Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
tamo ima tuš, red je dohvatiti ga se.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Pa gledaj, prvi klub koji je izgubio regularno izborenu evropu zbog licence je Borac.
Prvi koji je ispao iz lige zbog licence je Borac. I niko nije krivio savez, zelju, celik, zrinjski... nije se kukalo da je savez lopovski, da se sve urotilo...
Ne moze nista da se desi da bi bili ogorceni

Ako se kup i odigra, ako se liga zavrsi a Borac ne izbori Evropu, boze moj

A i juce sam rekao da bih radije gledao pl bh na tv nego svabe ili spance i tako svi kontaju.
Al samo vi udarajte svoje

Ma prpa im buraz ba, da su oni prvi sami bi se zarazili svi igraci i onaj ker osim da se ne nastavi. Sta ima biti cudno i reakcije jer smo ih prestigli sa titulama,i nije im lahko. A ova sezona nam je preokretnica za period pred nama jer cemo biti apsolutni vladari ove lige,uz to dovodjenje igraca, lova,sponzori idt. Plus na to oni su se zaglibili do guse tako im 2 mjesto ni kup ne igra neku ulogu.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Ne bi reko da ste prvi koji nije igrao evropu zbog licence.vlakanje je napisao/la: ↑05 maj 2020, 16:48Pa gledaj, prvi klub koji je izgubio regularno izborenu evropu zbog licence je Borac.
Prvi koji je ispao iz lige zbog licence je Borac. I niko nije krivio savez, zelju, celik, zrinjski... nije se kukalo da je savez lopovski, da se sve urotilo...
Ne moze nista da se desi da bi bili ogorceni
Ako se kup i odigra, ako se liga zavrsi a Borac ne izbori Evropu, boze moj
A i juce sam rekao da bih radije gledao pl bh na tv nego svabe ili spance i tako svi kontaju.
Al samo vi udarajte svoje![]()
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
-
- Kontakt:
A upravu je Petrovic kada pogledas pustaju po 50 ljudi u samoposlugu od 200 kvadrata a ne mogu 22 covjeka na onolikom fudbalskom terenu
Sve su ovo bezvezine, pustaj da se igra .

Sve su ovo bezvezine, pustaj da se igra .
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
Upravo to,sreca pa nisu prvi bilo bi klastera u klubu im do avgustaRule_hz je napisao/la: ↑05 maj 2020, 16:53Ma prpa im buraz ba, da su oni prvi sami bi se zarazili svi igraci i onaj ker osim da se ne nastavi. Sta ima biti cudno i reakcije jer smo ih prestigli sa titulama,i nije im lahko. A ova sezona nam je preokretnica za period pred nama jer cemo biti apsolutni vladari ove lige,uz to dovodjenje igraca, lova,sponzori idt. Plus na to oni su se zaglibili do guse tako im 2 mjesto ni kup ne igra neku ulogu.
- feniksptica
- Kontakt:
2 godine treba covjeku da nauci pricat. 50 da nauci sutit moj Banjalucanine.
Liga se treba nastavit i iskoristit sve ove skandale i okupljanja u korist. Pogotov bez publike je to moguce jeftinije izvest a i vrijeme jos nije 35+ da se mora nocni termin igrat.
Liga se treba nastavit i iskoristit sve ove skandale i okupljanja u korist. Pogotov bez publike je to moguce jeftinije izvest a i vrijeme jos nije 35+ da se mora nocni termin igrat.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- svrakino1921
- Kontakt:
samoSA je napisao/la: ↑05 maj 2020, 18:04Upravo to,sreca pa nisu prvi bilo bi klastera u klubu im do avgustaRule_hz je napisao/la: ↑05 maj 2020, 16:53Ma prpa im buraz ba, da su oni prvi sami bi se zarazili svi igraci i onaj ker osim da se ne nastavi. Sta ima biti cudno i reakcije jer smo ih prestigli sa titulama,i nije im lahko. A ova sezona nam je preokretnica za period pred nama jer cemo biti apsolutni vladari ove lige,uz to dovodjenje igraca, lova,sponzori idt. Plus na to oni su se zaglibili do guse tako im 2 mjesto ni kup ne igra neku ulogu.

svrakino1921 je napisao/la: ↑05 maj 2020, 18:44samoSA je napisao/la: ↑05 maj 2020, 18:04Upravo to,sreca pa nisu prvi bilo bi klastera u klubu im do avgustaRule_hz je napisao/la: ↑05 maj 2020, 16:53Ma prpa im buraz ba, da su oni prvi sami bi se zarazili svi igraci i onaj ker osim da se ne nastavi. Sta ima biti cudno i reakcije jer smo ih prestigli sa titulama,i nije im lahko. A ova sezona nam je preokretnica za period pred nama jer cemo biti apsolutni vladari ove lige,uz to dovodjenje igraca, lova,sponzori idt. Plus na to oni su se zaglibili do guse tako im 2 mjesto ni kup ne igra neku ulogu.![]()
![]()
![]()
![]()
Pa smijesno ti jer je to istina "golema", i tako ti stoje stvari priznali vi ili ne, kao da vas niko ne zna od ranijih sezona kad ste bili u strahu jakog celika i slicnih tekmi koje ste dobili za zelenim stolom,tako da bi da ste prvi davno ligu zavrsili ali kurko, mi smo prvi pa sta god da bude. Smijesno bas jeste. Nije vam lahko nikako a valja dovest pojacanja za iducu sezonu, brko vas zavalio zivotom priznali sebi ili ne tako vam je
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- svrakino1921
- Kontakt:
Hvala na informacijamaRule_hz je napisao/la: ↑05 maj 2020, 18:51
Pa smijesno ti jer je to istina "golema", i tako ti stoje stvari priznali vi ili ne, kao da vas niko ne zna od ranijih sezona kad ste bili u strahu jakog celika i slicnih tekmi koje ste dobili za zelenim stolom,tako da bi da ste prvi davno ligu zavrsili ali kurko, mi smo prvi pa sta god da bude. Smijesno bas jeste. Nije vam lahko nikako a valja dovest pojacanja za iducu sezonu, brko vas zavalio zivotom priznali sebi ili ne tako vam je
Svako dobro
Ne mogu da shvatim kako neko moze smatrati Osima juniora legendom Zelje..Covjek ih vise ukopao nego dobrog ucinio
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Amar Osim:
Nek nastavi ukopavati Želju ko i dosad i bice sve OKManager
Željezničar
Bosnian Premier League: 2000–01, 2001–02, 2009–10, 2011–12, 2012–13
Bosnian Cup: 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12
Bosnian Supercup: 2001

Osvojene titule u vremenu kad su svi znali da Zeljo namjesta utakmice...Radi njega niste ni otisli u Evropu prosle sezone.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne treba se igrati dalje, samo da 3 mjeseca slušamo plač plavih filozofa.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Kakve veze ima on sa proslogodisnjim gubitkom licence? Nije on uplatio 2-3 dana kasnije vec administracija kluba. Tu moze samo biti kriva tadasnja Uprava i administracija kluba.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
evo ga banjalucki djipkee
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- svrakino1921
- Kontakt:
Ako se nastavi liga garantujem da cemo Velez gledati u Evropi !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Loš start ali dobra ekipa na okupu veoma borbena -6 za 3. mjestom oni ce prekucati ovih 11 kola što je ostalo do kraja ako se odigra. Jedna Mladost, Celik uzese po 3 boda iz mostara pa i moja Sloboda je uzela bod a realno od mogucih 9 bodova kuci oni uzeli jedan a jedna od ovih ekipa ce sigurno napustiti ligu ako pogledamo zadnjih 5 utakmica Velez je u najboljoj formi a ako gledamo zadnjih 10 ili 15 oni su drugi odmah iza Sarajeva.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.