Nadam se da će Havertz doći kod nas najkasnije iduće sezone. Da se ne ponavljam oko njegovih kvaliteta, svakako ih ima. Ima i par mana ali sve se to može dovesti u red.dirkules je napisao/la: ↑05 maj 2020, 20:59Thomas nije uobičajen igrač, ono uzet će loptu predriblati dvojicu i opalit lažnjak, nema elegancije u igri, ali i kao takav "običan" i malo sporiji ima KLASNU karijeru. Da jedino Messi ima više asistencija u posljednjih 10 sezona govori samo za sebe, i to prolazi ispod radara jer nije marketinški atraktivan. I da, ova sezona pod Flickom je u rangu njegovih najboljih sezona.
No postoji strah da se ne ponovi slučaj KDB u vezi Havertza, kao što Messi kaže njegova smirenost u blizini gola je impresivna za igrača njegovih godina, još k tome dobar je asistent. Slušao sam podcast u kojem je gostovao Falk i njegova predviđanja u vezi Kaija su da neće ni jedan klub (Pool, Barca, Man.Utd) platiti ono što Bayer traži te da će ostati još jednu sezonu, što je mislim i za nas i za njega najbolja opcija.
Problem je trenutna situacija jer nećemo niti mi sada trošiti kao ludi, pogotovo nakon prošlogodišnjeg fijaska sa Lucasom. Kad ovdje dodamo da je Tolisso na transfer listi a opet se povrijedio... Teško da ovdje možemo za njega dobiti tih 40 milijuna koliko smo se nadali.
Idealno bi bilo kad bi došli i Kai i Upa ali objektivno, ne možemo dovesti Sanea i ovu dvojicu, lako moguće da ćemo dovesti samo Sanea i npr. Desta, pa možda i nekog zamjenskog lijevog beka tipa Max ili Platenhart.