Moze, kad ti odgovara
Šahovski turnir SportSport.ba
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Šahovski turnir SportSport.ba
Kad budeš tu udji na lichess poslao sam ti meč pa prihvati, ja ću bit tu još neko vrijeme
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Jakobsen91
- Kontakt:
Jel to sve popunjeno? 

E jbg nisam bio za telefonom hahaha
Za ovaj prvi puta jest. Al bit će još turnira i liga čim ovo prodje, da prvo testiramo kako će ići, nije teško kasnije proširiti. Imam te na umu.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Jakobsen91
- Kontakt:
Moze, racunaj me za naredne ako sta bude.
Imal sad nekog da bacimo onako jednu dvije partije?
ps Ako vam unistavam temu brisite.
U koliko ti odgovara sutra mec da odigramo

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kad ćemo prvo kolo?Trebinjac94 je napisao/la: ↑05 maj 2020, 12:27Izvinjavam se na kašnjenju. Novi profil https://lichess.org/@/TrebinjacAG. Ko nikad nije igrao u lichessu neka odigra da se navikne na sajt, jer ipak igramo blitz.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Trebinjac94
- Kontakt:
Taman sam te htio isto pitati. Napiši ti kad možeš, kod nas je od 3 policijski tako da imam vremena.Unofficialpage je napisao/la: ↑06 maj 2020, 13:17Kad ćemo prvo kolo?Trebinjac94 je napisao/la: ↑05 maj 2020, 12:27Izvinjavam se na kašnjenju. Novi profil https://lichess.org/@/TrebinjacAG. Ko nikad nije igrao u lichessu neka odigra da se navikne na sajt, jer ipak igramo blitz.![]()
Blue Train
Nema ja cim gresku jednu napravim gotovo gubim se 

Odgledam Kajzera i Stefu u pola 4 ako tad igrate pa imam dogovoreno sa Šefkom u 4 

Sezona otvorena
Kajzer10 - FoSte95
2 - 0
Ali ok u svakom slucaju, fali ti malo iskustva i sati igranja. Daleko sam ja od nekog igraca ali mozda malo cesce igram i vremenom smanjis blundere odnosno sve manje poklanjas figure.

Kajzer10 - FoSte95
2 - 0
Onu prvu si me dobro iznenadio, nezgodan pocetak. Malo sam se pogubio jer nisam navikao na onakva otvaranja.

Ali ok u svakom slucaju, fali ti malo iskustva i sati igranja. Daleko sam ja od nekog igraca ali mozda malo cesce igram i vremenom smanjis blundere odnosno sve manje poklanjas figure.
Odigrali smo sad. Imas na profilu partije, da ne lijepim sad jer sam preko moba.
Ma nisam ja šaha igrao pet godina najmanje hahahKajzer10 je napisao/la: ↑06 maj 2020, 14:19Sezona otvorena![]()
Kajzer10 - FoSte95
2 - 0
Onu prvu si me dobro iznenadio, nezgodan pocetak. Malo sam se pogubio jer nisam navikao na onakva otvaranja.![]()
Odigrali smo sad. Imas na profilu partije, da ne lijepim sad jer sam preko moba.
Onu drugu sam ti sve figure poklonio

Čestitke @Kajzeru
Stefko ima vremena za popravni
Zaboravio sam dodati u pravila da u slućaju istog broja bodova na kraju 7. kola tiebreaker je medjusobni omjer svakako, al eto to se podrazumijeva.

Stefko ima vremena za popravni

Zaboravio sam dodati u pravila da u slućaju istog broja bodova na kraju 7. kola tiebreaker je medjusobni omjer svakako, al eto to se podrazumijeva.
U onoj prvoj partiji bijeli nije vidio mat u četvrtom potezu Dh5 .
I otvaranje sa 5g ne ide ama baš nikako
I otvaranje sa 5g ne ide ama baš nikako
nema potpisa
Vidim da si online tamo, hoćeš da odigramo jednu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.