FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Bas tako. Borac je velikan bh fudbala a ovi lopovi i šure sto ga trenutno vode su rijetko odvratna klapa.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
hajde boze

Zadnja izmjena: KANA, dana/u 05 maj 2020, 16:47, ukupno mijenjano 1 put.
Ma da je bilo kojim tim iz RS ovo se ne bi radilo vec zna se ko stoji iza ovog i kako to funkcionise. Sto se tice toga to je njihova stvar kako ce se financirati, ko ce im biti predsjednik, hoce li Dodik dati sta para njihova stvar i pravo, ali nemoj uyebavati cijelu ligu zarad svog interesa jer eto ti imas veliki uticaj i boli te klinac za sve ostale.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Iz kluba nije još ništa rečeno, nego jednostavno na osnovu ovoga svega što je doneseno u RS-u vidimo na šta ovo sve ide. Niko to neće reći. Danas je Višković izjavio da se 11. maja otvaraju kafići, zašto se onda ne bi nastavilo sa fudbalom. Zbog čega sport ne može, a sve drugo može. Zbog čega odluka do 1. jula da se ne može trenirati, a za par dana se mogu kafići otvarati. Zašto se ne bi igrao Kup… Četiri ekipe iz FBiH su tu, zašto se onda ne bi Kup završio. Do 3.8. se mogu odigrati utakmice kako god. Zašto se u augustu može igrati, a u julu ne može”- pita se Dudić.
Zar taj forum jso postoji? I zar se jos neko zamara glupostima koje se tamo pisu?KANA je napisao/la: ↑05 maj 2020, 15:33Joj bratije na **** sto je oplela.![]()
e moj bruda , ostao si ti i 7 moderatora ,pusti pljasu odgovori raji na neka pitanja:
zasto Minjore vise ne pise? pa kako majka mu stara da je forumas godine odustao da nije mozda radi tebe i ekipe (dusmanluka i hinjaluka )
zadnji derbi jesmo li dobili radi Stilica ili je do taktike ?
jel istina da je Amaru Ivica posudio pare za kartu u Katar a prije toga ukrao milion preko Bekricevog racuna![]()
pa buraz sve biser do biserapa kad se sjetim boom -a konta raja eto nekog igraca a brat se raduje sto je dosao dug
kakva moras biti sitna dusa da ti je drago da klub koji volis dolaze dugovi na naplatu
nebi dalje da te ofiram dovoljno je to sto mozes na prste jedne ruke navesti forumase koji zive Zeljeznicar a da pisu na forumu sve ste ih otjerali
i opet ljudima brisu postove![]()
pa nije sjeverna koreja forum
hvala ti Amare sto si nam oci otvorio( klub istomisljenika i ne istomisljenika)kazu anamo da nisi legenda ma ti si gospodar familije
Tvoje NE te je ucinilo legendom AMAR OSIM
APSOLUTNO!LjoZee je napisao/la: ↑05 maj 2020, 13:31Ako neko iz kluba cita ovo sto pisemo - ZOVITE Zrinjski, Siroki i GOSK te zajedno uputite molbu ili kako god se to zove Savezu da se Kup odigra pa i u Trening kampu u Zenici. Ne mora ni na Grbavici, Pecari i slicno svejedno je. Sva 4 kluba iz Federacije i moguce je odigrati pa makar pocetkom junom. Cetvrto mjesto nije garant za Evropu u nasoj ligi i ne dozvolite da vas neko ucjenjuje jer se nalazi na 4. mjestu, a u polufinalu su klubovi koji mogu uzeti to mjesto naravno ako zasluzeno uzmu trofej. Pokrenite se!
samo info za ove neupućene, faca je jedan jadni mali kazandžija kojem je svijet propao odlaskom komšije mu i pajdaša, jer se nadao da će se opet ušunjati u talove kao nekad. od tada je pogubio jado kompas, kao i nekoliko ahbaba mu, tipa avlamija i ostalih, sa anamonjihovog stranačkog portala. nebitni likovi svi redom, ne vrijedi trošiti riječi na njih, nestaju u magli lagano. živjeli.
- MocMahale444
Pišam se na velikana i te ljude sto ga vode.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑05 maj 2020, 16:42Bas tako. Borac je velikan bh fudbala a ovi lopovi i šure sto ga trenutno vode su rijetko odvratna klapa.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Mislim da treba završiti sa pričom oko prošlih...bili su, imali su vrijeme i svu podršku na svojoj strani, nisu uspjeli da to iskoriste, završili su svoj mandat u klubu i to je to. Treba se okrenuti sadašnjosti i budućnosti. Šta nas čeka nakon ove korona pauze, koliko će se globalna kriza reflektovati i na naš klub, razmišlja li se o nekim novim stvarima kada je samo funkcionisanje kluba u pitanju koliko mi kao navijači možemo pomoći i slično.KANA je napisao/la: ↑05 maj 2020, 13:27Brate ,nikad nisam ništa rekao protiv prošle uprave i neću iz poštovanja za sve urađeno (neću pricati šta sve znam a bilo je dosta loših stvari).Prva stvar ova uprava koja je došla nije smatrana kao spasioc već kao grupa kriminalaca koja je otjerala najbolje sa kamatarom na čeluForumas1921 je napisao/la: ↑05 maj 2020, 12:18@Plavac87
Iznosis neostinu i to opasno. Radim pa ne mogu dugo tipkati ali svakako cu ti odg detaljnije cim uuhvatim vremena.
Ne zovem ga ja pitarom nego on sam sebe, to svi vrlo dobro znaju. Druga stvar, pomocni muljaju da prodaju ovi a ne oni. Treca, eto sad imamo povoljniji kredit je li? Otplacujemo ga? Cetvrta, zar nisu ovi sad spsasioci? Vidimo kako spasavaju. Peta, e sigurno je klub u teskoj situaciji zbog proslih.
Sesta, vjeruj mi @Faca je za mene a kamo li za tebe sinonim za navijaca i odanosti, njega prozivas sto ugovore objavljuje a ti iznosis lazi, on los a ti dobar. Sedma, zovi na kafu, bujrum, da ne bih ja pisao neke stvari koje nisu za foruma i nisu da citaju dusmanikoliko su mi mozak bili isprali čak sam i ja tako na to gledao ,čak sam bio spreman životom braniti prošlu upravu (storm mi je slao u pp i smirivao) igrom slučaja trojicu sam znao koji su ušli u skupštinu i onda udjem na forum gdje se ti moji drugovi sa Amarom na čelu prikazuju kao najveći kriminalci (slika iz nekog kafića) i tu mi se počnu lampice paliti .Januar mjesec kreće sarkazam ,dokumenti,ma sve najgore sto može ,na svaki moj pokušaj bilo čega da krenemo naprijed da bar Amara ne vrijeđamo bukvalno grupnu napadanje i ismijavanje( a do jučer sam sa njima tri godine sve jednu akciju ucestvovao ) sto se Face tiče ja sam godinu dana svaki dan sa njim raspravljao I pokušavao da promjeni taj hinjaluk i dusmanluk ali je toliko uporan da je on sam sebe okrenuo protiv Želje (toliko je laži i podmuklih stavri uradio zadnjih godinu dana da to nije normalno) ne mogu se vise ni sjetiti ,bukvalno je pred svaku malo jaču utakmicu pokušao unijeti neki nemir i to za mene nije nikakv navijač .
SDA prcija jadnika i kompleksasaamarovac je napisao/la: ↑05 maj 2020, 18:07samo info za ove neupućene, faca je jedan jadni mali kazandžija kojem je svijet propao odlaskom komšije mu i pajdaša, jer se nadao da će se opet ušunjati u talove kao nekad. od tada je pogubio jado kompas, kao i nekoliko ahbaba mu, tipa avlamija i ostalih, sa anamonjihovog stranačkog portala. nebitni likovi svi redom, ne vrijedi trošiti riječi na njih, nestaju u magli lagano. živjeli.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
@Rokoko87 nemoj za 51 minutu zaboraviti na insta se prebaciti. Propitat cu te kad zavrsi da vidim jesi li gledao. Zapisuj teze. 

Dejan1921 je napisao/la: ↑05 maj 2020, 19:31
Mislim da treba završiti sa pričom oko prošlih...bili su, imali su vrijeme i svu podršku na svojoj strani, nisu uspjeli da to iskoriste, završili su svoj mandat u klubu i to je to. Treba se okrenuti sadašnjosti i budućnosti. Šta nas čeka nakon ove korona pauze, koliko će se globalna kriza reflektovati i na naš klub, razmišlja li se o nekim novim stvarima kada je samo funkcionisanje kluba u pitanju koliko mi kao navijači možemo pomoći i slično.
Citirat ću svoj post od prije 3 mjeseca čisto iz razloga da ne tipkam ponovo:
Eh sad šta su naši u klubu zamislili poslije ove korone, to stvarno ne znam.Vrlo bitne stvari su rečene u protekle dvije hefte. Prvo Ermin Čengić reče da se traži novi model organizacije kluba, a Amar u emisiji na OBN-u u petak reče "da se neke stvari moraju promjeniti kad je u pitanju sportski kolektiv jer kao udruženje građana čekajući nečiju sadaku nam je mrka kapa". . Što je vrlo bitno Amar je na to dodao "da će biti puno posla u predstojećem periodu oko mogućnost ulaganja, učešća u klubovima gdje će ljud moći gurnuti više para i nešto od toga dobiti"
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Preduhitrio si me opet.
Pojedinci uzivajte u selfiju nase 2 sex ikone, Bojo and Veseli!!!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
braco je napisao/la: ↑05 maj 2020, 20:11Dejan1921 je napisao/la: ↑05 maj 2020, 19:31
Mislim da treba završiti sa pričom oko prošlih...bili su, imali su vrijeme i svu podršku na svojoj strani, nisu uspjeli da to iskoriste, završili su svoj mandat u klubu i to je to. Treba se okrenuti sadašnjosti i budućnosti. Šta nas čeka nakon ove korona pauze, koliko će se globalna kriza reflektovati i na naš klub, razmišlja li se o nekim novim stvarima kada je samo funkcionisanje kluba u pitanju koliko mi kao navijači možemo pomoći i slično.
Citirat ću svoj post od prije 3 mjeseca čisto iz razloga da ne tipkam ponovo:
Eh sad šta su naši u klubu zamislili poslije ove korone, to stvarno ne znam.Vrlo bitne stvari su rečene u protekle dvije hefte. Prvo Ermin Čengić reče da se traži novi model organizacije kluba, a Amar u emisiji na OBN-u u petak reče "da se neke stvari moraju promjeniti kad je u pitanju sportski kolektiv jer kao udruženje građana čekajući nečiju sadaku nam je mrka kapa". . Što je vrlo bitno Amar je na to dodao "da će biti puno posla u predstojećem periodu oko mogućnost ulaganja, učešća u klubovima gdje će ljud moći gurnuti više para i nešto od toga dobiti"

Bilo bi lijepo da se u medjuvremenu nesto pokrenulo. Kako god to treba da nam budu teme a ne ljudi koji sa klubom trenutno nikakve veze nemaju.
Đe će ko s njimakerimatomic1921 je napisao/la: ↑05 maj 2020, 20:24Preduhitrio si me opet.
Javnost su pocastili ovom slikom.
Evo Seha kaze pricao sa Stilicem nekoliko puta. Rekao mu Stila: “Hajde, brate, cekamo te” 
Ima ogromnu zelju da se vrati u Zelju.

Ima ogromnu zelju da se vrati u Zelju.
Ističe mu ugovor 30. juna. Samo kažem.

Vjerujem da će se kad tad vratiti ali po meni odradit će sigurno još koju sezonu u inostranstvu, ima kvalitet za to. A i s obzirom da je golman, a ima 31 godinu može on još dugo braniti.
hahahahah, ono, kad neko iz septicke jame, nekog drugog naziva ****.
Zadnja izmjena: starigrad, dana/u 06 maj 2020, 08:32, ukupno mijenjano 1 put.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Sudbino, poigraj se

Stilicu, poguraj jos tebra nas.
Za Amara kaze da mu je mnogo pomogao i za karijeru, ali i ovako za razvoj kroz zivot. Ispricao ono kako ga je presaltao na golmansku poziciju i kako mu je sve vrijeme davao savjete sto mu sad sluze.
Ispricao je i da je Amar u sezoni kad smo uzeli titulu njemu nakon nekoliko godina priznao da je htio odustati odmah na startu sa kompletnim strucnim stabom kad nas je na pripremama mlatnuo Zrinjski 5:1 jer je mislio da nema pomoci tu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.