UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Costa na dan borbe izgleda kao neko ko pripada u kavezu sa Brockom Lesnarom, ko ga pusti u srednju kategoriju 

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Sigurno genetski obdaren, al malo sutra.
RDA je najjači primjer od 0 do 100.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- Donnie Darko
- Kontakt:
Gdje se u Sarajevu može kupiti štitnik za zube?
Sport vision ili?
Sport vision ili?
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.

Ko li ce kome otkinuti glavu

Odavno se nije desio mec kao sto je ovaj, gdje ne favoriziram previse niti jednog od dva borca, nego su mi simpatije 50-50 %

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ako će je neko nekome otkinuti, kladio bih se na lika koji ima 13 cm duži raspon ruku 

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Cruz i Silva su mi dvojica najdražih boraca, nadati se da će Cruz moći nešto napraviti.
⚜️~⚜️~⚜️
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
⚜️~⚜️~⚜️
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
I ja nešto kontam da će Ngannou uzeti ovoDonnie Darko je napisao/la: ↑08 maj 2020, 20:34Ako će je neko nekome otkinuti, kladio bih se na lika koji ima 13 cm duži raspon ruku![]()

Ali ne zbog raspona, već je jednostavno eksplozivan i posjeduje 1 punch KO snagu.
⚜️~⚜️~⚜️
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ima i Jairzinho, ovo je stvarno bizarno i nerealno izgledaloDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑08 maj 2020, 22:47I ja nešto kontam da će Ngannou uzeti ovoDonnie Darko je napisao/la: ↑08 maj 2020, 20:34Ako će je neko nekome otkinuti, kladio bih se na lika koji ima 13 cm duži raspon ruku![]()
Ali ne zbog raspona, već je jednostavno eksplozivan i posjeduje 1 punch KO snagu.

Bolji primjer nego Overeem, to i nije baš najbolji primjer za Jairzinha jer ga je ovaj rutinirao većinu borbe, i uzeo bi laganu i ubjedljivu odluku da nije odlučio spustiti ruke na kraju i sve što je ostalo je da zamoli ovoga da ga raskuca po sred face

Samo da ne bude Ngannou vs Lewis vol.2, i da neće obojica odlučit da čekaju jedan drugog i ne dočekaju ništa.
Navijam za Ngannoua, jer je njegova pobjeda mnogo bolja za diviziju, Jairzinho mislim nije još dorastao za titulu i da bi ga dočekala gora mnogo sudbina nego Ngannoua ako ovako rano dođe do iste, a pobjedom je vjerovatno on sljedeći u liniji (on ili Blaydes). Previše problema je imao sa Overeemom da bi mogao išta Stipi ili DC-u ako ovaj osvoji i odluči branit još jednom.
Kakva snaga udarca
Covjek bi pomislio da ga je jedva dotakao, sa ovim kratkim prednjim direktom, međutim resetovao mu je mozak, i onda čekićanje.
Pitanje je hoce li moci skratiti distancu ovako protiv Ngannoua s obzirom na raspon ruku, ali nikad se ne zna, jedan jak udarac ce u tom mecu rijesiti sve, pitanje je samo ko ce prvi pogoditi metu.
Ko god bude porazen s obzirom kako se sporo razvijaju stvari u kategoriji, pitanje je kad ce i da li ce doci ikad blizu borbe za titulu.

Covjek bi pomislio da ga je jedva dotakao, sa ovim kratkim prednjim direktom, međutim resetovao mu je mozak, i onda čekićanje.
Pitanje je hoce li moci skratiti distancu ovako protiv Ngannoua s obzirom na raspon ruku, ali nikad se ne zna, jedan jak udarac ce u tom mecu rijesiti sve, pitanje je samo ko ce prvi pogoditi metu.
Ko god bude porazen s obzirom kako se sporo razvijaju stvari u kategoriji, pitanje je kad ce i da li ce doci ikad blizu borbe za titulu.
Zadnja izmjena: alex1991, dana/u 08 maj 2020, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Cejudo Cruz je isto super interesantna borba. Cejudo je generalno interesantan, jer bas brzo i impresivno napreduje, u svakoj borbi doda neki novi element, i generalno je veoma inteligentan borac pa me bas zanima kako ce pristupit borbi sa Cruzom. Prime Cruz nekom logikom ne bi trebao imati mnogo problema da iznese do neke relativno lagane 48-47 odluke, ali napredak Cejuda i upitnici oko toga kakav ce Cruz biti poslije tolike pauze ostavljaju sva vrata otvorena.
Ako Cejudo pobjedi, imat ce u rezimeu Johnsona, Dillashawa, Moraesa i Cruza u nizu sto je vjerovatno sto se imena tice jedan od jacih nizova u historiji UFC-a.
Ako Cejudo pobjedi, imat ce u rezimeu Johnsona, Dillashawa, Moraesa i Cruza u nizu sto je vjerovatno sto se imena tice jedan od jacih nizova u historiji UFC-a.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Cejudo je zvijer, ovaj card je zaista nevjerovatan. Ferguson Gaethje ce biti borba veceri

⚜️~⚜️~⚜️
Cruz je predugo van ringa i povrede su ga unistile. A Cejudo je real deal. Nastranu cringe lik je prva liga borac.
Tony vs Gaethje ocekivati vatromet. Volim oba borca.
Gaethje kako i kazu svi,ima tu malu sansu da u prvim rundama eventualno nokautira Tonya sto nije nemoguce ali malo vjerovatno uzimajuci u obzir koliko brzo se ovaj oporavi od udaraca koji bi ga trebali uspavati, inace ce otici u "duboke vode" i zaspati ili ce se borba prekinuti da ne iskrvari
Gaethje kako i kazu svi,ima tu malu sansu da u prvim rundama eventualno nokautira Tonya sto nije nemoguce ali malo vjerovatno uzimajuci u obzir koliko brzo se ovaj oporavi od udaraca koji bi ga trebali uspavati, inace ce otici u "duboke vode" i zaspati ili ce se borba prekinuti da ne iskrvari

- Donnie Darko
- Kontakt:
a daaaj, taman kad misliš ide sve kako trebaJacare Souza tests positive for Corona. His bout against Uriah Hall is cancelled. UFC still planning to go forward with the event
sad samo čekat da im opet neko zabrani da održe event

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Cruz je citavu svoju karijeru bio van oktagona, izgleda da je veliki profesionalac i uvijek dođe 100% spreman za svoje borbe. Protiv TJ-a kad je došao nije bio nekoliko godina u oktagonu i opet je pokazao vrhunski kvalitet.Marvin je napisao/la: ↑09 maj 2020, 08:55Cruz je predugo van ringa i povrede su ga unistile. A Cejudo je real deal. Nastranu cringe lik je prva liga borac.
Gaethje kako i kazu svi,ima tu malu sansu da u prvim rundama eventualno nokautira Tonya sto nije nemoguce ali malo vjerovatno uzimajuci u obzir koliko brzo se ovaj oporavi od udaraca koji bi ga trebali uspavati, inace ce otici u "duboke vode" i zaspati ili ce se borba prekinuti da ne iskrvari![]()
Cruz je inteligentan borac, veći je i bolje kretanje posjeduje od Cejuda i zato je ova borba zanimljiva.
⚜️~⚜️~⚜️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.