Pospan sam

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pospan sam
pa to je i bilo u planu da se nadje investitior koji bi napravio kamp sa svim pratecim sadrzajima (koji bio bio u nasem vlasnistvu ) a taj investitor bi imao odrejdeni procenat od svakog transfera .Zasto je to propalo ne znam ,uglavnom moramo nesto mijenjati mozda u ovom svemu nesto i dobro izadjeLjoZee je napisao/la: ↑07 maj 2020, 00:56Kad si vec spomenuo taj trening kamp. Moze se ici na varijantu da pronadjes nekoga ko bi ulozio malo vise u taj segmenat, a mogao bi imati koristi od prodaje mladih igraca iz Omladinskog pogona gdje bi odredjeni procenat isao klubu, a odredjeni procenat tom covjeku.
Sto kazes ne mora nuzno znaciti da sad sve prodas nekom pa da molis Boga da je taj pri zdravoj pameti. Ovako mora se klub zastiti i to treba biti na prvom mjestu ako se ikad dodje do tog modela novog.
Forumas1921 je napisao/la: ↑05 maj 2020, 12:18@Plavac87
Iznosis neostinu i to opasno. Radim pa ne mogu dugo tipkati ali svakako cu ti odg detaljnije cim uuhvatim vremena.
Plavac87 je napisao/la: ↑07 maj 2020, 10:15Forumas1921 je napisao/la: ↑05 maj 2020, 12:18@Plavac87
Iznosis neostinu i to opasno. Radim pa ne mogu dugo tipkati ali svakako cu ti odg detaljnije cim uuhvatim vremena.
Gospodine @Forumas, je li vam završila smjena?
ja cu umjesto kane odgovoriti jer praskasti hadzija je pokupio sa reklama deterdženata fazon da sve mrlje nestaju tako je i kod njega taj ugovor misteriozno nestao kao da ga je u arielu potapaoPlavac87 je napisao/la: ↑07 maj 2020, 10:28Gospodine @Kana, ovo su odista ozbiljne teme u kojima ne smije biti mjesta za ego i sujetu. Ukoliko dopustimo da utiču na nas, dodatno ćemo proširiti jaz na temama u kojima se ne slažemo. Priznat ćete da to nikome nije u interesu. Bar iskrenim navijačima.
Dopustite da vas pitam, šta mislite o tome kako je moguće da se jedan od najvećih ugovora koje je FK Željezničar potpisao nije objavio?
Senad Misimovic press 29.03.2018
U drugoj fazi NFSBiH će uraditi dodatnu stvar, hibrid. To je investicija od 200 hiljada eura i time ćemo dobiti teren koji je u rangu Wembleyja i u BiH će postojati teren koji je u rangu terena u Engleskoj.
vidi bruda ,na onom tamo forumu su godinu dana postavljali takva pitanja (dokumenti,izmisljali ,podapinjali itd) na kraju su dobili 7 moderatora da razmjenjuju misljenja (ono sto je najtuznije nemaju sta ni razmjeniti kad su ostali samo istomisljenici ) nebi volio da ovaj forum krene tim putem ,nista mi tu ne mozemo promjeniti bilo sto je bilo samo mozemo izgubiti vrijeme ,daj da vidimo kako mozemo u ovom momentu pomoci klubu ,sta i kako dalje? na to treba trositi energiju .Naravno ako ima nesto sto je mimo zakona imaju ljudi u upravi neka prijave itd .Plavac87 je napisao/la: ↑07 maj 2020, 10:28Gospodine @Kana, ovo su odista ozbiljne teme u kojima ne smije biti mjesta za ego i sujetu. Ukoliko dopustimo da utiču na nas, dodatno ćemo proširiti jaz na temama u kojima se ne slažemo. Priznat ćete da to nikome nije u interesu. Bar iskrenim navijačima.
Dopustite da vas pitam, šta mislite o tome kako je moguće da se jedan od najvećih ugovora koje je FK Željezničar potpisao nije objavio?
Naravno bruda , ali ne trebamo biti kao oni tamo nema Misketa i **** sve ,poderi clansku ,necu ici na utakmice ,pljuni po Amaru,pljuni po svakom navijacu Zelje koji je odlucio da podrzi klub bez obzira ko je u upravi itd poslije rata najboljii /najuspjesniji trener Zelje je Amar ali sam svakog podrzao od Kostica,Krcmarevica,Krunica,Adzema , Mulalica ,Odovica,Petrovica,Capljica,Djurbuzovica ... pa to je nasa duznost
Bas tako KANA. Ako ima nesto da koci klub, da zbog nekih stvari ne mozemo napraviti nesto sto smo zamislili, onda takve stvari treba reci. Sve ostalo je sada nebitno, ti ljudi vise nisu u Zelji i to je to. Ja evo jos jednom ponavljam da se nadam da su se u klubu zaista zadali oko onih stvari koje je @braco neki dan ponovio. Ono sto skidam kapu su fantasticne drustvene mreze i zvanicna web stranica. Sjajan posao se radi i svima koji su zaduzeni za to kapa do poda.KANA je napisao/la: ↑07 maj 2020, 11:16vidi bruda ,na onom tamo forumu su godinu dana postavljali takva pitanja (dokumenti,izmisljali ,podapinjali itd) na kraju su dobili 7 moderatora da razmjenjuju misljenja (ono sto je najtuznije nemaju sta ni razmjeniti kad su ostali samo istomisljenici ) nebi volio da ovaj forum krene tim putem ,nista mi tu ne mozemo promjeniti bilo sto je bilo samo mozemo izgubiti vrijeme ,daj da vidimo kako mozemo u ovom momentu pomoci klubu ,sta i kako dalje? na to treba trositi energiju .Naravno ako ima nesto sto je mimo zakona imaju ljudi u upravi neka prijave itd .Plavac87 je napisao/la: ↑07 maj 2020, 10:28Gospodine @Kana, ovo su odista ozbiljne teme u kojima ne smije biti mjesta za ego i sujetu. Ukoliko dopustimo da utiču na nas, dodatno ćemo proširiti jaz na temama u kojima se ne slažemo. Priznat ćete da to nikome nije u interesu. Bar iskrenim navijačima.
Ponavljam meni ce pored svega prosla uprava ostati u lijepom sjecanju i necu nikad pljuvati po njima ,mi smo narod koji se nekako trudi da samo popljuje ja to gledam malo drugacije .Moje misljenje da su napravili ogroman posao ponavljam hvala im na svemu ,da su imali bruku losih stvari jesu ( podijela navijaca ,pljuvanje po najtrofejnijem treneru gdje su veliki dio navijace okretali protiv istog da bi na kraju kad vise nisu imali izlaza zvali njega da ih spasava,gdje su Doganu slali email sta treba da radi
gdje su od svakog napravili neprijatelja Zubana ... )
Jos jednom ponavljam daj da gledamo naprijed ,daj da vidimo sta mozemo uraditi da nam klub bude bolji i da se ujedinimo oko toga .
KANA je napisao/la: ↑07 maj 2020, 11:42Naravno bruda , ali ne trebamo biti kao oni tamo nema Misketa i **** sve ,poderi clansku ,necu ici na utakmice ,pljuni po Amaru,pljuni po svakom navijacu Zelje koji je odlucio da podrzi klub bez obzira ko je u upravi itd poslije rata najboljii /najuspjesniji trener Zelje je Amar ali sam svakog podrzao od Kostica,Krcmarevica,Krunica,Adzema , Mulalica ,Odovica,Petrovica,Capljica,Djurbuzovica ... pa to je nasa duznost
Ljudi u upravi su tu da ako ima nesto sumnjivo neka prijave a na nama je da svu energiju okrenemo da vidimo sta zaista zelimo ( da nastavimo ovim putem sto vec gledamo 25 godina NIKOM TE NEDAMO ,Radnicki klub ,Klasa radnicka ili da ipak otvorimo mogucnost da udje neki kapital pa da probamo napraviti nesto vise)
uredu bruda , ja sam iznio svoje misljenje i sta bi volio da nam bude fokus ali naravno ti pisi sta mislis da trebas, nemoj radi mene se nesto suzdrzavati i nisam rekao da je u pitanju mahala ili ego niti da ti ne vjerujem ali bi vise volio da nam bude tema sta i kako dalje?Plavac87 je napisao/la: ↑07 maj 2020, 12:20KANA je napisao/la: ↑07 maj 2020, 11:42Naravno bruda , ali ne trebamo biti kao oni tamo nema Misketa i **** sve ,poderi clansku ,necu ici na utakmice ,pljuni po Amaru,pljuni po svakom navijacu Zelje koji je odlucio da podrzi klub bez obzira ko je u upravi itd poslije rata najboljii /najuspjesniji trener Zelje je Amar ali sam svakog podrzao od Kostica,Krcmarevica,Krunica,Adzema , Mulalica ,Odovica,Petrovica,Capljica,Djurbuzovica ... pa to je nasa duznost
Ljudi u upravi su tu da ako ima nesto sumnjivo neka prijave a na nama je da svu energiju okrenemo da vidimo sta zaista zelimo ( da nastavimo ovim putem sto vec gledamo 25 godina NIKOM TE NEDAMO ,Radnicki klub ,Klasa radnicka ili da ipak otvorimo mogucnost da udje neki kapital pa da probamo napraviti nesto vise)
Ne, ne gospodine @Kana. Ovdje je riječ o nama navijačima. Preventivno, da nam sutra neki drugi ne bi "solili pamet" o istoriji kluba, koja je bila prepuna "lopova" a baš oni došli da nas spasu, ovo treba da se riješi. Pa i ovi trenutni, neka i to bude jasno!
Vidite, tema o kojoj vi pričate je usko vezana sa temom o kojoj ja pričam. FK Željezničar je bio vrlo blizu da izgubi pomoćni teren za pozajmice. Jeste li svjesni težine i veličine tih stvari?
Nije u pitanju mahala ili ego, ne. Ovdje je na sceni odbrana kluba od onih koji su sebi dali za pravo, da klub smatraju svojom svojinom, da kroje istoriju, budućnost, da raspolažu Željinim resursima i navijačima. Nisu priče koje slušate i koje vas ljute slučajne gospodine @Kana, sve je to na neki način povezano. Nadam se da razumijete.
Da budem korektan, prihvatit ću vaše sugestije i ostaviti trenutnu diskusiju po strani, pa nastaviti kada se steknu uslovi.
LjoZee je napisao/la: ↑07 maj 2020, 13:11Ma sjednica samo da se zvanicno potvrdi prekid lige.
Trenutno su puno bitnije opcije koje nude za prekid jer moramo braniti svoje interese zivotom bukvalno. Ako nema Kupa, nema ni dodjele titule. Ili ponisti sve ili da ide onako kako treba do kraja da ne bude sumnje da se brane interesi samo pojedinih klubova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.