Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Jak legacy u pm.Sto se tice ovog Gere aka Currya,dont feed the troll frajer je imao 70 accounta na ovom forumu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ima brt. Malo razmisljat objektivnije i vidjet ces.
A ovaj pujdo gore sto me proziva ga moze obaliti samo. Lazovcino jedna
Pa gdje ces konkretnije od ovog da je davao gol u velikim utakmicama. Nemoj gledati samo broj golova. Po tome onda Drogba nije veliki igrac, a realnost je drugacija.
Bayern
Juventus
Atletico Madrid
Malo li je
Svaka od ovih ekipa u trenutku kad je Mandzukic igrao za njih je bila jaca od Citya u trenutku kad je Dzeko igrao za njih realno
Kao ekipa možda, kao konkurencija unutar tima sigurno ne.
Golovi u velikim utakmicama pa po tome se ne može porediti s Dzekom bar onako na prvu.
Golovi u velikim utakmicama pa po tome se ne može porediti s Dzekom bar onako na prvu.
Nema ekvivalenta golovima u finalu lige prvaka, polufinalu i finalu svjetskog. Ne kazem i da Dzeko nije davao u velikim tekmama al ni blizu ko Mandzukic
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kakva mentalna gimnastika Currya,stvarno nevidjeno.Uporedite broj golova i asistencija u ligama petice i evropskim takmicenjima i mirna Bosna i Hrvatska
#Punoljetstvo
Ni Hrvati ne misle da je Mandžo bolji od Džeka, ne znam otkud 99 posto. Možda 50 posto, a to su oni koji samo prate repku Hrvatske.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Vrijedni golovi, al' gluho i daleko bilo da je to nešto značajno do te mjere da prešiša Dzeku vec nije da mu bude blizu.
Ti golovi su produkt tima ne individualca ( da znam kako zvuci ) ono što je Dzeko radio u Wolsburgu i Cityu kad se povrijedio Aguero je nešto strašno to što je on dao golove se pripisuje timu.
Ili ti tvrdiš da Dzeko ne bi dao one golove da je bio na njegovom mjestu?
Mislim smiješno, a da je igrao od pocetka u Bayernu mislim smijesno je pricati šta bi radio.
Pa kad je u Wolfsburgu ono radio zamisli tim u gigantu poput Bayerna.

- kontrasviju
- Kontakt:
Znači to je jedini parametar prilikom poređenja igrača?
Neki od tih golova su jako bitni, slažem se, ali daleko od toga da je to dovoljno da ima veći legacy od Edina.
1921
Ti opet sbbkbb. Nisam rekao da je Mandzukic 10 puta bolji nego, da bih ga prije izabrao u neki tim nego Dzeku iako su igracki tu negdje, Dzeko nesto jaci individualno i to je to.
Vrati par stranica unazad. Bolji im Dzeko od trostrukog osvajaca zlatne lopte Van Bastena
Ma hajte molim vas
Vrati par stranica unazad. Bolji im Dzeko od trostrukog osvajaca zlatne lopte Van Bastena
Ma hajte molim vas
Nije to šta bi bilo vec je to cinjenica jer ako je radio u malom klubu ono zamisli tek kako bi u velikom klubu maltretirao male malo je reci.
Ponavljam ovaj mu je vodu donosio to je sve što treba reci i kraj je rasprave.
Ponavljam ovaj mu je vodu donosio to je sve što treba reci i kraj je rasprave.
Imas primjer za masu igraca koji su bili prva opcija u slabijem klubu pa se raspali odlaskom u veci. Normalno je da je sbbkbb. Samo cinjenice.
Dzeko se raspao?
Znaš li šta je uradio u Cityu?
Znaš li šta je uradio u Cityu?
Dje sam napisao da se raspao
Rekao sam da ne znas kakav bi bio u Bayernu. Uz to City tada nije bio veliki klub.
Bio je tamo druga/treca opcija u napadu. Nikad prva

Rekao sam da ne znas kakav bi bio u Bayernu. Uz to City tada nije bio veliki klub.
Bio je tamo druga/treca opcija u napadu. Nikad prva
Jer su se gledali ugovori ne ono što je bitno za ekipu daš 4 gola i strepiš hoce li te na klubu staviti i naravno stavi te trebao je u Bayern.
Dominirao je i Gotze u Dortmundu, pa je ispao flop u Bayernu.
Dominirao je i Jovetić u Fiorentini, pa je ispao flop u City-ju.
Dominirao je i mali milion drugih igrača, pa su ispali flopovi u velikim klubovima.
Kakve veze ima što mu je 2010te donosio vodu, s stanjem u 2020 i činjenicom da je Mandžo napravio bolju karijeru.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Po cemu hajde daj dokaze bolje karijere.
Te prve 3 recenice izbriši jer nemaju nikakve veze s temom zato što Dzeko nije nigdje ispao Flop.
Naprotiv bio je svuda šampion osim u Romi koju je doveo do polufinala lige šampiona prakticno " sam ".
Te prve 3 recenice izbriši jer nemaju nikakve veze s temom zato što Dzeko nije nigdje ispao Flop.
Naprotiv bio je svuda šampion osim u Romi koju je doveo do polufinala lige šampiona prakticno " sam ".
- BosniaBoston
- Kontakt:
Evo sad se i ovaj pitar javlja da diskretuje samo jer je ponikao u Želji. Patetični ste
#Punoljetstvo