujem i da bi u Real rado zapucao za dobar ugovor. Ja bi tako nesto i volio, ako bi Ibra recimo sledece ljeto prelazio u Real ili City, prodavala bi ga Barcelona i uzela velike pare.
šta ti pričaš??
kakva barsa kakvi bakrači, milan ako da sljedeću ratu barsi(a nema razloga da neda) ibra ostaje, znači barsa s njim i njegovom prodajom nema ništa.
druga stvar to uje čovjek kojeg si lani slavio kao boga i spasioca kad je sam pobjedio reala u el clasicu a sa pljuješ fino.
treće on je lani iza mesija drugi strijelac barse, a čak u drugom dijelu sezone nije bio standardan i često je ulazio s klupe plus bio nekoliko kola ozljeđen(baš me interesuje hoće li nova devetka biti bolja? i ti i ja znamo da neće :D .
barsa je popušila velike pare na njemu, zaraditi nikako ne može
Nikad u njegove igracke kvalitete nisam sumnjao, govorim da je seljachina, sto je duhovno stanje.

Ja koliko znam, ona je na posudbi u Milanu, koji ga na kraju sezone moze otkupiti za 25 miliona, takav je dogovor postignut, sto znaci da je on i dalje igrac u vlasnistvu Barcelone. Ako ga na kraju sezone Milan otkupi, onda ce biti vas, ali ga ne mozete odmah prodati jer to pravila ne dozvoljavaju. Ukoliko ga Milan ne otkupi na kraju sezone on se moze vratiti i nastaviti igrati za Barccu (sto nikad nece), ili ga Barca moze prodati nekom trecem klubu po uvjetima kakvim zeli. Dakle, bude li Ibra negdje odlazio iz Milana sledeceg ljeta, moze ga jedino Barca prodati. Ne znam za te rate, mislim da Milan nije Barci platio nista, nego da ce to tek uraditi na kraju sezone.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 01 dec 2010, 18:08

Barca ga nije posudila sa opcijom otkupa,nego sa obaveznim otkupom na kraju sezone,tako da fakticki Barca i nema nista s njim...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 01 dec 2010, 18:11

ma daju u ratama po 6 ili 9 miliona godišnje, a dogovor je takav da barsa se tu više ne pita ništa dok god milan uplaćuje redovno, a te pare su toliko smješne za jednog takvog igrača da nema šanse da ga milan ne kuoi, znači sad da dođe man city i ponudi barceloni milijardu za njega oni ga nemogu prodati, znači oni su njegovi vlasnici samo ako milan to dopusti a neće.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 dec 2010, 18:15

Da, Ibrahimović je Milanov igrač na kraju sezone; posudba je formalna jer Milan u tom trenutku nije bio u stanju(ili vlasnici nisu željeli) izdvojiti veću količinu novca za njegovo dovođenje. Dakle, faktički Barca nema više nikakve veze sa Ibrahimovićem(osim ukoliko se žrijeb osmine finala ne poklopi pa Zlatana dovede do Kamp Nou stadiona). Što se tiče nove devetke, ako se ne varam to je Krkić. :lol: Dakle, on ni u kom slučaju neće biti bolji od Ibrahimovića, tako da...

No, sve ovo ne mijenja činjenicu da je Zlatan prepotentan i da izjavljuje svakojake gluposti(no, ne možemo reći da to nismo navikli od njega).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 01 dec 2010, 18:21

Monolog je napisao/la:Da, Ibrahimović je Milanov igrač na kraju sezone; posudba je formalna jer Milan u tom trenutku nije bio u stanju(ili vlasnici nisu željeli) izdvojiti veću količinu novca za njegovo dovođenje. Dakle, faktički Barca nema više nikakve veze sa Ibrahimovićem(osim ukoliko se žrijeb osmine finala ne poklopi pa Zlatana dovede do Kamp Nou stadiona). Što se tiče nove devetke, ako se ne varam to je Krkić. :lol: Dakle, on ni u kom slučaju neće biti bolji od Ibrahimovića, tako da...

No, sve ovo ne mijenja činjenicu da je Zlatan prepotentan i da izjavljuje svakojake gluposti(no, ne možemo reći da to nismo navikli od njega).
to stoji ali prepotentan je oduvijek al to lani nije spriječilo barcelonu da izdvoji 70 miliona eura i etooa za njega, da na tv katalonije 10 sati uživo ide program povodom njegovog dočeka u barsi, na pretstavljanju pun camp nou, pokupovali barsini navijači lani najviše njegovih dresova(i od mesija više) i et lani im nije bio seljačina a sad odjednom jest, to je razlog mog reagovanja, a ja sam ga cijenio i u ajaxu juveu interu pa i barsi(i bio jedan od onih što su pratili to pretstavljanje) znači nema to veze sa tim što je sad u milanu, lik je top igrač nzadnjih desetak godina a ponašanje mu je isto cijelo to vrijeme,

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 01 dec 2010, 19:06

tony-mortale je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Da, Ibrahimović je Milanov igrač na kraju sezone; posudba je formalna jer Milan u tom trenutku nije bio u stanju(ili vlasnici nisu željeli) izdvojiti veću količinu novca za njegovo dovođenje. Dakle, faktički Barca nema više nikakve veze sa Ibrahimovićem(osim ukoliko se žrijeb osmine finala ne poklopi pa Zlatana dovede do Kamp Nou stadiona). Što se tiče nove devetke, ako se ne varam to je Krkić. :lol: Dakle, on ni u kom slučaju neće biti bolji od Ibrahimovića, tako da...

to stoji ali prepotentan je oduvijek al to lani nije spriječilo barcelonu da izdvoji 70 miliona eura i etooa za njega, da na tv katalonije 10 sati uživo ide program povodom njegovog dočeka u barsi, na pretstavljanju pun camp nou, pokupovali barsini navijači lani najviše njegovih dresova(i od mesija više) i et lani im nije bio seljačina a sad odjednom jest, to je razlog mog reagovanja, a ja sam ga cijenio i u ajaxu juveu interu pa i barsi(i bio jedan od onih što su pratili to pretstavljanje) znači nema to veze sa tim što je sad u milanu, lik je top igrač nzadnjih desetak godina a ponašanje mu je isto cijelo to vrijeme,
Upravo tako, kad je Ibra dosao u Barcu, katalonci su ga velicali, covjek bi rekao gotive ga vise od messija, a cim ih je milan izlevatio ko nikad u historiji i uzeo ga sebi dzabe odmah im je ovakav onakav. Ibra je igracina pa vi pricajte sta hocete a na ove njegove izjave ne treba obracati paznju, svakakvih se on gluposti nagovorio u karijeri
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 01 dec 2010, 19:19

"Nakon kompleksnih i teških pregovora između čelnika Milana i Barcelone, postignut je dogovor: Zlatan Ibrahimović u sljedeće će četiri sezone braniti boje talijanskog prvoligaša Milana, a vrijednost transfera je 24 milijuna eura.

28-godišnji švedski napadač prvo će godinu dana provesti na posudbi: "Dogovorili smo posudbu na jednu sezonu, a potom pravo kupnje", stoji u priopćenju iz Milana".

Hebem ga, pa sta onda ovo znaci, kad zavrsi sezona, tek onda pravo otkupa

"Kako prenosi katalonski Sport, Ibrahimović bi mogao ponovo obući dres Blaugrane. Naime, prema sadašnjem ugovoru, Milan nema obavezu da kupi Ibru na kraju ove sezone...

Ako se to ipak dogodi, klub će na njegovom transferu izgubiti oko 36 milijuna eura ako ga Rossoneri ipak odluče kupiti za 24 milijuna eura.

Barcelona je kupila Ibrahimovića za 69.9 milijuna eura u 2009. godini, a proteklog ljeta otišao je na posudbu u Milan. Do sada se smatralo kako postoji klauzula u ugovoru između Barcelone i Milana da, po isteku posudbe, Ibrahimović mora biti kupljen od strane Milana.

Međutim, Sport navodi kako takva klauzula ne postoji, što znači da bi se mogao vratiti na Camp Nou na kraju sezone.

Odluka o tome da li će Ibrahimović ostati u Milanu ili će se vratiti u Barcelonu ovisi o čelnicima Rossonera. Ako ipak odluče da ga kupe, Barcelona će izgubiti nekoliko desetina milijuna.

Scenarij ponovnog viđenja Ibrahimovića u dresu Blaugrane ostaje otvoren. Milan još uvijek može odlučiti da ga ne kupi.

Eto kako izgleda stoje stvari, i nismo ga platili 70 miliona, nego 44 miliona plus eto
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 01 dec 2010, 19:22

Romariooo je napisao/la:
Barcelona je kupila Ibrahimovića za 69.9 milijuna eura u 2009. godini, a proteklog ljeta otišao je na posudbu u Milan. Do sada se smatralo kako postoji klauzula u ugovoru između Barcelone i Milana da, po isteku posudbe, Ibrahimović mora biti kupljen od strane Milana.

Odluka o tome da li će Ibrahimović ostati u Milanu ili će se vratiti u Barcelonu ovisi o čelnicima Rossonera. Ako ipak odluče da ga kupe, Barcelona će izgubiti nekoliko desetina milijuna.

Scenarij ponovnog viđenja Ibrahimovića u dresu Blaugrane ostaje otvoren. Milan još uvijek može odlučiti da ga ne kupi.

Eto kako izgleda stoje stvari, i nismo ga platili 70 miliona, nego 44 miliona plus eto
to sam sve i ja rekao, znači ako ga iz milana hoće(a hoće nisu ludi) barsa nemože tu apsolutno ništa taman da neko nudi milijarde

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 01 dec 2010, 19:30

Nisi ti mene nikako razumio, nisam ti ja ni govorio da mi mozemo ucjenjivati Milan sa cijenom jer je to potpisano, govorio sam ti u slucaju da Ibra ide u treci klub da Barca ima pravo prodaje jos uvijek, ako se Milan povuce iz trke. A sad normalno da ste ludi ako ga vi ne kupite, al opet ko zna kakve su to mućke. mozda milan nece imati ni te pare, mozda je to neki dogovor izmedju klubova da ovako ibra odigra sezonu u milanu na posudbi, cime je barca ucinila nevjerovatnu uslugu milanu, a da zauzvrat ako se na kraju sezone pojavi neki kupac za ogromne pare da ga barca proda nekome trecem, a milan da bude zadovoljan i ovako za ovu sezonu.

U slucaju da recimo real trazi ibru na kraju sezone i nudi 50 miliona, sta onda, kome ce pare
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 01 dec 2010, 19:42

e jbg ja taman pomislim sve je jasno a ti na kraju opet takvo pitanje, nema tu kome će pare ako ga milan otkupi na kraju ove sezone, znači ako ga kupe a 99,9999999% hoće on je milanov igrač, milan ga neće prodavati a ako bi i htio normalna stvar njima idu pare.
e sad ova mrvica šanse da ga milan ne otkupi znači tek onda se on vraća u barsu i moće ga prodati tek onda nekom drugom ;)
a milanu za njega ne treba ni fening jer taman posudba boriela i prodaja huntelara to pokrivaju tako da je to već rješeno

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 01 dec 2010, 19:54

Ne znam ja drug. s tim vasim talijanima sve je moguce, normalno je i najlogicnije da ce ostati u Milanu, a da je barca tako ucinila uslugu milanu koji tad nije ima lovu da plati, pa eto platit ce kasnije i sve ok. To je jedna strana price koja je najrealnija, medjutim moze se desiti da Ibru zarko zele Real i Citi koji su recimo spremni klepiti 50 miliona na stol, i sta onda. Milan ga ne moze prodati, jer kad ako ga otkupi ne moze ga odmah prodati, Barca ga moze prodati samo ako milan aminuje, odnosno odluci se ne kupiti ga, a svemu tome recimo i ibra izrazi zelju da ide u real ili city. U tom slucaju se moze desiti da milan uslugu vrati uslugom, i ne iskoristi pravo otkupa, nego kaze fino fala vam ljudi sto nam dzaba dadoste ibru godinu dana da odigra i sto s njim osvojismo titulu, eto vi sad iscupajte pare za njega. Ova opcija nije realna kao ta da ibra ostane u milanu, ali je ipak moguca i ko zna kakav je stvarni dogovor predsjednika klubova, mozda bas ovakav, vidjet cemo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 01 dec 2010, 20:02

dogovor je ovakav kao što smo rekli, u barsi se posvađao s trenerom i već bio dogovoren prelazak vilje, znači nebi igrao, a imao je najveću platu u barseloni mislim oko 8 m eura, i sad da nebi bacali te pare a on sjedio na klupi ili tribinama ušparali su bar tih 8 miliona ovako, svakako vam je ovaj novi predsjednik zatekao ogromne dugove i odlučio kresati troškove, plus ibru doveo onaj laporta il kako se već zove pa ovaj novi i tako se malo osvećuje ili šta već, prozivaju se po medijima stalno za neke silne milione

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 01 dec 2010, 20:41

Ma mi smo uradili Poso' stoljeća !
Ibra je naš ba ! i sad ga ja nebi mijenjo za 100 Davida Villa
Kraj priče !
btw : Pirlo i Antonini se oporavili i bit će spremni za Bresciu,
"Luca Antonini i Andrea Pirlo su se oporavili od ozljeda i ocekuje se da ce biti spremni za subotu.
Službena stranica AC Milan je potvrdila da su Antonini i Pirlo trenirali normalno poslednja dva dana i stoga, oni će vjerojatno biti spremni za utakmicu protiv Brescia koja se igra u subotu navecer.
"

Nova meta Milana Gael Kakuta
Prema francuskim novinama L'Equipe, Milan je spreman dovesti Chelsea 19-godisnjeg mladog igraca Kakuta u ljetnim mjesecima, kada postane slobodan igrac.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []