Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Popović Lazar
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Ako ne bude tako ti skidaš 'čale. Može li Džoka.Popović Lazar je napisao/la:Večeras Juve sigurno uzima
Utakmica u nenormalnim uslovima, pa ko se bolje snađe ili manje smrzne.
Vom Jäger zum Gejagten
- Interista di cuore
- Kontakt:
ovaj vam je 3 i u Torinu uvalio il mi se cini... 
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
jes taj je, mora da navija za InterInterista di cuore je napisao/la:ovaj vam je 3 i u Torinu uvalio il mi se cini...
- Interista di cuore
- Kontakt:
kako ces ovo fulat Bonucci ???

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ovo je sramota, da je rezrevni sastav a nije ovo je sramota, pa vi ste juventus, hej juventus, ovo mora zgaziti ove neke red bulove poznanje i sl. i sitija trebate dobiti al ove jazavce jednostavno juventus mora dobijati i to lagano, pa ova serija a je stvarno dotakla najnižu moguću tačku.
gledam s drugom juventusovcem i njemu nije jasno, kaže nekad su poljacima i austrijancima trpali po 4-5 komada bez da se oznoje
gledam s drugom juventusovcem i njemu nije jasno, kaže nekad su poljacima i austrijancima trpali po 4-5 komada bez da se oznoje
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
-
jasko_juve
- Kontakt:
pod broj 1. ovi jazavci su pobijedili Man City koji u ekipi imaju igrace koji su skuplji od citave poljske lige..pod broj 2. danas svi igraju fudbal tako da ne treba cudit..pod broj 3. Juventusu fale 3 igraca-Amauri,Aquilani i Quagliarela..pod broj 4.Juventusu uopste nije cilj ova Europska liga bas zbog nedostataka vaznih igraca koji ne mogu igrati zbog igranja u istom takmicenju ove godine al za drugi klub..pod broj 5.pogledaj malo teren i vidi u kakvom stanju je isti..pod broj 6.imali su jedan sut na gol i dali su gol dok je Juventus imao 2 100% sanse,al su masili..fali realizacija..i posjed lopte je 70-30..i pod broj 7.navijam da izgube i da ispadnu i da se abd niko ne povrijedi,to je najbitnije.. FORZA JUVEtony-mortale je napisao/la:ovo je sramota, da je rezrevni sastav a nije ovo je sramota, pa vi ste juventus, hej juventus, ovo mora zgaziti ove neke red bulove poznanje i sl. i sitija trebate dobiti al ove jazavce jednostavno juventus mora dobijati i to lagano, pa ova serija a je stvarno dotakla najnižu moguću tačku.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ma nije stvar u ovoj utakmici jbg ranije su kiksali, al da nemogu u torinu ove poznjanje neke dobiti i red vbulla je bruka, neće nijedan talijanski klub ostati u ovoj EL.
a od ovih igrača jedino ovog desnog beka neznam ostali su svi manje više standardni i imaju hrpetinu minuta odigranih u sezoni, ok i traore al on je došao kao pojačanje al se ozljedio.
a od ovih igrača jedino ovog desnog beka neznam ostali su svi manje više standardni i imaju hrpetinu minuta odigranih u sezoni, ok i traore al on je došao kao pojačanje al se ozljedio.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Nista,nazalost nema proleca u evropi za Juve,iskreno nisu ga ni zasluzili igrama ove godine u EL.
Da je Bonucci dao onaj zicer sada bi bila druga prica,ali ipak na ovakvom terenu premija je dati gol,Lechu je to uspelo nakon prekida,tesko da bi ga i oni dali iz igre.
Vidim Lech je malo previse podcenjen na forumu od vas,ali da malo vise gledate,videli bi da su oni sasvim zasluzeno ovde gde jesu,u knockaout fazi EL,i to i vise nego zasluzeno.
Na kraju mora se priznati da ipak dva najbolje ekipe po igri su prosle dalje,a Juveu ostaje da igra za cast protiv "gradjana" u zadnjem kolu.
Da je Bonucci dao onaj zicer sada bi bila druga prica,ali ipak na ovakvom terenu premija je dati gol,Lechu je to uspelo nakon prekida,tesko da bi ga i oni dali iz igre.
Vidim Lech je malo previse podcenjen na forumu od vas,ali da malo vise gledate,videli bi da su oni sasvim zasluzeno ovde gde jesu,u knockaout fazi EL,i to i vise nego zasluzeno.
Na kraju mora se priznati da ipak dva najbolje ekipe po igri su prosle dalje,a Juveu ostaje da igra za cast protiv "gradjana" u zadnjem kolu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- sarajlija89
- Kontakt:
Svaka cast momcima na borbi i htijenju...
samo..Boze imal te kad je u pitanju Juventus...jbem ti srecu vise...nanesretniji klub na svijetu...sve kroz historiju sto nas je pratilo..i na kraju jbeno vrijeme nam smeta..jbem ti snijeg i majku,nije mi krivo sto smo ispali..krivo mi je na nacin koji smo...
pa peticu bi im slozili da su normalni uslovi bili..Boze imal te kad je Juve u pitanju
Svaka cast momcima za veceras,prolaz smo izgubili u mecevima sa salzburgom i lechom u torinu i vjerovatno ga nismo zasluzili zbog toga...
al svaka cast ekipi,karakter su pokazali i srce ostavili na terenu....
jos jedna utakmica bez poraza...cak i kad je Bog protiv nas
samo..Boze imal te kad je u pitanju Juventus...jbem ti srecu vise...nanesretniji klub na svijetu...sve kroz historiju sto nas je pratilo..i na kraju jbeno vrijeme nam smeta..jbem ti snijeg i majku,nije mi krivo sto smo ispali..krivo mi je na nacin koji smo...
pa peticu bi im slozili da su normalni uslovi bili..Boze imal te kad je Juve u pitanju
Svaka cast momcima za veceras,prolaz smo izgubili u mecevima sa salzburgom i lechom u torinu i vjerovatno ga nismo zasluzili zbog toga...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dijelim tvoje mišljenje, @Sarajlija. Juventus je pitanje prolaska trebao riješiti u prvom kolu protiv Lecha, a zatim i u mečevima protiv Salzburga. Meč protiv Cityja bi bio u tom slučaju meč za prvo mjesto u grupi i to je to. No, kako nisu u prethodna 4 meča došli do pobjede, našli su se u situaciji da u ovakvim (ne)uslovima moraju pobijediti Lech. Imali su svoje šanse, nisu ih iskoristili i to je to. Ne može se reći da Juventus ovo takmičenje nije shvatio ozbiljno, jer se po reakcijama igrača vidi da su željeli vidjeti sljedeću rundu. Nije se dalo i to je to. Naravno, nadam se da ćete barem u domaćem prvenstvu biti bolji i konstantniji, a ne da se nastavi prosipanje bodova.
Btw, Krasić nije normalan. Ono je bijeli Bolt.
Btw, Krasić nije normalan. Ono je bijeli Bolt.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
sarajlija89 je napisao/la:Svaka cast momcima na borbi i htijenju...
pa peticu bi im slozili da su normalni uslovi bili..Boze imal te kad je Juve u pitanju![]()
![]()
nemoj tako, nemoj da ti ovog hodzu zovem, s foruma
hebiga, zao mi je...imal bar teorijske sanse za dalje
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma sta ces..po onakvom vremenu i u situaciji kada ganjas rezultat je stvarno nemoguce nesto vise...ja sam prvi kriticar kad lose odigramo al veceras nismo ni mogli vise...rani gol,pa neke profulane prilike...kratka klupa....ne moze po onome..jedino da si na skijama
stvarno mi je zao zbog nacina na koji smo ispali..momci su se trudili i pokazali zelju...u normalnim uvjetima bi sigurno pobjedili al sta ces...
Mozda sam dosadan sa ovim da nemamo srce al stvarno je tako..kroz historiju Juventus je najnesrteniji klub,kako na terenu..tako i van njega...
dokaz je vecerasnja tekma i stvarno bizaran razlog..snijeg..koji je mislim bio jedini nacin da lech izvuce pozitivan rezultat..
p.s
Vugdalicu jbo ti stilic...
dosadan u p.m....vazno je da je reko da snijeg smeta stilicu,koji je veliki umjetnik...a spomeno nije kako je snijeg glavni faktor sto Juve ne moze bolje od prikazanog...ma mrs
Jeste vidjeli kolegu Hadzica,kaze Del Neri eventualnu pobjedu posvecuje Scirei....odnekud mi poznato to
nigdje to nije pisalo..osim sto sam ja ovdje napisao...
Kolega Hadzicu,ako citas..haj priznaj da si od mene vidio
@vuvuzz...nema,ispali smo
stvarno mi je zao zbog nacina na koji smo ispali..momci su se trudili i pokazali zelju...u normalnim uvjetima bi sigurno pobjedili al sta ces...
Mozda sam dosadan sa ovim da nemamo srce al stvarno je tako..kroz historiju Juventus je najnesrteniji klub,kako na terenu..tako i van njega...
dokaz je vecerasnja tekma i stvarno bizaran razlog..snijeg..koji je mislim bio jedini nacin da lech izvuce pozitivan rezultat..
p.s
Vugdalicu jbo ti stilic...
Jeste vidjeli kolegu Hadzica,kaze Del Neri eventualnu pobjedu posvecuje Scirei....odnekud mi poznato to
Kolega Hadzicu,ako citas..haj priznaj da si od mene vidio
@vuvuzz...nema,ispali smo
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 01 dec 2010, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Malo do boga,vise do Juventusa.sarajlija89 je napisao/la:Svaka cast momcima na borbi i htijenju...
pa peticu bi im slozili da su normalni uslovi bili..Boze imal te kad je Juve u pitanju![]()
![]()
Kad u pet meceva ne mozes imati pobjedu.Onda vala bas i bog dize ruke od Juve.
Bila bi veca nepravda da je Lech ispao nakon odlicnih utakmica,nego Juve.Sto se tice snijega,nije ga bilo u prijasnje cetiri tekme.Pa opet nista.
Juve bi morao dosta toga promijeniti.Ako ne zeli da i iduce godine igra samo ovu euro ligu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- sarajlija89
- Kontakt:
@hare
izgleda da su jedino ovako mogli da se odbrane veceras...i eto..ja im cestitam..al nemaju oni sta trazit u konock-out fazi
ma reko sam ja i da nismo zasluzili..al stvarno nemamo srece..realno 5 bi im slozili u normalnim uvjetima...Svaka cast momcima za veceras,prolaz smo izgubili u mecevima sa salzburgom i lechom u torinu i vjerovatno ga nismo zasluzili zbog toga...
sarajlija89 je napisao/la: Jeste vidjeli kolegu Hadzica,kaze Del Neri eventualnu pobjedu posvecuje Scirei....odnekud mi poznato tonigdje to nije pisalo..osim sto sam ja ovdje napisao...
![]()
Kolega Hadzicu,ako citas..haj priznaj da si od mene vidio![]()
Taman pomislim evo par postova od Sarajlije gdje se ne smije, kad ono....
Vom Jäger zum Gejagten
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma ozbiljno
ja ne vjerujem da cita talijanske medije..jedino sam ja to prenio i napisao ovdje..ja sam siguran da je to ovdje procitao
i ako cita..kaze se Širea a ne Skirea
i Lanzafame je..a ne Lanzafeme
eto..sad i to zna
i ako cita..kaze se Širea a ne Skirea
eto..sad i to zna
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 01 dec 2010, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
Oni su vec ostvarili,ono sto mnogo jaci klubovi nebi.sarajlija89 je napisao/la:@hare
ma reko sam ja i da nismo zasluzili..al stvarno nemamo srece..realno 5 bi im slozili u normalnim uvjetima...Svaka cast momcima za veceras,prolaz smo izgubili u mecevima sa salzburgom i lechom u torinu i vjerovatno ga nismo zasluzili zbog toga...izgleda da su jedino ovako mogli da se odbrane veceras...i eto..ja im cestitam..al nemaju oni sta trazit u konock-out fazi
Grupa smrti takozvana,a oni ko' lole prolaze.
Jos kad uzmes u obzir da vrlo lose igraju u Poljskoj ligi.Ova Euro liga im dodje ko' melem.
Nego gledam onaj vas krivousti coro,opet Bracu ni na klupu stavio nije.
A Braco je bas navikao na ovakve terene,po Njemackoj.
Gdje od toliko trenera bas tu kljusinu nadjoste.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- anton 1983
- Kontakt:
Znam da vas ima tu dosta kaj sada tuguju, ali nemojte se zato sekirati. Imajte na umu da sada ima onih koji slave. Ja sam jedan od njih i nadam se da će vam biti lakše sada kad ste ovo saznali!
PozdraF!
PozdraF!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- sarajlija89
- Kontakt:
Braco nije bio prijavljen uopste za EL i nema pravo nastupa...vidio si da nam pola tima nije bilo..sto zbog povredaa a i dosta ih nema pravo nastupa
Pomogao bi nam haso da je bio tu
I lech je zasluzeno otisao dalje..prije svega zbog slabosti koje je Juve pokazao u prethodim tekmama..oni su samo iskoristili ponudjeno...nama EL nije ni bila prioritet al eto...Juventus je klub sa najvise nastupa u Evropi od svih ucesnika EL..najveci klub fakticki u tom takmicenju a ispade
,,,posljednjih 5 god nista nismo napravilu u evropi
al 13 meceva bez poraza u nizu..nije to malo...pogotovo za jedan tim koji je u fazi izgradnje kao Juve i to bilo je vrlo teskih utakmica...
Puna podrska Del Neriju i cestitke za dosad uradjeni posao...
Pomogao bi nam haso da je bio tu
I lech je zasluzeno otisao dalje..prije svega zbog slabosti koje je Juve pokazao u prethodim tekmama..oni su samo iskoristili ponudjeno...nama EL nije ni bila prioritet al eto...Juventus je klub sa najvise nastupa u Evropi od svih ucesnika EL..najveci klub fakticki u tom takmicenju a ispade
al 13 meceva bez poraza u nizu..nije to malo...pogotovo za jedan tim koji je u fazi izgradnje kao Juve i to bilo je vrlo teskih utakmica...
Puna podrska Del Neriju i cestitke za dosad uradjeni posao...
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 01 dec 2010, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.