UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Bozeeee jes ga poderao hahahaha
- tutankamon1905
- Kontakt:
Pa scenarij baš kakav je kabib priželjkivao. Justin nije nekakav anonimus, postojala je šansa da pobjedi i sad je kabib miran bar iducih godinu dana ako ne i zauvijek sto se tiče tonija
Zar je moguce da insan primi ovolike batin, a da ostane na nogama?
Da školovao ga.
- anonymousHD
- Kontakt:
Zavrsi mu karijeru Justin, hahaha. Kakvo skolovanje. Shvatam Conora nakon ove bitke, bjezao bi i ja, previse volim svoju facu, ah sta mu nacini. Haha
-
- Kontakt:
Gdje su sad oni "stručnjaci" što su mjesecima pričali kako Tony može dobiti Khabiba, njegov kardio i ostale budalaštine...

Prebio ga Justin kao mačku, razbio ga k'o dijete zvečku.

Eagle bi ga sillovao kao i Conora, isti scenario bi bio.

Ima li još tih što vjeruju da je Khabib vs Tony 50:50 meč?

Tony nije možda ni top 3 u diviziji, laprda kralj divizije...
Zna se ko je Kralj UFC-a, ne samo divizije.

Ima li još tih što vjeruju da je Khabib vs Tony 50:50 meč?

Tony nije možda ni top 3 u diviziji, laprda kralj divizije...
Zna se ko je Kralj UFC-a, ne samo divizije.
Zadnja izmjena: rektalnialpinizam, dana/u 10 maj 2020, 07:13, ukupno mijenjano 1 put.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa ovaj meč bukvalno ništa nije pokazao kako bi išla borba između Tonya i Khabiba. Šta Khabib bi ga izmasakrirao krošeima i leg kickovima?rektalnialpinizam je napisao/la: ↑10 maj 2020, 07:11Gdje su sad oni "stručnjaci" što su mjesecima pričali kako Tony može dobiti Khabiba, njegov kardio i ostale budalaštine...
Ima li još tih što vjeruju da je Khabib vs Tony 50:50 meč? ::rol:![]()
Styles make fights. Tony Khabib ne bi vodili ovakvu borbu.
Khabib bi Tonija zavrsio u drugoj rundi.
-
- Kontakt:
Khabib ne udara, Khabib silluje snagom, isto bi se proveo kao laprdavac iz Irske!
@Donnie Druže, ti ako misliš da Tony ima fakat više od 20% šanse sa Khabibom, nemoj ni gledati druže borbe šta da ti kažem...
Kakvi stilovi bolan, Khabib bi ga samljeo snagom kao pile, ovaj samo gluposti valja bezze, kao i njegovi navijači.
Zadnja izmjena: rektalnialpinizam, dana/u 10 maj 2020, 07:26, ukupno mijenjano 2 puta.
Nagadjanje
Nemojte porediti ovaj mec sa mecom Khabib vs Tony, to su dijametralno suprotni stilovi borbe, ne znaci ovaj vecerasnji mec nista u smislu meca Khabiba protiv Tonya.
Justin ga je odradio bas momacki, mislio sam da ce ispuhati nakon dvije runde, jer mu kardio nije bas jaca strana, a i zbog svog agrssivnog stila koji preferira tesko je odrzati taj tempo 5 rundi.
Ali veceras je bio stalozen, miran iako je bilo situacija da zavrsi mec i ranije znao je da ga ima u sakama i nije zelio zuriti.
Svaka cast na svemu sto je pokazao od prve do zadnje minute meca i iz takticke i iz udarcke perspektive.
Justin ga je odradio bas momacki, mislio sam da ce ispuhati nakon dvije runde, jer mu kardio nije bas jaca strana, a i zbog svog agrssivnog stila koji preferira tesko je odrzati taj tempo 5 rundi.
Ali veceras je bio stalozen, miran iako je bilo situacija da zavrsi mec i ranije znao je da ga ima u sakama i nije zelio zuriti.
Svaka cast na svemu sto je pokazao od prve do zadnje minute meca i iz takticke i iz udarcke perspektive.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Realno, sve je do match upa, i prije ovog meča mi se činilo da je Justin najgori mogući match up za Tonija u diviziji, jer je dovoljno tehnički potkovan i plus ima teške ruke.
I pored poraza Fergusona mislim da on ima veće šanse protiv Khabiba nego Justin, ali svim srcem uz Justina čovjek je mašina.
I pored poraza Fergusona mislim da on ima veće šanse protiv Khabiba nego Justin, ali svim srcem uz Justina čovjek je mašina.
Khabib ce razvalit Justina easyFuerza je napisao/la: ↑10 maj 2020, 07:20Realno, sve je do match upa, i prije ovog meča mi se činilo da je Justin najgori mogući match up za Tonija u diviziji, jer je dovoljno tehnički potkovan i plus ima teške ruke.
I dalje je Tony jedini
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 10 maj 2020, 07:21, ukupno mijenjano 1 put.
ala Poiriera
- Donnie Darko
- Kontakt:
Tony je krenuo dizati tempo u drugoj rundi, kao što je radio protiv Leea i Pettisa, ali je morao usporiti jer je ovaj pogađao apsolutno sve, i to sve jaki udarci. Plus leg kikovi. Tako da je tempo ostao povoljan za Justina, vodili su njegovu borbu sve vrijeme. Vrhunski pripremljena borba sa njegove strane.alex1991 je napisao/la: ↑10 maj 2020, 07:17Nemojte porediti ovaj mec sa mecom Khabib vs Tony, to su dijametralno suprotni stilovi borbe, ne znaci ovaj vecerasnji mec nista u smislu meca Khabiba protiv Tonya.
I onda skondaš da je lik D1 hrvač, ako odluči to ubacit u svoj repertoar u UFC-u, bit će problem za sve.
Je li moguce da veceras u ovih 5 borbi, borci niti jednom u parteru nisu bili?
-
- Kontakt:
Ko bude htio privatnu opkladu kad bude Khabib vs Tony, ako se ikad desi, uvijek ima moj inbox otvoren.

Kakav matchup i kakve trice...
Nema poređenja ove borbe i one protiv Khabiba, ali pokazalo se da čim malo tvrdji orah dodje, polomi klempavo laprdalo zubiće, bježi kao picckica po ringu...

Eagle bi ga demolirao, take down na startu runde i mlati kao vola u kupusu.
Znači on nema više od 20% šanse protiv Khabiba, to jedino kod nekih što gledaju MMA jedno 5-10 godina, kod njih je čak i favorit protiv Khabiba...

Kakav matchup i kakve trice...
Nema poređenja ove borbe i one protiv Khabiba, ali pokazalo se da čim malo tvrdji orah dodje, polomi klempavo laprdalo zubiće, bježi kao picckica po ringu...
Eagle bi ga demolirao, take down na startu runde i mlati kao vola u kupusu.
Znači on nema više od 20% šanse protiv Khabiba, to jedino kod nekih što gledaju MMA jedno 5-10 godina, kod njih je čak i favorit protiv Khabiba...
U pravu si
- Donnie Darko
- Kontakt:
Justin i Conor. Iz istih razloga. Conor je i duži i precizniji od Justina, i udara jednako jako. S tim da ima lošije leg kikove. Ali Tony sa ovakvom odbranom nema šta tražit protiv njih dvojice i boraca poput njih.
Srušio je Cejudo Cruza na jednu sekundu

Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 10 maj 2020, 07:26, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.