UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- AshburtonG
- Kontakt:
Re: UFC
@Husika
Ja ne znam na osnovu cega je sudija dopustio ovo batinjanje, covjek je bukvalno pri svakom koraku naprijed dobijao lijevi krose direktno u sljepocnicu, i to ne krose preko ruke, nego ozbiljan penetrirajuci udarac iz kukova. Iako ga ne gotivim sekunde, meni je bilo mucno gledat onu nemoc u ringu, te nepostojanost odbrane. Nakon onog desnog krosea, gdje Tony zamalo lijevu nogu ne slomi, jer su mu obje noge otkazale potpuno na neke 2sec, vec je trebao razmisljat o prekidu, jer je covjek usao vidno nepripremljen za ovakav stil borbe, a nije imao niti jedan jedini ozbiljan udarac na cijelom mecu. Na kraju jos rece, pripremao sam se za Khabiba, ne za udaraca, pa sto sine nisi probao uradit nesto na parteru, osim pokusaja rusenja na kraju pete runde?
Ja ne znam na osnovu cega je sudija dopustio ovo batinjanje, covjek je bukvalno pri svakom koraku naprijed dobijao lijevi krose direktno u sljepocnicu, i to ne krose preko ruke, nego ozbiljan penetrirajuci udarac iz kukova. Iako ga ne gotivim sekunde, meni je bilo mucno gledat onu nemoc u ringu, te nepostojanost odbrane. Nakon onog desnog krosea, gdje Tony zamalo lijevu nogu ne slomi, jer su mu obje noge otkazale potpuno na neke 2sec, vec je trebao razmisljat o prekidu, jer je covjek usao vidno nepripremljen za ovakav stil borbe, a nije imao niti jedan jedini ozbiljan udarac na cijelom mecu. Na kraju jos rece, pripremao sam se za Khabiba, ne za udaraca, pa sto sine nisi probao uradit nesto na parteru, osim pokusaja rusenja na kraju pete runde?
Iskreno ja sam popio Kafetin nakon onoliko cistih udaraca u Tonijevu glavu!AshburtonG je napisao/la: ↑10 maj 2020, 11:14@Husika
Dopustio jer je razmisljao kao i vecina medijski nafilovanih ljudi, u stilu ma Toni je to nema sanse da nesto ne izvede, a na kraju ako on prezivi ovo par dana bez nekog izljeva krvi u mozak neka bude sretan!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Nikad nisam gledao da neko ovako raskovao nekog ...bilo je brutalnih nokauta i uspavljivanja ....al da neko ubije 25 min nekog bez prestanka nisam gledao ...svaka cast ...jedna od najboljih borbi ikad sto sam vidio ...plus prazna arena pa se cuje svaki udarac koliko boli...
- AshburtonG
- Kontakt:
@Husika
Apsolutno se slazem. Od prve runde se vidjelo da mu Justin ima savrsenu mjeru, negdje od sredine trece runde je toga svjestan postao i Tony. Pri svakom iskoraku prema Justinu, mozak mu je automatski slao signale da se postavi u poziciju za apsorbiranje udarca. To je vec prvi red flag trebao bit za sudiju, a drugi je ono teturanje po ringu, gdje su mu noge bukvalno otkazale, da ih je zamalo slomio. Covjek dakle zna, odnosno njegovo tijelo zna sta se sprema, a nije u stanju izbjec te udarce. Da je ovo bio boks mec, trener bi u trecoj rundi bacio peskir i minimizirao oporavak i povrede svog borca, koje su bile toliko vidljive i neminovne do kraja.
Apsolutno se slazem. Od prve runde se vidjelo da mu Justin ima savrsenu mjeru, negdje od sredine trece runde je toga svjestan postao i Tony. Pri svakom iskoraku prema Justinu, mozak mu je automatski slao signale da se postavi u poziciju za apsorbiranje udarca. To je vec prvi red flag trebao bit za sudiju, a drugi je ono teturanje po ringu, gdje su mu noge bukvalno otkazale, da ih je zamalo slomio. Covjek dakle zna, odnosno njegovo tijelo zna sta se sprema, a nije u stanju izbjec te udarce. Da je ovo bio boks mec, trener bi u trecoj rundi bacio peskir i minimizirao oporavak i povrede svog borca, koje su bile toliko vidljive i neminovne do kraja.
KO in the making sto bi rekli Ameri.
Limitirana tehnika Fergusona. Vec je bio expose-an u par navrata u proslim borbama, ali je spretno i sretno se izvukao. I sada je imao sansu u onoj drugoj rundi.
All in all, ima boljih boraca u kategoriji, ali eto, kao i uvijek hype je hype. Mora se prodati borba.
Limitirana tehnika Fergusona. Vec je bio expose-an u par navrata u proslim borbama, ali je spretno i sretno se izvukao. I sada je imao sansu u onoj drugoj rundi.
All in all, ima boljih boraca u kategoriji, ali eto, kao i uvijek hype je hype. Mora se prodati borba.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Al najvshe mi vadilo zivce twitowi poznatih ...kakva brada , nije covjek , on je zombie ....a lik ga ubi ko konja ...bolje da je pao u 3 rundi makar se mogao vadit na lucky punch " samozvani najbolji ikad " ....ovako ce zavrsit u udzbeniku za Ufc ...ono kad pocinjes puste ti ovu borbu kako treba sta radit ...ja mislim da ga to najvishe boli...na kraju je skupio muda da se makar pozdravi.
Zadnja izmjena: jelle, dana/u 10 maj 2020, 12:54, ukupno mijenjano 1 put.
Sad sam pregledao cijeli mec, dugo ovakve batine nisam vidio. Ovakvu stetu na licu UFC ne pamti.

Zadnja izmjena: avenija, dana/u 10 maj 2020, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Dobra je bila i borba Kattar - Stephens

-
- Kontakt:
Steta sto Khabib nije isamarao ovu jajaru Fergusona. Smijesan borac dva nivoa ispod Khabiba.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
@ 'usika, kad si vec citirao postove, nisi trebao preskociti ovaj gore navedeni, bio je prvi, haman si citao pdf.s desna na lijevo, to ti izgleda navika od citanja Kur'ana u ramazanskim danima.

A sto se tice mog posta koji si citirao, ti si ko biva ocekivao, da ce Justin izdrzati u onakvom ritmu 5 rundi, jesi al u qurcu, to nije ni on ocekivao, zato ne serenduj puno 5 sati poslije borbe.
A uostalom napisao sam "međutim tek sad pocinju njegovi problemi" sto je dvosmisleno, moze biti da se mislilo na Tonyeve probleme

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Pojedini usrase sefa i stanicu sa komentarima.
Tony je jedan od najboljih boraca ikad,deceniju radi ljudima i gore od ovog sto se njemu desilo i ovde se pise kao da je neki klinjo zalutao u UFC
Justin mu imao broj i dobio ga.
Svi izgube prije ili kasnije. Neki nakon godina dominacije i poraza se vrate a neki ne.
Sta ce biti sa Tonya ostaje da se vidi.
Tony je jedan od najboljih boraca ikad,deceniju radi ljudima i gore od ovog sto se njemu desilo i ovde se pise kao da je neki klinjo zalutao u UFC

Justin mu imao broj i dobio ga.
Svi izgube prije ili kasnije. Neki nakon godina dominacije i poraza se vrate a neki ne.
Sta ce biti sa Tonya ostaje da se vidi.
svi izgube ali khabib NE! 

Dobar je Tony,
klasa ispod Khabiba,
ali to i nije sramota, svi su
klasa ispod Khabiba,
ali to i nije sramota, svi su

- Beduin
- Kontakt:
Nista od Tonyjevog lakta, srcanosti, jednostavno je podcijenio nimalo bezazlenog protivnika udaraca, i vjerovatno je zapostavio stand up pripreme/treninge zbog Khabiba i njegovog nacina borbe, da mu se prilagodi i odupre na parteru. A i znatno zgoljaviji mi je izgledao sinoc, ne znam koliko je spustio kg?
Imao je Tony dosta krvavih borbi, ali ovo sinoc je tuzno.
Sve na stranu, ali mucno je gledati ovakav spektakl bez publike, bez onog nabrijavanja i huka sa tribina, pa i ove maske sto se nosaju. Ko god se bavio sportom zna o cemu govorim, publika je ta koja te lozi i motivise, dize te kad ti je najpotrebnije, vjetar u ledja,
Imao je Tony dosta krvavih borbi, ali ovo sinoc je tuzno.
Sve na stranu, ali mucno je gledati ovakav spektakl bez publike, bez onog nabrijavanja i huka sa tribina, pa i ove maske sto se nosaju. Ko god se bavio sportom zna o cemu govorim, publika je ta koja te lozi i motivise, dize te kad ti je najpotrebnije, vjetar u ledja,
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- AshburtonG
- Kontakt:
Spinovanje zadnjim pasusom je nivo El Baketa i Dodika.alex1991 je napisao/la: ↑10 maj 2020, 13:01@ 'usika, kad si vec citirao postove, nisi trebao preskociti ovaj gore navedeni, bio je prvi, haman si citao pdf.s desna na lijevo, to ti izgleda navika od citanja Kur'ana u ramazanskim danima.![]()
A sto se tice mog posta koji si citirao, ti si ko biva ocekivao, da ce Justin izdrzati u onakvom ritmu 5 rundi, jesi al u qurcu, to nije ni on ocekivao, zato ne serenduj puno 5 sati poslije borbe.
A uostalom napisao sam "međutim tek sad pocinju njegovi problemi" sto je dvosmisleno, moze biti da se mislilo na Tonyeve probleme![]()
- tutankamon1905
- Kontakt:
Znaš znaš i ti. Ili ćemo se pretvarati da je slučajnost što se 5 puta dogovorena borba ne održava iz ovog ili onog razloga? Možemo onda i tu pričat o ljudima koji su slijepi pored zdravih očiju.rektalnialpinizam je napisao/la: ↑10 maj 2020, 08:01Druže ja ne znam, ti ako znaš, onda imaš neki insider.tutankamon1905 je napisao/la: ↑10 maj 2020, 07:53Znamo i ja i ti da se ta borba nakon ovog 17. Propalog puta nikad nece desit, zato nema smisla da nudiš opklade i da nas uvjeravaš šta bi bilo kad bi bilorektalnialpinizam je napisao/la: ↑10 maj 2020, 07:24Ko bude htio privatnu opkladu kad bude Khabib vs Tony, ako se ikad desi, uvijek ima moj inbox otvoren.![]()
![]()
Uglavnom Khabib apsolutni pobjednik iz čitave ove situacije. Taktički odlično odrađeno. Zašto riskirat išta.
Ponuda vrijedi i protiv drugih boraca za koje mislite da mogu dobiti Khabiba...![]()
Ne kažem da Khabib ne bi pobjedio, ali zašto riskirat nešto ovako kao sinoć Tony. Ovako je miran i vjerovatno se više neće ni dovodit u vezu sa Tonijem. Još 2 pobjede i ode čoek u mirovinu. Ali nas to neće spasit da nas zamarate uvjeravanjem da bi Khabib prebio Fergusona iako je imao 5 puta priliku za to, al eto..sudbina je tako htjela
Sjecam se komentara od jednog mog prijatelja,isto veliki fan mma,nakon poraza Justina od Poiriera kako je za dlaku izgubio od top tier borca a usao u oktagon da zabavlja narod.
Kaze ovaj lik ako se uzbilji bar malo tehnicki pocne da se bori ima da bude strah i trepet...
I na kakav nacin lik sinoc prekide najduzi pobjednicki niz u UFC.
A Khabib... pfff svodi se na nagadjanje kao i uvijek. Puno se prica o hrvanju Justina ali ja to jos nisam vidio jer ga ne koristi. Ako nekim cudom bude zaustavljao obaranja Khabiba demolirat ce i njega.
Ovakvu renesansu jednog borca ne pamtim
Kaze ovaj lik ako se uzbilji bar malo tehnicki pocne da se bori ima da bude strah i trepet...
I na kakav nacin lik sinoc prekide najduzi pobjednicki niz u UFC.
A Khabib... pfff svodi se na nagadjanje kao i uvijek. Puno se prica o hrvanju Justina ali ja to jos nisam vidio jer ga ne koristi. Ako nekim cudom bude zaustavljao obaranja Khabiba demolirat ce i njega.
Ovakvu renesansu jednog borca ne pamtim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.