jest malo morgen

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kakav je kod vas doner? Ja sam radio u Winterhuru 7 dana, doner mi je skoro ko cevapi. Na 3-4 mjesta sam probao i nula doner bio. Reko sta je ovo..meso fasirano, nikakvo
Slabi su döneri u svicarskoj. Takmice se goji ce losiji napraviti. I gledaju da sto manje mesa stave a sto vise salate.
Pa vrate prvu godinu, Onda naredne godine uglavnom si na nuli il minusu kad platis steuerberatera, jer se radi citava godinalumani je napisao/la: ↑07 maj 2020, 01:34soxx je napisao/la: ↑06 maj 2020, 23:58Prima se svapski mentalitet.kraljttbvb je napisao/la: ↑06 maj 2020, 23:38Od tolikog meda i mlijeka u NjemačkoM, vi se sugate za par stoja eura
A nama ovdje bacate priču kako neke milje zaradjujete![]()
Svabe gledaju u 50 centi. Jesu mi nekako cudni.
Neki dan doner otiso uzet. Inace je 3.5eura, al nekim danom od 12 do 14h je 3 eura. I dosli i gledaju i vicu **** ga, zakasnili smo i odose ne htjedose uzet.
Inace ne ganjahu ovi nasi tih par stotina eura nego nas svabe zayebu. Prvu godinu nam vrate par milja poreza i onda moramo svake godine radit povrat, ak ne uradis jednom, ne moras nikako. Ugazis jednom, moras svake godine
svabe vrate ako ne radis punu godinu![]()
Navedene destinacije su poslovno vise za forumasice.
Otkud ti to?
Ma radim onl od početka ovoga, samo sam ovako zad dostupan u cijeloj bih i vani
Nije loša alternativa kad su male grupe. Ali realno su kursevi bolji uživo. Nije ni čudo da su skuplji.
poznanik vratio 10000 nije radio porez 4 godinesoxx je napisao/la: ↑08 maj 2020, 09:14Pa vrate prvu godinu, Onda naredne godine uglavnom si na nuli il minusu kad platis steuerberatera, jer se radi citava godinalumani je napisao/la: ↑07 maj 2020, 01:34soxx je napisao/la: ↑06 maj 2020, 23:58
Prima se svapski mentalitet.
Svabe gledaju u 50 centi. Jesu mi nekako cudni.
Neki dan doner otiso uzet. Inace je 3.5eura, al nekim danom od 12 do 14h je 3 eura. I dosli i gledaju i vicu **** ga, zakasnili smo i odose ne htjedose uzet.
Inace ne ganjahu ovi nasi tih par stotina eura nego nas svabe zayebu. Prvu godinu nam vrate par milja poreza i onda moramo svake godine radit povrat, ak ne uradis jednom, ne moras nikako. Ugazis jednom, moras svake godine
svabe vrate ako ne radis punu godinu![]()
Da je uradit prvu godinu i zaboravit na povrat. Tako bi bilo nam najsladje![]()
Odslepali mi auto, sad moram ici po auto, a kad me pitaju za vozacku vidjet cemo sta salje
Sto su ti ga odvukli?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 10 gostiju.