48
SS.ba Kviskoteka
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Marsal
- Kontakt:
Re: SS.ba Kviskoteka
Grob ga ne yebo zakasnih na prvih 5 pitanja, kasnije pejgamber ne može uhvatit priključak.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Top 45, dobro je.
Čestitke ovima na vrhu.
Čestitke ovima na vrhu.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Vala me i vise prosralo nego sto sam znao.
- LlullSergio
- Kontakt:
Dobar..nemam zamjerki, imao sam dosta srece na nekim pitanjima,a jedini kiks ona OI 2004.Znam da su izgubili i od Litve u grupi i ha hu sjeba se, na kraju stavi Spaniju u brzini 
Cestitke Epi i Bodi.
Cestitke Epi i Bodi.
Zadnja izmjena: LlullSergio, dana/u 06 maj 2020, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.
-
rektalnialpinizam
- Kontakt:
Fin kviz, ne sjećam kad sam ovakav choker bio, šah me izmorio. 

Dražena krivo stisnem i iznerviram se, 5 u nizu promašim, hahaha.
Dobro sam i završio 11. mjesto na kraju.

Čestitke Pobjeguljiću, Sergio i Bodi...
Dražena krivo stisnem i iznerviram se, 5 u nizu promašim, hahaha.
Dobro sam i završio 11. mjesto na kraju.
Čestitke Pobjeguljiću, Sergio i Bodi...
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Jel bilo ovih šta ne igraju ligu i ovaj put?
19. mjesto, očekujem napredak od par pozicija nakon što CIK izvrši ponovno brojanje glasova
19. mjesto, očekujem napredak od par pozicija nakon što CIK izvrši ponovno brojanje glasova
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Rigii ubra li sta
Jesam jaBoixosNois1899 je napisao/la: ↑06 maj 2020, 21:17Jel bilo ovih šta ne igraju ligu i ovaj put?
što se mene tiče pikajte me u Kinetičku energiju, s obzirom da vam se ovaj treći nije nijednom do sad pojavio
Sad igram kviz samo da jos gledam kako se ovih 5 ludzaka biju za za prvo mjesto 
Tu smo negdje ja 16 ili 17 cini mi se.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑06 maj 2020, 21:17Jel bilo ovih šta ne igraju ligu i ovaj put?
moze, daj nama blejzera
- LlullSergio
- Kontakt:
- Trebinjac94
- Kontakt:
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Znaci ja 4. jelBlejzer10 je napisao/la: ↑06 maj 2020, 21:17Jesam jaBoixosNois1899 je napisao/la: ↑06 maj 2020, 21:17Jel bilo ovih šta ne igraju ligu i ovaj put?
19. mjesto, očekujem napredak od par pozicija nakon što CIK izvrši ponovno brojanje glasova![]()
što se mene tiče pikajte me u Kinetičku energiju, s obzirom da vam se ovaj treći nije nijednom do sad pojavio![]()
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Blejzer10 je napisao/la: ↑06 maj 2020, 21:17Jesam jaBoixosNois1899 je napisao/la: ↑06 maj 2020, 21:17Jel bilo ovih šta ne igraju ligu i ovaj put?
19. mjesto, očekujem napredak od par pozicija nakon što CIK izvrši ponovno brojanje glasova![]()
što se mene tiče pikajte me u Kinetičku energiju, s obzirom da vam se ovaj treći nije nijednom do sad pojavio![]()
Hajmo odbor ubacite Blejzer kod nas i izbacite onog regena.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Al si me uzeo pred kraj rutinski, bravo. Bio sam prvi jedno 4-5 pitanja pred kraj, završi treći, Mona Lisa me ukopaLlullSergio je napisao/la: ↑06 maj 2020, 21:16Dobar..nemam zamjerki, imao sam dosta srece na nekim pitanjima,a jedini kiks ona OI 2004.Znam da su izgubili i od Litve u grupi i ha hu sjeba se, na kraju stavi Spaniju u brzini
Cestitke Epi i Bodi.
Webber mi zvoni u glavi i znam da je Wb al duša ode na Teslu, sramota je ovo fulit.
Ovo je repriza prvog kola, bukvalno isti podijum čini mi se i tada bio.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ja sam bio 30ti ili ti ga srednja žalostTrebinjac94 je napisao/la: ↑06 maj 2020, 21:18Bravo epiJesu li ovi moji Hercegovci uzeli koji bod?
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.