Znaci ja sam lisica zato sto sam prokomentarisao novonastala desavanja kod nas i u komsiluku?!

Jel je zabranjeno? Ili sam duzan da kad komentarisem to moram da kazem "Ali nije to nista sta se u Srbiji radi" pa da tebi Tuzlak bude lakse da se ne daj boze ko osjeti povredjeno ovdje.

Tu pricu o Mihajlovicu, Nedicu i ostaloj revizionistickoj ekipi smo toliko puta ovdje prezvakali tako da stvarno nisam znao da u kontekstu novonastalih sitacija sam duzan da se posjecam i stalno toga sto je vec uveliko poznato...
Sto se tice mise logicno da ce biti zabranjena. Ipak Sarajevo kao grad koji njeguje antifasizam sebi to ne moze i nece dozvoliti. Meni je smijesna sama ideja da je nekom pala na pamet... Makedonce necu da komentarisem, nisu vrijedni. Dok sto se tice javnog servisa Crne Gore to je ogromna sramota. Taman da je pijesma o Gandiju dolazi od covjeka koji pijeva o Jasenovci covjek koji je deklarisani fasista i to sve na dan pobjede.

@Tuzlak
Da znamo svi tu pricu kako ste bili podjeljeni izmedju Hrvata i Srba. Da kod nas religija ne igra toliku ulogu vjerovatno bi i bili stopljeni u nacinalni korpus ova dva naroda. Sve to stoji sto kazes i slazem se... Ali i dalje niste amnestirani samo zato sto ideja Bosnjastva se javila kasnije.