Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat
Ne znam zasto uvjek mene zakaci sa tim Turcima.
Neka ih optuze, dokazu presude i traze isplatu, traze teritorije sta ja znam neka se ceraju po svjetskim sudovima.
O tom genocidu se samo prica a 100 godina prazne price. Ne znam ni je li bilo tuzbi do sada...Da imaju neke dokaze cvrste valjda bi presudili do sada uzeli kompenzaciju neku kosto su Njemci placali svima jbt. Sta ja imam sa tim covjece. Boze sacuvaj ja govorim kako jeste. Nisam reko nikada nije bilo, nego nije dokazano.
Neka ih optuze, dokazu presude i traze isplatu, traze teritorije sta ja znam neka se ceraju po svjetskim sudovima.
O tom genocidu se samo prica a 100 godina prazne price. Ne znam ni je li bilo tuzbi do sada...Da imaju neke dokaze cvrste valjda bi presudili do sada uzeli kompenzaciju neku kosto su Njemci placali svima jbt. Sta ja imam sa tim covjece. Boze sacuvaj ja govorim kako jeste. Nisam reko nikada nije bilo, nego nije dokazano.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Zato što ga drkas na Erdu. Zato sto genocid stavljas pod navodnike ko urednik Kurira kad o Srebrenici priča.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Frajer očito nije svjestan šta ovim argumentom o tužbi i kompenzaciji kaže o Srebrenici. Navodnicima također
-
- Kontakt:
Genocid u BiH je dokazan, presudjen desetine ih leze po zatvorima zbog toga.
A sto se tuzbe tice to je cista nesposobnost onih koji su odgovorni za nju, Bakir i kompanija.
Helleru ne vuci me za jezik, reko bi ti svasta.
Yebo te Erdogan, ali da sam impresioniran kako su ekonomski zemlju od nivoa Zambije 80-tih doveli do toga da salju pomoc Americi svakako da jesam. Da ima mozga u BiH sjeli bi sve trojica i prepisali od njih i ekonomski izdigli drzavu umjesto da se svadjaju oko krvnih zrnaca. To bi mi bilo draze da urade.
A sto se tuzbe tice to je cista nesposobnost onih koji su odgovorni za nju, Bakir i kompanija.
Yebo te Erdogan, ali da sam impresioniran kako su ekonomski zemlju od nivoa Zambije 80-tih doveli do toga da salju pomoc Americi svakako da jesam. Da ima mozga u BiH sjeli bi sve trojica i prepisali od njih i ekonomski izdigli drzavu umjesto da se svadjaju oko krvnih zrnaca. To bi mi bilo draze da urade.
Sviuodbranu je napisao/la: ↑10 maj 2020, 00:18Genocid u BiH je dokazan, presudjen desetine ih leze po zatvorima zbog toga.

Nullius in verba
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Doglavnik, zvuči ko kožica oko kurca.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑10 maj 2020, 00:25mrskm čitat, jel spomeno ko najveceg sina tesnja
![]()
Nullius in verba
-
- Kontakt:
Ne vidim sta je smijesnoHeller je napisao/la: ↑10 maj 2020, 00:20Sviuodbranu je napisao/la: ↑10 maj 2020, 00:18Genocid u BiH je dokazan, presudjen desetine ih leze po zatvorima zbog toga.
Yebo te Erdogan, ali da sam impresioniran kako su ekonomski zemlju od nivoa Zambije 80-tih doveli do toga da salju pomoc Americi svakako da jesam. Da ima mozga u BiH sjeli bi sve trojica i prepisali od njih i ekonomski izdigli drzavu umjesto da se svadjaju oko krvnih zrnaca. To bi mi bilo draze da urade.![]()
![]()
![]()

Pa makar ta pomoc bila i samo provokacija. Jel negiras da su ekonomska sila

Uvjek izvrnes ono sto pisem i svede se na licna prepucavanja.
Spominjanje Srebrenice u tom kontekstu isto neka vam je na sramotu. Nijedan srbin ga nece priznati tamam mu masovnu grobnicu u dvoristu iskopali. Najgore sto to svjesno radis, bezobrazno neka ti je na sramotu.
kada plišani sultan i turska usvoje u parlamentu rezoluciju o genocidu u Srebrenici mozemo pricati tad o nekoj braci do tada neka se nose u malu aziju
-
- Kontakt:
Meni Turci nisu braca, kome su braca nek ih vodi kuci. To nema veze sa onim o cemu se pise.
Veci mi je brat komsija koji mi pomogne u potrebi ko god on bio.
Veci mi je brat komsija koji mi pomogne u potrebi ko god on bio.
Tvojim komsijama treba placat dozivotne reparacije
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], chelsea358 i 12 gostiju.