Semir Štilić

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Tarantino
Kontakt:

Re: Semir Štilić

Post Postao/la Tarantino » 02 dec 2010, 00:03

Željovac je napisao/la:Dobro, nihco, shvatili smo, Misimović protiv Slovačke igrao u špicu i nema šanse da bude vrhunski igrač. To što je redovno prvi asistent Bundeslige i što je odveo mali Wolfsburg do titule, to nije nimalo vrhunski. :roll:
još treba dodati da mu ibričić nije trkač,i da odma znaš da je u pitanju stručna osoba. :lol:
ali nema para,sve se rastalilo....

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 02 dec 2010, 00:07

Štilić Semir unosi nemir! :D

nihco

Post Postao/la nihco » 02 dec 2010, 00:12

Željovac je napisao/la:Dobro, nihco, shvatili smo, Misimović protiv Slovačke igrao u špicu i nema šanse da bude vrhunski igrač. To što je redovno prvi asistent Bundeslige i što je odveo mali Wolfsburg do titule, to nije nimalo vrhunski. :roll:
necemo sad o misimovicu ali sto je tako tesko shvatiti da u jakim utakmicama miske i slican tip igraca ne mogu puno uciniti. pa ja ga ne mrzim, jednostavno je tako. isto je i sto se tice stilica. u veznom redu ih je lako eliminisati. sa koliko vrhunskih protivnika miske igra u bundes ligi? naravno, poredim sa reprezentativnim kalibrom spanije, portugala.....sa bayernom i tu je kraj. nasu reprezentaciju , do prvenstva, ceka bar 2 takva protivnika i tu stanemo.
Sent from my Commodore 64

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 02 dec 2010, 00:21

nihco je napisao/la:
necemo sad o misimovicu ali sto je tako tesko shvatiti da u jakim utakmicama miske i slican tip igraca ne mogu puno uciniti. pa ja ga ne mrzim, jednostavno je tako. isto je i sto se tice stilica. u veznom redu ih je lako eliminisati. sa koliko vrhunskih protivnika miske igra u bundes ligi? naravno, poredim sa reprezentativnim kalibrom spanije, portugala.....sa bayernom i tu je kraj. nasu reprezentaciju , do prvenstva, ceka bar 2 takva protivnika i tu stanemo.
joj ne pricaj nebuloze,igro je kup uefa ligu prvaka,stilic igra vec nekoliko sezona kup uefa,ne znam ali proslo kole 3:1 man.city,hocemo dalje danas juventus itd itd ne znam sjecas li se mislim da je i milanu zabio,eto messi je pun jakih utakmica,pa ih isti ezil,svajnstajger,keidira muler itd ispratise sa 4 komada na reprezentativnom nivou
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

nihco

Post Postao/la nihco » 02 dec 2010, 00:34

nick je napisao/la: joj ne pricaj nebuloze,igro je kup uefa ligu prvaka,stilic igra vec nekoliko sezona kup uefa,ne znam ali proslo kole 3:1 man.city,hocemo dalje danas juventus itd itd ne znam sjecas li se mislim da je i milanu zabio,eto messi je pun jakih utakmica,pa ih isti ezil,svajnstajger,keidira muler itd ispratise sa 4 komada na reprezentativnom nivou
prvo, lijepo ponasanje ne bi skodilo,nemamo nista od elektronskog omalovazavanja.
drugo, osnovno je pitanje, umjesto koga ga pozvati? miskewta, pjanica, medunjanina, ibricica, salihovica ?
ili cemo pola reprezentacije sastaviti od playeva i ofanzivnih veznih.....? sto pozivati igraca koji , realno, nece imati sansu da igra jer su svi gore navedeni , jos uvijek, bolji od njega i korisniji.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 02 dec 2010, 00:39

nihco je napisao/la:
nick je napisao/la: joj ne pricaj nebuloze,igro je kup uefa ligu prvaka,stilic igra vec nekoliko sezona kup uefa,ne znam ali proslo kole 3:1 man.city,hocemo dalje danas juventus itd itd ne znam sjecas li se mislim da je i milanu zabio,eto messi je pun jakih utakmica,pa ih isti ezil,svajnstajger,keidira muler itd ispratise sa 4 komada na reprezentativnom nivou
prvo, lijepo ponasanje ne bi skodilo,nemamo nista od elektronskog omalovazavanja.
drugo, osnovno je pitanje, umjesto koga ga pozvati? miskewta, pjanica, medunjanina, ibricica, salihovica ?
ili cemo pola reprezentacije sastaviti od playeva i ofanzivnih veznih.....? sto pozivati igraca koji , realno, nece imati sansu da igra jer su svi gore navedeni , jos uvijek, bolji od njega i korisniji.
Umjesto njega ;)
1921-2011

nihco

Post Postao/la nihco » 02 dec 2010, 00:45

Esii TM87 je napisao/la: Umjesto njega ;)
posteno.
licno, mislim da ni jednan ni drugi nemaju mjesta medju igracima koji ce konkurisati za prvi tim.
simptomaticno je da se i pape i ciro slazu po pitanju stilica i njegovog igranja. nemam nista protivstilica i volio bih da , napokon, igrac iz PL napravi karijeru i proda se u jaku ekipu ali nece ici.....

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 02 dec 2010, 00:55

nihco je napisao/la:
posteno.
licno, mislim da ni jednan ni drugi nemaju mjesta medju igracima koji ce konkurisati za prvi tim.
simptomaticno je da se i pape i ciro slazu po pitanju stilica i njegovog igranja. nemam nista protivstilica i volio bih da , napokon, igrac iz PL napravi karijeru i proda se u jaku ekipu ali nece ici.....
A što to nece ici? :? ili što nebi išlo?

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 02 dec 2010, 01:00

cole-ch je napisao/la:zasto ovaj momak neigra za repku ili pak da na kupi za rezerve bude? nema stele ili sta?!
Pa da, Miske, Medonja, Pjana, Ibro imaju štele a Štilić nema, i zato oni igraju a on ne igra.

Btw, baš se i nalazi na klupi za rezerve, jer naš dobri selektor Safet Sušić ne želi da zove previše igrača pa da sjede po tribinama.
100% sportski i krajnje opušten potpis

nihco

Post Postao/la nihco » 02 dec 2010, 01:02

Mandrak je napisao/la:
nihco je napisao/la:
posteno.
A što to nece ici? :? ili što nebi išlo?
napisao sam u par prethodnih postova sta smatram stilicevim slabostima i radi toga mislim da nece napraviti ozbiljan transfer. vrlo slicno slucaju medunjanin.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 02 dec 2010, 01:09

A dobro, to je tvoje mišljenje i tvoj stav, treba ga poštovati....ali ja naravno ne mislim tako, ja vjerujem da ce Štilić imati pravi transfer iako su se prema njemu reprezentacija (a i sami selektori macehinski odnosili ne dajuci mi ni minute šanse da se dokaže, iako se nije okoristio "reprezentativnim izlogom" i reprezentacijom kao najboljom mogucom reklamom za potencijalne kupce kao npr. "ćirin Sin" Ibričić ili "papetov ljubimac" Medunjanin, ja i dalje mislim da se taj momak može naci dobar angažman i bez toga jer ima velike kvalitete.
Ne mora on nikad ni minute zaigrati za BiH, ali on ce se probiti u jacu ligu i klub sam svojim fudbalskim znanjem jer zna igrati fudbala ,a ima i drugih strucnjaka u svijetu osim Ćire ili Papeta ;) koji ce prepoznati njegovu kvalitetu.

nihco

Post Postao/la nihco » 02 dec 2010, 01:14

Mandrak je napisao/la:A dobro, to je tvoje mišljenje i tvoj stav, treba ga poštovati....ali ja naravno ne mislim tako, ja vjerujem da ce Štilić imati pravi transfer iako su se prema njemu reprezentacija (a i sami selektori macehinski odnosili ne dajuci mi ni minute šanse da se dokaže, iako se nije okoristio "reprezentativnim izlogom" i reprezentacijom kao najboljom mogucom reklamom za potencijalne kupce kao npr. "ćirin Sin" Ibričić ili "papetov ljubimac" Medunjanin, ja i dalje mislim da se taj momak može naci dobar angažman i bez toga jer ima velike kvalitete.
Ne mora on nikad ni minute zaigrati za BiH, ali on ce se probiti u jacu ligu i klub sam svojim fudbalskim znanjem jer zna igrati fudbala ,a ima i drugih strucnjaka u svijetu osim Ćire ili Papeta ;) koji ce prepoznati njegovu kvalitetu.
ja bih bio sretan kao i ti.
ne radi se o simpatijama ili antipatijama, cisto, mislim da nema kvalitet za rewprezentaciju i velike lige.
nadarenost i vjestina nisu upitni.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 02 dec 2010, 01:18

nihco je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:A dobro, to je tvoje mišljenje i tvoj stav, treba ga poštovati....ali ja naravno ne mislim tako, ja vjerujem da ce Štilić imati pravi transfer iako su se prema njemu reprezentacija (a i sami selektori macehinski odnosili ne dajuci mi ni minute šanse da se dokaže, iako se nije okoristio "reprezentativnim izlogom" i reprezentacijom kao najboljom mogucom reklamom za potencijalne kupce kao npr. "ćirin Sin" Ibričić ili "papetov ljubimac" Medunjanin, ja i dalje mislim da se taj momak može naci dobar angažman i bez toga jer ima velike kvalitete.
ja bih bio sretan kao i ti.
ne radi se o simpatijama ili antipatijama, cisto, mislim da nema kvalitet za rewprezentaciju i velike lige.
nadarenost i vjestina nisu upitni.
I ja isto smatram da ni za Mravca, ni za Pandžu, ni Nadarevića, nema mjesta u reprezentaciji ali oni su tu gdje jesu i to godinama :!: i redovno nas more i uništavaju svojim "kvalitetima" ...kroz sve ove godine su davale šanse razno raznim anonimusima tipa Supic, Kerkez,Terkes, trio iz Cottbusa Akrapovic ,Hujdurovic i Piplica koji su bili debitanti sa po 35 godina :o :shock: Grujic, Jakirevic ,Halilovic i sve te "vedete"...svu su se oni naigrali i to u vrlo bitnim utakmicama.

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 02 dec 2010, 01:19

Dobar je Stilic i dobit ce i on svoju priliku u reprezentaciji,samo polako.Ali da imamo par igraca istih osobina na njegovom mjestu imamo.Ja sam u jednom prijasnjem postu napisao poredjenje sa Giovane Elberom,sigurno jednim od 5 najboljih napadaca Bundeslige svih vremena a nikad nije igrao za reprezentaciju Brazila,tada je konkurencija bila boli glava u napadu.....uglavnom doci ce Stilic na svoje,ali jest cudno i pomalo bezveze to sto nije barem isproban u prijateljskim utakmicama
RIP SALE VILENJAK

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 02 dec 2010, 01:22

RKO je napisao/la:Dobar je Stilic i dobit ce i on svoju priliku u reprezentaciji,samo polako.Ali da imamo par igraca istih osobina na njegovom mjestu imamo.Ja sam u jednom prijasnjem postu napisao poredjenje sa Giovane Elberom,sigurno jednim od 5 najboljih napadaca Bundeslige svih vremena a nikad nije igrao za reprezentaciju Brazila,tada je konkurencija bila boli glava u napadu.....uglavnom doci ce Stilic na svoje,ali jest cudno i pomalo bezveze to sto nije barem isproban u prijateljskim utakmicama
Znaš kad ce je dobiti?' dobit ce šansu kad Miske bude pred Penziju, tamo negdje kad bude imao 35 godina, a Štilić ce tad debitovati sa 30 godina, tad ce mu dati pola sata protiv novinske selekcije ili Omana ili tako nesto, da ga malo oprobaju ;) ...vrijeme leti i njemu, a on i dalje prodaje košpe po tribinama jer ga tamo šalju naši vrli selektori.

nihco

Post Postao/la nihco » 02 dec 2010, 01:25

Mandrak je napisao/la:
I ja isto smatram da ni za Mravca, ni za Pandžu, ni Nadarevića,
nema mjesta u reprezentaciji ali oni su tu gdje jesu i to godinama :!: i redovno nas more i uništavaju svojim "kvalitetima" ...kroz sve ove godine su davale šanse razno raznim anonimusima tipa Supic, Kerkez,Terkes, trio iz Cottbusa Akrapovic ,Hujdurovic i Piplica koji su bili debitanti sa po 35 godina :o :shock: Grujic, Jakirevic ,Halilovic i sve te "vedete"...svu su se oni naigrali i to u vrlo bitnim utakmicama.
panza se popravio, jos je mlad i uci i ako poradi na par slabosti moze postati ozbiljan stoper, ova druga dvojica
nemaju mjesta ni na sirem spisku. ali radi se o odbrani gdje kuburimo oduvi9jek. stilic je, prakticno , uletio u najjacu reprezentativnu konkurenciju otkako postoji, danasnji ofanzivni vezni red. nije lulic nista bolji od stilica ali je drugi tip igraca i standardan je......

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 02 dec 2010, 01:27

RKO je napisao/la:Dobar je Stilic i dobit ce i on svoju priliku u reprezentaciji,samo polako.Ali da imamo par igraca istih osobina na njegovom mjestu imamo.Ja sam u jednom prijasnjem postu napisao poredjenje sa Giovane Elberom,sigurno jednim od 5 najboljih napadaca Bundeslige svih vremena a nikad nije igrao za reprezentaciju Brazila,tada je konkurencija bila boli glava u napadu.....uglavnom doci ce Stilic na svoje,ali jest cudno i pomalo bezveze to sto nije barem isproban u prijateljskim utakmicama
e to je kume problem, znaci svak i ko prvi put bude pozvan za repku dobije makar minutu on ni tolko, vidjecemo hocel dobiti sad sansu ako misimovic ne nadje anganzman u drugom klubu i ako nebude igrao, Nas veliki strateg Pape je reko da ce igrati samo oni standardni ako se ne varam
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 dec 2010, 02:51

Dobit ce ''stipendiju'' ko' Rahimic sta se brinete.
Sto se tice Stilica,ubio se za Magatha i njegovog ''brda patnje;;Nakon par mjeseci bi letao po terenu,isto kao i Misimovic prije sezonu i po.Plus sto ima slifa sam od sebe.Sto znaci da bi uspio pravo treba odguzeljati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 02 dec 2010, 09:36

Stila treba igrati umjesto Misketa, bar neki period, dok se ovaj ne dozove, mislim da je sazrio, a prilike u repci dosad je imao na kapaljku......nidje veze.....Iz aviona se vidi da momak ima fantastican pregled igre, i extra pas igru,brze se oslobadja lopte, te je dosta agilniji od Misketa....bar trenutno.....al eto, izgleda niko nema mu.da stavit Misimovica na klupu iako u zadnje vrijeme igra strasno lose...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 02 dec 2010, 10:52

Mislim da treba Stilicu isto dati priliku u sljedecim prijateljskim utakmicama jer je veliki potencijal. Mladi Miske. No naivno bi bilo, njegov nastup gurati kao prioritet tamo, gdje nam je visak, a zapostavljati one koji su nam bitni. U zadnjoj utakmici protiv Slovacke, mozemo pricati sta hocemo, nam je pobjeda bila potrebna. I pored toga smo ipak uspjeli testirati mnogo igraca i to na bitnim pozicijama. Sad svi poslije ove utakmice skacu kako Stila treba igrati, ali mnogi zaboravljaju, da se poslije svoje povrede dugo, dugo vukao po terenu i imao problema da udje u svoju formu. Nevjerujem, da ce ovaj nastup ostati nezapazen.
Mandrak je napisao/la:...reprezentacijom kao najboljom mogucom reklamom za potencijalne kupce.....kao "papetov ljubimac" Medunjanin...
Momenat, budi iskren, hoces reci da sa Medunjaninom nismo u zadnje dvije utakmice dobili covjeka na veoma bitnoj poziciji i da nije odigrao posebno protiv Slovacke izvanredno? Jel to Medunjanin ne zasluzuje da igra?
PIRKE33 je napisao/la:al eto, izgleda niko nema mu.da stavit Misimovica na klupu iako u zadnje vrijeme igra strasno lose...

Isto vazi i ovdje. Istina Misimovic (kao mnogi drugi reprezentativci) je imao nekoliko slabih utakmica, ali protiv Slovacke je odigrao veoma dobro i borbeno, dakle cak je u defenzivi pruzao mnogo. A o njegovim pasovima naprijed da ne govorimo. Miske u formi je carobnjak, sa jednim Dzekom ispred njega, ubitacan. Ne postaje se tek tako najbolji asistent Bundeslige. Dakle koliko god isto zelim da Stilic igra, pa i ako treba da se proda u nekoj prijateljskoj utakmici, ne treba pretjerivati i sada ga zbog vrlo dobre utakmice direkt stavljati pred Misimovica. Kao konkurenciju da, jer to odrzava borbeni duh. Dakle Stili dati sansu u sljedecoj prijateljskoj, a za kvalifikacione cemo da vidimo.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, guadalupe, napapijri1987, rukometubih23 i 76 gostiju.