I ja sam za nastavak, ako se nastavi moze se nadati parama kalvim takvim od sponzora. Prekidanje je zadnja opcija, ko god nece da igra a postoji sansa da se moze igrati kazniti zestokoTatamata1946 je napisao/la: ↑06 maj 2020, 13:48Najbezvezniji i najnepravedniji scenario je ponistiti sezonunekoIzMostara je napisao/la: ↑06 maj 2020, 12:29E ne bi im ja dao da izvuku sta hoce pa makar.Radije ponistiti sezonu i nek u Evropu ide ko i prosle godine, pa cak i pod cijenu da Celik ostane. Cega su se domuzi sjetili da bojkotuju i da idu u evropu nezasluzeno
A i ta evropa vise nije zanimljiva ako budu utakmice bez navijaca. Jedino da sta klubovi zarade ali bezbroj je primjera dakod nas klubovi nisu nista bolji bili nakon ucesca u evropi tako da ce prezivjeti i ako ne odu u evropu
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Nije borac donio restrikcije, donio ih je predsjednik manjeg BH entiteta koji je sasvim slucajno alfa i omega kluba

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zato što je UEFA popustila i dozvolila vladama država da odluče te bi oni to prihvatili.Convicts1988 je napisao/la: ↑06 maj 2020, 11:13Ako je velika većina klubova za nastavak prvenstva, zašto se ne obratiti Uefi te reći kakvo je stanje ? Ako je 90% klubova za nastavak, o ćemu se ovdje priča ?
Ne može 1 ili 2 kluba da piške po cijeloj ligi i klubovima te da ju obustavljaju.
Nastavljaju svi u okruženje, Hr Srb Cg itd, šta se to kod nas izigrava te guši sport. Tu su politički interesi i ništa više.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bez obzira sto bi trenutno mome klubu odgovaralo da se zakljuci prvenstvo, ne podrzavam ovakav nacin prekida, cirkus klasicni i toliko ocita sprega sporta i politike. Sta ce tek da nam rade kad Vico dodje na celo saveza.
-
- Kontakt:
Ma da se hoce vise nastaviti, svi smo se zazeljeli utakmica ali treba donijeti odluku ako se nastavi i opet prekine da li da se prizna ta trenutna tabela ili nakon 22 kola
držte lopova!kerimatomic1921 je napisao/la: ↑06 maj 2020, 14:02Nije borac donio restrikcije, donio ih je predsjednik manjeg BH entiteta koji je sasvim slucajno alfa i omega kluba
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- svrakino1921
- Kontakt:
Poslani poslani nego staFighter1926 je napisao/la: ↑06 maj 2020, 13:18Da ste poslani da ispadnete, ispali bi...prosli ste dalje jer je Osim bolje postavio ekipu, jer smo mi bili pod pritiskom zbog lose serije i pickastog trenera koji se brani na svom terenu...realno obe ekipe su u pet deka, vi ste imali malo vise srece i to je to.. zasluzenosvrakino1921 je napisao/la: ↑06 maj 2020, 13:12BravoFighter1926 je napisao/la: ↑06 maj 2020, 12:57Glup si i nemas argumenata pa onda caolina, ispade kao mi da se nesto bojimo, a prvu polusezonu razvalili vecinu8 tekmi u nizu bez poraza...treba nastaviti prvenstvo i sjebati zelju da ni evropu ne igraju...taman da ih u 27. kolu spustimo na zemlju...
Pa o tome ja govorim sto se tice kupa
Mi smo poslani u Banja Luku u cetvrfinalu da sigurno ispadnemo iz kupa
Al sta ces
Nego nisu znali ti sto nas poslase da vi imate nekakvog u odbrani sto daje autogolove
Navro ko sivonja da ga svojoj ekipi da zabije i zabi ga
I naravno extra klasa Semir
Semir sto unosi nemir
A inace ispali bi ko fisek
Prvenstva se nastavljaju u svim zemljama i nema razloga ama bas nikakvoga da se ne nastavi kod nas.
Zenicani i Banjalucani kao i pitari moraju prestati da sanjaju mokre snove.
Na teren pa pokazite koliko znate ili koliko ne znate.
Zenicani i Banjalucani kao i pitari moraju prestati da sanjaju mokre snove.
Na teren pa pokazite koliko znate ili koliko ne znate.
- Beduin
- Kontakt:
Znaci lagano poceti planove za narednu sezonu. Samo je pitanje s kojim igracima krenuti, kome produziti ugovor i od cega, to Saveza nije briga.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Svrakino, ljubi te brat de reci koje si godiste?svrakino1921 je napisao/la: ↑06 maj 2020, 14:21Poslani poslani nego staFighter1926 je napisao/la: ↑06 maj 2020, 13:18Da ste poslani da ispadnete, ispali bi...prosli ste dalje jer je Osim bolje postavio ekipu, jer smo mi bili pod pritiskom zbog lose serije i pickastog trenera koji se brani na svom terenu...realno obe ekipe su u pet deka, vi ste imali malo vise srece i to je to.. zasluzenosvrakino1921 je napisao/la: ↑06 maj 2020, 13:12
Bravo
Al sta ces
Nego nisu znali ti sto nas poslase da vi imate nekakvog u odbrani sto daje autogolove
Semir sto unosi nemir
Ne pitam za drugaricu, nego zbog nacina razmisljanja.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Cuj Semir sto unosi nemirsvrakino1921 je napisao/la: ↑06 maj 2020, 14:21Poslani poslani nego staFighter1926 je napisao/la: ↑06 maj 2020, 13:18Da ste poslani da ispadnete, ispali bi...prosli ste dalje jer je Osim bolje postavio ekipu, jer smo mi bili pod pritiskom zbog lose serije i pickastog trenera koji se brani na svom terenu...realno obe ekipe su u pet deka, vi ste imali malo vise srece i to je to.. zasluzenosvrakino1921 je napisao/la: ↑06 maj 2020, 13:12
Bravo
Al sta ces
Semir sto unosi nemir

Je li to Tuce po stare dane potpisao za Zelju?
Forzza Velez
Pa ako se nastavi ok, ako se ne nastavi opet ok, šta ste zapjenili.
Sutra će se više znati kad je sjednica.
Sutra će se više znati kad je sjednica.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Samo se vi pravite idioti sa tim pitanjima "Pa sta je, sta ste zapjenili?"
Zapjenili smo iz razloga sto jedete ****, kao i svaki put kada trebate usaglasiti se sa federacijom a da nije u pitanju donacija vama, da nisu u pitanju pare, da nije u pitanju samo jednostrana korist, tj vaša.
Zapjenili smo iz razloga sto jedete ****, kao i svaki put kada trebate usaglasiti se sa federacijom a da nije u pitanju donacija vama, da nisu u pitanju pare, da nije u pitanju samo jednostrana korist, tj vaša.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- ElCartel11
- Kontakt:
A sta to mi pitari sanjamo? Kao sto si mogao vidjeti da je naš klub ZA nastavak prvenstva.
Ali ne bi bilo zacudujuce ni da se sezona vec zavrsi, jer su zavrsili u Francuskoj, Holandiji, Belgiji.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- kontrasviju
- Kontakt:
Zna se dobro koji klub je glavni protivnik nastavka sezone i tu nema neke velike rasprave. Nije dovoljno reći za javnost "mi smo za nastavak ako bude uslova", a
predsjednik kluba 2 mjeseca javno govori kako nema šanse da se liga nastavi.
Da Borac stvarno želi nastavak sezone izašao bi u javnost sa jasnim stavom, pa bi čak i izvršio neku vrstu pritiska na vlasti u RS-u nakon što su donijeli odluku da ne može prije 1. jula i pokušao dogovoriti na koji način oni mogu nastaviti sezonu. Ali s obzirom da znamo ko su dva glavna čovjeka u Borcu, od toga nema ništa.
predsjednik kluba 2 mjeseca javno govori kako nema šanse da se liga nastavi.
Da Borac stvarno želi nastavak sezone izašao bi u javnost sa jasnim stavom, pa bi čak i izvršio neku vrstu pritiska na vlasti u RS-u nakon što su donijeli odluku da ne može prije 1. jula i pokušao dogovoriti na koji način oni mogu nastaviti sezonu. Ali s obzirom da znamo ko su dva glavna čovjeka u Borcu, od toga nema ništa.
Zadnja izmjena: kontrasviju, dana/u 06 maj 2020, 14:45, ukupno mijenjano 1 put.
1921
-
- Kontakt:
Mi bi da nastavimo, ali da niko ne ispadne.
pošteno.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- feniksptica
- Kontakt:
Male ispravke krivih navoda od mitomana.
Mi ne serujemo storije od Cetnika Seranica, jer covjek je musliman pazi. Alen
Nisu svi nastavili prvenstva. Cak ne tako puno pogodjena zemlja Nizozemska je zavrsila prvenstvo. Drzava kad odluci bajo moj savez se moze pusit.
To sto imamo dvije drzave ste krivi vi svi sto glasate za ''nase'' samo sto su protiv cetalja kako ih sami sad nazvaste.
Zasto bi bilo Borcu u interesu zavrist prvenstvo kad znaju da se kup moze nastavit i da mogu izvisit za evropu, a jos imaju sansu i za titulu.
Mitomani mozete nas pobijedit 88-0 al mi imamo vise bodova i prvi smo na tabeli i to je nesto sto morate prihvatit DA JE OVO LIGA A NE KUP GDJE JE TO BITNO.
I nemojte samo posle ako se okonca po trenutno stanju da se zalite ikome, to vas financijski baci u tri lijepe
Mi ne serujemo storije od Cetnika Seranica, jer covjek je musliman pazi. Alen
Nisu svi nastavili prvenstva. Cak ne tako puno pogodjena zemlja Nizozemska je zavrsila prvenstvo. Drzava kad odluci bajo moj savez se moze pusit.
To sto imamo dvije drzave ste krivi vi svi sto glasate za ''nase'' samo sto su protiv cetalja kako ih sami sad nazvaste.
Zasto bi bilo Borcu u interesu zavrist prvenstvo kad znaju da se kup moze nastavit i da mogu izvisit za evropu, a jos imaju sansu i za titulu.
Mitomani mozete nas pobijedit 88-0 al mi imamo vise bodova i prvi smo na tabeli i to je nesto sto morate prihvatit DA JE OVO LIGA A NE KUP GDJE JE TO BITNO.
I nemojte samo posle ako se okonca po trenutno stanju da se zalite ikome, to vas financijski baci u tri lijepe
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Beduin
- Kontakt:
Borac je njihova igracka, sredstvo za prikupljanje glasova i sta sve ne, i kako onda mozes pomisliti da oni mogu izvrsiti nekakav pritisak na vlast od koje zive, ovise i sluze im za propagiranje njihove politike?kontrasviju je napisao/la: ↑06 maj 2020, 14:43Zna se dobro koji klub je glavni protivnik nastavka sezone i tu nema neke velike rasprave. Nije dovoljno reći za javnost "mi smo za nastavak ako bude uslova", a
predsjednik kluba 2 mjeseca govori kako nema šanse da se liga nastavi.
Iluzorno je to sto spominjes.
075 ❤
075 ❤
- kontrasviju
- Kontakt:
Pa znam, pogledaj šta sam napisao u zadnjoj rečenici. Uostalom, znamo svi za šta služi Borac.Beduin je napisao/la: ↑06 maj 2020, 14:49Borac je njihova igracka, sredstvo za prikupljanje glasova i sta sve ne, i kako onda mozes pomisliti da oni mogu izvrsiti nekakav pritisak na vlast od koje zive, ovise i sluze im za propagiranje njihove politike?kontrasviju je napisao/la: ↑06 maj 2020, 14:43Zna se dobro koji klub je glavni protivnik nastavka sezone i tu nema neke velike rasprave. Nije dovoljno reći za javnost "mi smo za nastavak ako bude uslova", a
predsjednik kluba 2 mjeseca govori kako nema šanse da se liga nastavi.
Iluzorno je to sto spominjes.
Napisao sam komentar aludirajući na to kako bi jedan normalan klub koji nije usko povezan sa Dodikom i sa vlastima u RS-u reagovao u ovakvoj situaciji.
1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.