E to je vec druga stvar... Al opet treba vidjeti kako ce to izgledat u praksi. Posebno hocu da naglasim ovaj dio gdje se spominje da ce biti testirano u sedmici 2 puta igraci. To nekako je moguce u BL, al kod nas sumnjam. Al eto vidjecemo.LjoZee je napisao/la: ↑06 maj 2020, 19:40I stvarno mislis da ce sve ovo biti ispostovano? Onaj snimak iz svlacionice Herthe je dokaz da nece i da je vecina stvari samo tako navedena tu. Tako je navedeno i za nas obicne gradjane neka pravile i preporuke, a u praksi 70% nit postuje nit ista to. Prvo javne licnosti, politicari pa sve ostalo.Zagor je napisao/la: ↑06 maj 2020, 19:28Posto vecina spominje da se treba ugledati na druge lige...ev ugledajte se na Bundesligu.. Ako se trebamo ugledati onda bi trebali valjda uvesti barem polovinu ovih mjera koja se trebaju ispostovati.. Al nekako cisto sumnjam da nasi to mogu. Ak mogu nek krene sutra nasa liga sto se mene tice..
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
SDA ŽELJEZNIČAR ZASLUŽUJE PEHAR!
-
- Kontakt:
Nije mala stvar zaostajati samo 3 boda iza najveceg kluba u drzavi. Dajte im pehar!
Iskreno da ti kazem pretjerano je to dva puta sedmicno pogotovo ovdje kod nas gdje nismo imali nijedan slucaj hvala Bogu vezan za nekog fudbalera. Okej odmah na startu testiras da vidis stanje da nije ko slucajno pozitivan. Ako nije nema potrebe sad svaki drugi dan testirati osim ako se ne pokaze neki simptom. Onda one ljude sto rade u prodavnicama, buticima i slicno treba svaki sat testirati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- svrakino1921
- Kontakt:
45'
TITULA
TITULA
Ima riba ona da skikne ako nas Musija preuzme, valja mu sad gotivit Čelik 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- svrakino1921
- Kontakt:
Sta znaju epidemiolozi, treba pitati strumfove. Oni sve znaju.

Bit ce akoBogda insala u inat dusmanima

Gdje ce PL bez nas, haj eto budi objektivan i reci sam. Pa tacno bi vam dosadno bilo bez nas.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Savez neka ligu nastavi bez publike uz ove mjere dezinfekcije i sta vec treba ili jednostavno neka otkazu ovu sezonu tj. da nema prvaka, osvajaca kupa, i izlazaka u europu.
Sta se izmislja topla voda vise, nastavi ili prekidaj.
Sta se izmislja topla voda vise, nastavi ili prekidaj.
Mjau !
Pitanje za Zenicane, da li je ulazak Musije u klub uslovljen rangom takmicenja? Tj, da li ce on doci cak i u slucaju da Celik ispadne iz lige?
Ajd bilo bi dobro za vas, pa kako god.
Ajd bilo bi dobro za vas, pa kako god.
Oni su ispali vec.
-
- Kontakt:
Jednostavno cu ti odgovoriti.
Covjek je ulagao i ulagati ce u Mladost sto je normalno ali isto tako zna da sa tim klubom ne moze do cilja a to je neka euro scena i borba za vrh tabele.
Svi znamo da covjek ima Kes ali realno i pamet jer je dosta igraca doveo u ligu za male pare a prodao za jako dobre pare pa je stadion kakav takav izgradio u Kaknju i jos x stvari.
Ali ja se iskreno pitam ako udje u klub kolike su mu iskrene namjere i da li se njegov radzasniva na transparentom radu ili tipicno kao dosad sto je bio slučaj u klubu Čelik.
A sto se tice kao sto si rekao ispadanja mislim da se doslo do nekog saznanja oko lige primjerice ispadanja ili ostajanja u istoj na neki način ili sta vec.
Mislim da Čelik nece ispasti iz lige iz jednog razloga a to je da se liga nece zavrsiti ili ce se poništiti ili ce se prositi za dva kluba ali isto tako najveci problem je licenca to jest 500 hiljada maraka koji ce se morati uplatiti za licencu.Ako odluci da uplati taj Kes mislim da mu opsatank u ligi nije upitan.
Covjek je ulagao i ulagati ce u Mladost sto je normalno ali isto tako zna da sa tim klubom ne moze do cilja a to je neka euro scena i borba za vrh tabele.
Svi znamo da covjek ima Kes ali realno i pamet jer je dosta igraca doveo u ligu za male pare a prodao za jako dobre pare pa je stadion kakav takav izgradio u Kaknju i jos x stvari.
Ali ja se iskreno pitam ako udje u klub kolike su mu iskrene namjere i da li se njegov radzasniva na transparentom radu ili tipicno kao dosad sto je bio slučaj u klubu Čelik.
A sto se tice kao sto si rekao ispadanja mislim da se doslo do nekog saznanja oko lige primjerice ispadanja ili ostajanja u istoj na neki način ili sta vec.
Mislim da Čelik nece ispasti iz lige iz jednog razloga a to je da se liga nece zavrsiti ili ce se poništiti ili ce se prositi za dva kluba ali isto tako najveci problem je licenca to jest 500 hiljada maraka koji ce se morati uplatiti za licencu.Ako odluci da uplati taj Kes mislim da mu opsatank u ligi nije upitan.
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988
Robijaši Zenica 1988
ja stvarno ne znam odakle ljudima ideja da ce se liga ponistiti, nema ba od toga nista, cak je i Uefa to zabranila, moze se samo desiti da se trenutno stanje uzme kao konacna tabela, eh sad tu imaju dvije opcije, jedna je da se proglasi i prvak i zadnje dvije ekipe da ispadnu, a druga je da ne bude prvaka(ali da prvoplasirana ekipa ide regularno u kvalifikacije za LP) i da ne bude ispadanja, ali ponistavanja nema sigurno, pustite ba Husica i njegovu suplju
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 06 maj 2020, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Pa ono u Holandiji je jedan vid ponistavanja sezone gdje se samo tabela gleda kako bi se odredilo ko ce u koje takmicenje u Evropu, a sve ostalo se ne dira tj. isti klubovi se takmice i naredne sezone ko ove. Ne ponistavanje da se pravimo kako se ova sezona nije nikad ni odigrala. Nece to niko uraditi, nije lud niko jer se ulozilo nesto u ovu sezonu.THEC je napisao/la: ↑06 maj 2020, 22:29ja stvarno ne znam odakle ljudima ideja da ce se liga ponistiti, nema ba od toga nista, cak je i Uefa to zabranila, moze se samo desiti da se trenutno stanje uzme kao konacna tabela, eh sad tu imaju dvije opcije, jedna je da se proglasi i prvak i zadnje dvije ekipe da ispadnu, a druga je da ne bude prvaka(ali da prvoplasirana ekipa ide regularno u kvalifikacije za LP) i da ne bude ispadanja, ali ponistavanja nema sigurno, pustite ba Husica i njegovu suplju
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sto ovi ne stave laletovu izjavu vezano za nastavak lige? Svi su objavili a ovi samo nisu **** ih meljo usta. Samo lobiraju za kmelju.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Kakvi logicari i pametni ljudi,cuj svako sa svakim odigrao 2 tekme i ljudi kazu da se ponisti
stvarno svasta ce covjek procitati,ima glupih ljudi al ovoliko da ima nisam znao. Da mi je vidjet zemlju u istoj situaciji gdje je liga ponistena,al hajd treba melji titulu dati jer je nece jos 20 Bajrama osvojit

zagor1987 je napisao/la: ↑06 maj 2020, 22:40Kakvi logicari i pametni ljudi,cuj svako sa svakim odigrao 2 tekme i ljudi kazu da se ponisti![]()
stvarno svasta ce covjek procitati,ima glupih ljudi al ovoliko da ima nisam znao. Da mi je vidjet zemlju u istoj situaciji gdje je liga ponistena,al hajd treba melji titulu dati jer je nece jos 20 Bajrama osvojit
Ma nema nista od toga ba ide proglasenje prvaka ili nema kupa prosta racunica svakako je zadnji rok ovaj 18tog maja. Tako da od toga nema nista. Ide 25tog maja proglasenje trenutnog stanja na tabeli. Mi Sampioni ako Bog da, meljo svinjski bojac evropa listica ce provat preko kupa u finale evropu izboriti. Ponistavanja nema. Ako ne bude proglasenja nema ni kupa tako da je to jasno ko dan.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Beduin
- Kontakt:
Dobra je stvar imati Musiju u klubu jer covjek ima slifa za biznis. E sad ovi iz Mladosti bolje znaju ko je dovodio igrace, a dosta finih i jeftinih su dovodili zadnjih godina, sumnjam da je Musija imao i vremena a i znanja za tu vrstu posla, ili jeste?OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑06 maj 2020, 22:17Jednostavno cu ti odgovoriti.
Ali isto tako najveci problem je licenca to jest 500 hiljada maraka koji ce se morati uplatiti za licencu.Ako odluci da uplati taj Kes mislim da mu opsatank u ligi nije upitan.
Ako bi usao u vas klub, nekih 500-750k maraka za njega nije problem i licenca ne bi trebala doci u pitanje, ja ovdje vidim veci problem za onu tamo sezonu kad se aktiviiraju tuzbe i potraznja trenutnih igraca (stranaca i domamcih) i svakog drugog ko je bio u klubu, od par turcina pa nadalje. Mislim da je tu veca cifra, nego ova trenutna, ako ne grijesim, opet vi bolje znate.
Ako Musija napusti Mladost onda taj klub ide u zaborav, mogu halaliti PL, a dosta se ovdje ulozilo para u infrastrukturu, kadar, finu i pitomu publiku doveli na stadion... dok u Celiku bi imao ponajbolji stadion i veliku armiju navijaca, ako sve krene po planu, a taj plan bi morao grad isplariti izmirivanjem pojedinih dugova. Sumnjam da bi Musija bacao pare na kojekakve tuzbe iz ranijeg perioda.
Sretno vam, vi znate najbolje sta je dobro za Celik.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Burberry46, N3R3D, Paromlinac, rishovski, svemalim1 i 20 gostiju.