Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Misliš 3 boda? Naravno da treba izaći na teren i završiti prvenstvo, to manje-više svi govore. Najjači smo igrački, trenutno prvi na tabeli, najbolja forma, najkonstantniji itd.
Zato mi je i bilo smiješno ono što si napisao u fazonu ''pitari se trebaju probuditi i prestati sanjati mokre snove'' a mi jedva čekamo da počne liga.
Zato mi je i bilo smiješno ono što si napisao u fazonu ''pitari se trebaju probuditi i prestati sanjati mokre snove'' a mi jedva čekamo da počne liga.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
feniksptica je napisao/la: ↑06 maj 2020, 14:46Male ispravke krivih navoda od mitomana.
Mi ne serujemo storije od Cetnika Seranica, jer covjek je musliman pazi. Alen
Nisu svi nastavili prvenstva. Cak ne tako puno pogodjena zemlja Nizozemska je zavrsila prvenstvo. Drzava kad odluci bajo moj savez se moze pusit.
To sto imamo dvije drzave ste krivi vi svi sto glasate za ''nase'' samo sto su protiv cetalja kako ih sami sad nazvaste.
Zasto bi bilo Borcu u interesu zavrist prvenstvo kad znaju da se kup moze nastavit i da mogu izvisit za evropu, a jos imaju sansu i za titulu.
Mitomani mozete nas pobijedit 88-0 al mi imamo vise bodova i prvi smo na tabeli i to je nesto sto morate prihvatit DA JE OVO LIGA A NE KUP GDJE JE TO BITNO.
I nemojte samo posle ako se okonca po trenutno stanju da se zalite ikome, to vas financijski baci u tri lijepe

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Jbga, mislim da je svima poznato ko je poznat po mesetarenju i stimanju godinama unazad?! Takvim najmanje odgovaraju fer uslovi, neutralan teren i slicno...kerimatomic1921 je napisao/la: ↑06 maj 2020, 15:44Super daj onda 3 utakmice kupa na neutralnom terenu, pa da vidimo hoce li se vici igrati nastavak prvenstva
Ostace zeljo i bez kupa i prvenstva! Zrinjski ce lagano da uzme kup a sarajevo mozete stici jedino ako Rahmanovic i Ahmetovic odluce da ne igraju vise.
I jos jednom, ne odlucuje zeljkovic hoce li se igrati ili ne...
Ako klubovi koji su ostali u KUP-u budu saglasni da se okonča KUP onda sam uvjeren da će se i liga nastaviti. Čuj Šeranić zna šta će biti za dva mjeseca pa od 1. jula pa evo iza nas je dva mjeseca i gotovo sve normalno. Sport se uništava i nikad više PL neće biti što je bila ako se ne nastavi stalno će se tražiti ustupci. Ugostitelji otvaraju u RS 10. maja pa gdje se čovjek ako ne u kafani može zarazit.
Majstore, ljudi u kafani mogu drzati fizicku distancu. Kako to mogu igraci uraditi, objasni mi malo ?tcity055 je napisao/la: ↑06 maj 2020, 16:29Ako klubovi koji su ostali u KUP-u budu saglasni da se okonča KUP onda sam uvjeren da će se i liga nastaviti. Čuj Šeranić zna šta će biti za dva mjeseca pa od 1. jula pa evo iza nas je dva mjeseca i gotovo sve normalno. Sport se uništava i nikad više PL neće biti što je bila ako se ne nastavi stalno će se tražiti ustupci. Ugostitelji otvaraju u RS 10. maja pa gdje se čovjek ako ne u kafani može zarazit.
Pa sve lige koje se igraju ili ce igrati nece drzati tu distancu.fks74 je napisao/la: ↑06 maj 2020, 17:17Majstore, ljudi u kafani mogu drzati fizicku distancu. Kako to mogu igraci uraditi, objasni mi malo ?tcity055 je napisao/la: ↑06 maj 2020, 16:29Ako klubovi koji su ostali u KUP-u budu saglasni da se okonča KUP onda sam uvjeren da će se i liga nastaviti. Čuj Šeranić zna šta će biti za dva mjeseca pa od 1. jula pa evo iza nas je dva mjeseca i gotovo sve normalno. Sport se uništava i nikad više PL neće biti što je bila ako se ne nastavi stalno će se tražiti ustupci. Ugostitelji otvaraju u RS 10. maja pa gdje se čovjek ako ne u kafani može zarazit.
Uostalom malo ko u drzavi to i postuje po ovim marketima i slicno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ako tako razmišljaš onda zaustavit sport u BiH do pronalaska vakcine. U svim ostalim zemljama može kod nas ne. U suštini više nije bitno ko je prvi, drugi. treći ko ispada nema sporta - ko to zagovara nije normalno. Isto će biti i u utakmicama Evrope gotovo u istom vremenu.fks74 je napisao/la: ↑06 maj 2020, 17:17Majstore, ljudi u kafani mogu drzati fizicku distancu. Kako to mogu igraci uraditi, objasni mi malo ?tcity055 je napisao/la: ↑06 maj 2020, 16:29Ako klubovi koji su ostali u KUP-u budu saglasni da se okonča KUP onda sam uvjeren da će se i liga nastaviti. Čuj Šeranić zna šta će biti za dva mjeseca pa od 1. jula pa evo iza nas je dva mjeseca i gotovo sve normalno. Sport se uništava i nikad više PL neće biti što je bila ako se ne nastavi stalno će se tražiti ustupci. Ugostitelji otvaraju u RS 10. maja pa gdje se čovjek ako ne u kafani može zarazit.
Treba donijeti odluku o ponistavanju prvenstva pa da vidimo da li bi se ovi iz manjeg entiteta bunili.
🔴⚫️
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Tako je najveci gospodine ovog foruma

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Hvala Allahu Pegamberu ovoga foruma.

MortemHz je napisao/la: ↑06 maj 2020, 16:09Misliš 3 boda? Naravno da treba izaći na teren i završiti prvenstvo, to manje-više svi govore. Najjači smo igrački, trenutno prvi na tabeli, najbolja forma, najkonstantniji itd.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:
Kaze covjek iz saveza da je liga zavrsena i imamo dvije opcije;
Prva je da se tabela proglasi konacnom, dakle Sarajevo sampion ispadaju celik i svijezda.
Druga opcija KOJU SU ZAGOVARALI ZELJOVCI, je da se sezona ponisti.
E sad savez razmatra i jedno i drugo, ali u slucaju da poniste sezonu, onda se trenutni poredak nece gledati jer se sve ponistava i u evropu ce ici proslogodisnji ucesnici.
Sad zeljovci moraju navijati da Sarajevo dobije titulu a mi necemo nego trazimo ponistenje sezone

Prva je da se tabela proglasi konacnom, dakle Sarajevo sampion ispadaju celik i svijezda.
Druga opcija KOJU SU ZAGOVARALI ZELJOVCI, je da se sezona ponisti.
E sad savez razmatra i jedno i drugo, ali u slucaju da poniste sezonu, onda se trenutni poredak nece gledati jer se sve ponistava i u evropu ce ici proslogodisnji ucesnici.
Sad zeljovci moraju navijati da Sarajevo dobije titulu a mi necemo nego trazimo ponistenje sezone

Posto vecina spominje da se treba ugledati na druge lige...ev ugledajte se na Bundesligu.. Ako se trebamo ugledati onda bi trebali valjda uvesti barem polovinu ovih mjera koja se trebaju ispostovati.. Al nekako cisto sumnjam da nasi to mogu. Ak mogu nek krene sutra nasa liga sto se mene tice..- Igrači će se testirati dva puta sedmično
- Kontakti će biti minimalni tokom treninga i timskih sastanaka
- Igrači će donositi vlastitu hranu i koristit će vlastite boce za vodu
- Igrači će se kod kuće tuširati i morat će sami prati dresove i kopačke
- Igrači će nositi maske, morat će dezinfikovati ruke i mjerit će temperatura po dolasku
- Igrači domaćeg tima će dolaziti vlastitim automobilima
- Boravak u svlačionicama bit će sveden na minimum
- Gostujući igrači će se po završtku utakmica tuširati uz razmak od dva metra
- Privatni razgovori se mogu obavljati uz dovoljan razmak
- Ekipe u istom trenutku neće biti u tunelima, nema pratnje, rukovanja, timskih fotografija
- Zamjene na klupi će biti u razmaku od dvije ili tri stolice
- Igrači koji budu u hotelu morat će da izbjegavaju kontakt s otalim gostima i saigračima
- Dugme na liftu će da pritišću laktovima
- Neće moći koristiti uslugu servisa u sobu
- Igrači koji su kod kuće morat će da što više budu u njoj
- Dozvoljene su im samo određene posjete
- Seks i poljubac s partnerima koji imaju bilo kakve simptome su zabranjeni
- Ne smiju dijeliti peškire, suđe, piće i posteljinu s drugim članovima porodice
- Igrači će kihati i kašljati barem na dva metra od drugih saigrača
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"Sušić je bio selektor u dva mandata, a ja, kao i 95 posto igrača, nisam nikad razgovarao s njim o problemima. To sve govori o njegovom načinu saradnje. Razgovarao je samo s kapitenom i još možda dva-tri igrača. Što se tiče Svjetskog prvenstva, mislim da je sudbina Ervina Zukanovića bila namijenjena i meni. Ružno je to jer znamo šta je naša država sve prošla i koliko smo se napatili da dođemo do Svjetskog prvenstva i onda neko preko noći hoće sve da sruši. U kvalifikacijama su igrali 90 posto isti igrači koji su izborili plasman, a onda je Sušić odjednom počeo govoriti kako nemamo ekipu za Brazil. Znali su svi u ekipi razlog. Mi koji smo igrali u manjim klubovima smo bili donji, odnosno svi koji nisu željeli raditi sa selektorovim bratom koji je inače menadžer. Tu je postojao problem. Jer nelogično je. Ista ekipa uspješno igra 90 posto utakmica i sad nam odjednom trebaju promjene. Kada povežete stvari, sve bude jasno. Došli su neki novi igrači, svi znamo preko koga. Neću govoriti u Zukanovićevo ime, ali i meni je to bilo ponuđeno. Garantujem vam da nismo bili jedini koji su bili ucjenjivani, nego da je to bila praksa u 80 posto slučajeva kod igrača koji već nisu igrali u velikim ligama. Zbog toga sam i otišao iz reprezentacije", otkrio je jedan od najboljih Hajdukovih igrača u posljednjih 15-ak godina.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
I stvarno mislis da ce sve ovo biti ispostovano? Onaj snimak iz svlacionice Herthe je dokaz da nece i da je vecina stvari samo tako navedena tu. Tako je navedeno i za nas obicne gradjane neka pravile i preporuke, a u praksi 70% nit postuje nit ista to. Prvo javne licnosti, politicari pa sve ostalo.Zagor je napisao/la: ↑06 maj 2020, 19:28Posto vecina spominje da se treba ugledati na druge lige...ev ugledajte se na Bundesligu.. Ako se trebamo ugledati onda bi trebali valjda uvesti barem polovinu ovih mjera koja se trebaju ispostovati.. Al nekako cisto sumnjam da nasi to mogu. Ak mogu nek krene sutra nasa liga sto se mene tice..
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sto se mene tice, evropa se ne mora ni igrati. J.bes utakmice bez publike.tcity055 je napisao/la: ↑06 maj 2020, 17:34Ako tako razmišljaš onda zaustavit sport u BiH do pronalaska vakcine. U svim ostalim zemljama može kod nas ne. U suštini više nije bitno ko je prvi, drugi. treći ko ispada nema sporta - ko to zagovara nije normalno. Isto će biti i u utakmicama Evrope gotovo u istom vremenu.fks74 je napisao/la: ↑06 maj 2020, 17:17Majstore, ljudi u kafani mogu drzati fizicku distancu. Kako to mogu igraci uraditi, objasni mi malo ?tcity055 je napisao/la: ↑06 maj 2020, 16:29Ako klubovi koji su ostali u KUP-u budu saglasni da se okonča KUP onda sam uvjeren da će se i liga nastaviti. Čuj Šeranić zna šta će biti za dva mjeseca pa od 1. jula pa evo iza nas je dva mjeseca i gotovo sve normalno. Sport se uništava i nikad više PL neće biti što je bila ako se ne nastavi stalno će se tražiti ustupci. Ugostitelji otvaraju u RS 10. maja pa gdje se čovjek ako ne u kafani može zarazit.
Ma treba prekinuti prvenstvo i zeljeznicaru dati titulu. To bi bilo najpostenije. Njihov je nijet za titulom bio najveci i to treba postovat. Nema veze sto su drugi, to nije bitno. Oni se jadnici citav svoj vijek bore protiv svih sila i odolijevaju, tako da na spisak mogu dodati i koronu.
Titulu u Zvornicku i kraj price.
Titulu u Zvornicku i kraj price.
since 1973