Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Geerroo
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Geerroo » 09 maj 2020, 00:02

90minut je napisao/la:
08 maj 2020, 23:51
Ili mu se osveti na drugi nacin poput toga da go.vna stavljaš u kese i u gluho doba noci razmeljaš po vratima i slicno jer ako on tebe maltretira i namjerno ostavlja muziku nakon što policija dođe maltretiraj i ti njega na taj nacin.

Znam da neces ovo uraditi jer nismo svi isti, al' ja bi to uradio i zadovoljno bi zaspao.
De bolan :rol:

alex1991
Kontakt:

Post Postao/la alex1991 » 09 maj 2020, 00:04

Ako ovaj rođak ispuni samo pola od predloženih ideja, ne gine mu tamnica par godina.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 09 maj 2020, 00:06

Geerroo je napisao/la:
09 maj 2020, 00:02
90minut je napisao/la:
08 maj 2020, 23:51
Ili mu se osveti na drugi nacin poput toga da go.vna stavljaš u kese i u gluho doba noci razmeljaš po vratima i slicno jer ako on tebe maltretira i namjerno ostavlja muziku nakon što policija dođe maltretiraj i ti njega na taj nacin.

Znam da neces ovo uraditi jer nismo svi isti, al' ja bi to uradio i zadovoljno bi zaspao.
De bolan :rol:
:D

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 09 maj 2020, 00:07

Kakva legitimacija ustašije. Što je najgore, legitimacija zla u vremenu poraća, u vremenu kad nikome nisu prislonjene cijevi u čelo pa da se zbog tog opravdava što stoji uz neke zločince. A biraš sam kako živiš; a ustaše biraju da i nakon rata budu ustaše i slijede one u kojima se prepoznavaju. Od 1945. godine imao si vremena i mira da sagledaš i pročitaš ono što si trebao, da razmotriš, a ti izabrao da budeš ustaša.

Kakva učmala tuga. Da takvim Luburić svira na uvce u jami.

Dobro reče Miljković:

"Ko ne ume da sluša pesmu, slušaće oluju."

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 09 maj 2020, 02:27

Jesam li objasnio ovdje kako se i kome udjeljuju vitre hmmm
nakon par zadnjih istupa nekih pripadnika IZa i pasivne agresivnosti kad je u pitanju sadekatul- fitr, skoro da sam se počeo slagati sa Hellerovim upisima o njima , a to je da ih samo para interesira
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 09 maj 2020, 03:01

RollMan je napisao/la:
09 maj 2020, 02:27
Jesam li objasnio ovdje kako se i kome udjeljuju vitre hmmm
nakon par zadnjih istupa nekih pripadnika IZa i pasivne agresivnosti kad je u pitanju sadekatul- fitr, skoro da sam se počeo slagati sa Hellerovim upisima o njima , a to je da ih samo para interesira
Naravno da je tako, kao i sve u ovom nasem Bosanskom loncu.
Ne treba im dati ni jedan cent, treba ih sve kamenovat na po Barscarsije a glavolje povjesat. Nije vjera njihova privatna prcija da nekom odredjuju sta koliko kome, kada se sta pika i td.
Dovoljno se informisati o propisima, na izvoru vjere i staviti tacku na to. Sramota je to. Sve to treba macolom u glavu.
Kao i svaki put do sada ,mi(moja porodica uza i sira)dacemo onima u potrebi po svom nahodjenju, direktno njima.A cjenjena "ulema"neka nam..... ........ :!:
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 09 maj 2020, 03:03

I reis nek ga dobro podudla !
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 09 maj 2020, 03:10

delinjo je napisao/la:
09 maj 2020, 03:03
Meni je nenormalno to, da niko od ucenih ljudi, nezavisnih od IZ ne izadje i javno kaze heeej stani ne ide to tako,nije to po adetu, sunetu.....boze sacuvaj

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 09 maj 2020, 03:16

Sviuodbranu je napisao/la:
09 maj 2020, 03:10
delinjo je napisao/la:
Meni je nenormalno to, da niko od ucenih ljudi, nezavisnih od IZ ne izadje i javno kaze heeej stani ne ide to tako,nije to po adetu, sunetu.....boze sacuvaj
Ahh para je jaca od one " u ime Allaha "....sta si ti mislio :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 09 maj 2020, 03:26

alex1991 je napisao/la:
09 maj 2020, 00:04
Ako ovaj rođak ispuni samo pola od predloženih ideja, ne gine mu tamnica par godina.
:urnebes:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 09 maj 2020, 03:33

delinjo je napisao/la:
09 maj 2020, 03:16
delinjo je napisao/la:
Bismillah pa u dzep :rol:
Nego kako izdrzis post, :)

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 09 maj 2020, 03:37

09 maj 2020, 03:33
delinjo je napisao/la:
09 maj 2020, 03:16

Bismillah pa u dzep :rol:
Nego kako izdrzis post, :)
Nije lose brate,ono nemam obaveza trenutno pa namjestim sebi da malo duze i odspavam,ovako budem budan do sehura i tako ,laganica bas :D

ti ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 09 maj 2020, 03:42

Pa nista, firma mora biti zatvorena do kraja maja, ne daju nam raditi, sto kazes bas laganica, raduckam oko kuce, u kuci, sacekam sehur pa lagano do 10 ili 11 odspavam, poslije klanjam podne odgledam nesto na tv, zezam se sa vama do Ikindije( :mrgreen: )posle namaza odkunjam do Aksama i Iftara i tako u krug :D
Ali dosadno bez posla Allaha mi, iako eto ovaj ramazan relativno lahko prolazi Elhamdulillah

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 09 maj 2020, 03:47

09 maj 2020, 03:42
Pa nista, firma mora biti zatvorena do kraja maja, ne daju nam raditi, sto kazes bas laganica, raduckam oko kuce, u kuci, sacekam sehur pa lagano do 10 ili 11 odspavam, poslije klanjam podne odgledam nesto na tv, zezam se sa vama do Ikindije( :mrgreen: )posle namaza odkunjam do Aksama i Iftara i tako u krug :D
Ali dosadno bez posla Allaha mi, iako eto ovaj ramazan relativno lahko prolazi Elhamdulillah
E to je to brate,nikad mi nije bio ramazan laksi za ispostiti,a psihicki tezi ,ono bukvalno nemas cim ni ubiti vrijeme do iftara,niti imas utakmica da gledas i pratis,niti radis bukvalno psihicki tesko :mrgreen:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 09 maj 2020, 03:52

delinjo je napisao/la:
I izlaze , al jos su ljudi slabo edukovani pa tesko dopire do njih. Najjaci poso radi Zukorlic tamo ne **** zivu silu, ako je neko doktoriro u Medini odmah mu se pravi mjesto u Sjenici lupam, ovdje se haha ne mogu primaket

Ove vitre sto IZ uzima blokovima :rol: :rol: totalni fijasko , u vrijeme Poslanika zna se sta je bio sadekatul-fitr, obaveza i za malo i za veliko , duzan ga je dati ko u noci bajrama ima hrane preko svojih elemntarnih potreba( a da nas je ured tesko naci u nas da nema pa se takvima i daje) , oni su u ona doba udjeljivali po jednu mjeru sa'a ili preračunato u kilograme 3 KG. Npr ako je petočlana porodica u pitanju , udjelit ce 15 KG hrane karakteristicne za to podrucje nekom ko je u potrebi (lupam brasno , sol , whatever) oni su onomad udjeljivali psenicu i jecam i sl , i tako je pravilo za svagda i to se sve mora riješiti prije bajrama, hrana je znaci po PSu kako treba , pa tek onda novac , moglo bi proci ali ide direktno u ruke onome ko je u potrebi.

Ali ne , izlazi IZ sa textom ,skoro da na vrhu pise stroga naredba hahaha , obavezno davanje tj kupovina njihovih blokova u iznosu 7,10,20 jelte 🤣i ako to covjek ne uradi uhhh , prekrsio tradiciju dugu 40 godina
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 09 maj 2020, 03:56

Ma lako je drug Bosnju uzimati lopatom,taj je glup svakako da shvati :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 09 maj 2020, 03:59

delinjo je napisao/la:
09 maj 2020, 03:56
Gore je sto slijepo vjeruju da su pogriješili ako ne uzmu te 7 10 20 blokove od IZ 🤣

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 09 maj 2020, 04:01

RollMan je napisao/la:
09 maj 2020, 03:59
delinjo je napisao/la:
09 maj 2020, 03:56
Gore je sto slijepo vjeruju da su pogriješili ako ne uzmu te 7 10 20 blokove od IZ 🤣
Ma znam ih puno takvih brate moj,komsija mu nema sta jesti,ali on kupi taj blok a komsiju pusti da gladuje jer valjda tako Bakir naredi u dogovru sa Reisom.Bjezati iz Bosne i spasio si sebe,nema druge bar ja ne vidim .
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 09 maj 2020, 04:04

ja ne znam ,nekidan sam gledo ne mogu sad naci ,tabele sto objavi iz kome se udjeljuje od ovog + zekat valjda
Bukvalno 60% ode na plate njihovih kadrova preciznije profesora u medresama i fakultetima🤣🤣 Kakva sirotinja i bakrači

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 09 maj 2020, 04:07

RollMan je napisao/la:
09 maj 2020, 04:04
ja ne znam ,nekidan sam gledo ne mogu sad naci ,tabele sto objavi iz kome se udjeljuje od ovog + zekat valjda
Bukvalno 60% ode na plate njihovih kadrova preciznije profesora u medresama i fakultetima🤣🤣 Kakva sirotinja i bakrači
Samo pisaj po sirotinji i treba tako !
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: nerkolfc i 11 gostiju.