FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

kerimatomic1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la kerimatomic1921 » 10 maj 2020, 13:36

LjoZee je napisao/la:
10 maj 2020, 13:34
Sehic :kafa:
Mislim da seha ima jos 2 godine vrhunskog fudbala, ali ne bi se iznenadio. Ne znam imaju li ljudi ovdje uopste predstavu koliko covjek voli zelju.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 10 maj 2020, 13:44

kerimatomic1921 je napisao/la:
10 maj 2020, 13:22
Hvala irfo.

Ali smo lajali, gluho bilo :rol:
Đe nećeš lajat, em gubiš svaku tekmu, em sam se smrzao na stadionu u svakom tom domaćem porazu plus usrana kiša protiv Zvijezde, em nam redom sve bivši igrači zabijali golove u tom nizu kao npr. Ramić, Vojo, Crnov, em nas sudije karale ko nikad tih 5 utakmica, em Bakrač kljusina dobije 2 crvena u tom nizu, izgubiš derbi još nas mjesne zajednice Simin Han, Gabela i Etno selo tresnuše na sred Grbavice, još najavljuju da idu po 3 boda na Grbavicu :urnebes:

Još raju živcirale one Odovićeve pressice poslije tih utakmica, pa suspenzije Blagojevića, Vranješa i Bogija i Vece zbog vina pa ga opet vrate, sklonjeni Zeba i Karić iz stručnog štaba, 4 štopera protiv Krupe u prvih 11, pa s klupe ti ulaze kad ganjaš rezultat Dacić i Hajdarević i već znaš da nema ništa od preokreta. Navijači se međusobno biju, pa ulijeću u teren protiv Zvijezde, oduzimanje plata igračima i stručnom štabu, marica na stadionu ko da dolaze Lechovi ultrasi, marica na treningu igrača, pa na to dodaš ove virtuelne sukobe Amar vs Miske, prcanje pitara, mediji bruje o Želji i hajd budi normalan u pichku materinu, gledaj šta sam sve nabrojao u 5 kola i haj nemoj psovat. :urnebes:

Što se tiče šampionske generacije, Tomiću ističe ugovor mada nema ništa od toga. :mrgreen:

Ako je tačno onda ciljam na Kvesića jer njemu ističe ugovor, a i Paviću za kojeg ne znam hoćel' ostat. Čolić ima ugovor do sljedeće godine, a igra najbolju sezonu u životu. Evo imaš ovdje njegov intervju od prije mjesec i po:

https://sportsport.ba/fudbal/igrao-sam- ... rus/356359
Njegove dobre igre nisu ostale neprimijećene, kako od sadašnjeg kluba, ali i drugih koji se interesuju za njegove usluge.

"Ugovor sa Ceskim Budejovicama imam do kraja naredne sezone, ali u klubu su mi već ponudili produženje saradnje na tri godine. Pored toga ima još nekih ponuda iz drugih klubova u Češkoj, ali ne bih imao ništa protiv ni da ostanem ovdje. Igram dobro, osjećam se dobro, klub je stabilan pa vidjet ćemo šta će biti u narednom periodu", kazao je za SportSport.ba Benjamin Čolić bivši nogometaš Željezničara, Čelika, Zrinjskog, Olimpica, Karvine, juniorske i mlade reprezentacije BiH.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 maj 2020, 13:45

A Bogicevic? :kafa:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 10 maj 2020, 13:47

Moje sovke neka stoje, iznenadim sam sebe nekad šta sam u mogućnosti napisati.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 10 maj 2020, 13:47

Pored svega sto si nabrojo, ja sam skroz izgubio kontrolu protiv zvijezde, kad su zaim i asim promasili po 3 zicera.

I kad je zaim htio da je u trku zahvati unutrasnjom u dalji ugao sa 20 metara... pa Oda reko na pressici, umjesto da napravis jos 2 koraka i ušetaš se u go, ti glumis Thierry Henry-a :rol:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 maj 2020, 13:49

Osim13 je napisao/la:
10 maj 2020, 13:47
Moje sovke neka stoje, iznenadim sam sebe nekad šta sam u mogućnosti napisati.
Kaze:
Umbro napolje!
Arena sport napolje! :urnebes:

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 10 maj 2020, 13:59

https://****/husic-za-sc-premije ... p-arezina/
*sc

E moj Arežina. :rol:

Boga mi, poslije dugo vremena, jedan sportski radnik otvoreno pljuje i ukazuje na ofirne kriminalne radnje mafijasa iz saveza.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 10 maj 2020, 14:03

10 maj 2020, 13:59
https://****/husic-za-sc-premijer-liga-bih-se-nece-nastaviti-a-najveci-krivac-je-filip-arezina/
*sc

Boga mi, poslije dugo vremena, jedan sportski radnik otvoreno pljuje i ukazuje na ofirne kriminalne radnje mafijasa iz saveza.
S druge strane, ja bih i tada bio jedan od najvećih zagovornika da se liga odigra do kraja. Vjerujte mi, to najiskrenije govorim, Allah dž.š. mi je svjedok“, ističe prvi čovjek kluba iz Simin Hana.
:rol:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 maj 2020, 14:12

Zamisljam ga kako izgovara ovo :urnebes:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 maj 2020, 14:53

slika

212 hiljada pregleda

Đećeko sa nama :mrgreen:

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 10 maj 2020, 16:38

10 maj 2020, 13:59
https://****/husic-za-sc-premijer-liga-bih-se-nece-nastaviti-a-najveci-krivac-je-filip-arezina/
*sc

Mozemo i mi ovako reci za onu utakmicu nakon derbija, protiv Veleza gdje nasi puleni izgube kao picketine najvece.

Sad bi bili prvi na tabeli, a liga bi se nastavila jos jucer.
Mjau !

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 10 maj 2020, 16:57

Izgleda i definitivno gotovo prvenstvo. Talovi, dogovori, izbori za rukovodstvo državnog Savezu su donijeli svoje. Moramo se oglasiti, dati doznanja da znamo ovo sve, ma ako treba i neigrati više nikako ovu filđan ligu. Tek će se za par mjeseci, možda čak i godina samo kazati šta se izdešavalo unazad 20 tak daana u Savezu i oko njega, i njegovih komisija.
Begić Dino, Pilav, Džemidžić zajedno sa komisijama Saveza su upleteni u ovaj projekat. Zeljković i/ili njegov čovjek je novi Predsjednik Saveza, dok je iz RS-a sekretar Saveza ( licitira se imenom bišeg sudije A liste Valjića).

A mi šutimo, šutimo jer .....
Zadnja izmjena: Admir74, dana/u 10 maj 2020, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 10 maj 2020, 17:00

Procitao na scs.portu sta Azmir prica pa ima info iz prve ruke koje kriv😂😂😂
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 10 maj 2020, 17:03

Bezideja je napisao/la:
10 maj 2020, 17:00
Procitao na scs.portu sta Azmir prica pa ima info iz prve ruke koje kriv😂😂😂
Brate, zamolio sam, zaobiđi me u širokom luku, dosadan si i nezanimljiv. Molim te.
Informacije koje sam sad napisao, možeš naći i u postovima koje sam ranije pisao. Vjerovao sam u klubove, ali definitivno je dogovor pao, od lige nema ništa zahvaljujući talovima koje par novinara stidljivo pokušava napisati. I još jednom, molim te da me zaobiđeš, jako si peglativan i destruktivan po raspravu. Hvala ti .

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 10 maj 2020, 17:04

Ti si genije jedan pun informacija😂😂

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 10 maj 2020, 17:08

Azmir Husić iz petnih žila želi da se nastavi sezona u Premijer ligi BiH. No, u otvorenom razgovoru za **** prvi čovjek Tuzla Cityja konstatuje da su šanse da se to zaista i dogodi – nikakve.

Potpuno direktan i iskren, kazao je ono što, vjerovatno, pretpostavljaju još neki učesnici elitnog ranga bh. klupskog fudbala:

“Premijer liga BiH je završena. Sve je dogovoreno još prije 15 dana. Gotova priča, to je to. Nekim ljudima i klubovima trenutno stanje na tabeli odgovara, ispoštovan je i nacionalni ključ, svi zadovoljni… Barem većina. Evo ja to otvoreno prvi put kažem. Mnogi drugi to isto znaju, ljudi se boje da pričaju, ali sve će biti jasno za nekih petnaestak dana i vidjet ćete da sam bio u pravu“, govori Husić.

Tvrdi da će takva odluka biti donesena najviše zahvaljujući jednom klubu.

“Problem je Borac. Njih je, prije prekida, zapala pozicija na tabeli koja im odgovara kako bi izašli u Evropu i to je suština cijele priče. Tamo je rasulo već neko vrijeme, igrači Borca u proljetnom dijelu sezone nisu dobili ni marke, znaju da ne bi mogli ostati na četvrtom mjestu da se sezona nastavi i učinili su sve kako bi se prvenstvo sada zaključilo. Postojale su i neke inicijative da se barem Kup odigra do kraja, ali naravno da se ni to neće desiti. Zapitajte se zbog čega, odnosno koga, sve to se radi“, kaže Azmir Husić za ****.

Naglašava da bi se sve odvijalo potpuno drugačije da je i raspored na tabeli Premijer lige BiH drugačiji.

“Nadam se da se Filip Arežina neće naljutiti na mene, ali moram reći da je on glavni krivac što se Premijer liga BiH neće nastaviti. Da je on pogodio iz jedanaesterca protiv Veleža (završeno 0:0, op.a.), mi bismo sada bili četvrti umjesto Borca, a oni bi se u tom slučaju zalagali za opciju da se prvenstvo nastavi već 15. maja. To vam garantujem. S druge strane, ja bih i tada bio jedan od najvećih zagovornika da se liga odigra do kraja. Vjerujte mi, to najiskrenije govorim, Allah dž.š. mi je svjedok“, ističe prvi čovjek kluba iz Simin Hana.

Deklarativno, većina klubova je za nastavak sezone, ali Husić vjeruje da neće puno halabuke praviti ukoliko se takmičenje zaključi prema trenutnom stanju na tabeli.

“Vidite, pojedini klubovi uživaju određenu zaštitu u Nogometnom savezu BiH. Ti klubovi se inače manje bune kada su u pitanju neke odluke NSBiH, jer znaju da uvijek mogu računati na tu zaštitu od Saveza”.

Na pitanje zbog čega se onda održavaju i dalje ove video-konferencije te šalju upitnici klubovima, on konstatuje:

“Ne mogu tek tako donijeti odluku, pa se pomalo sve ublažava, kako bi bilo što manje sumnje. Generalno, podržavam naš Savez i sve šta ljudi tamo rade. Ja sam legalista i poštovat ću svaku odluku… Mi smo cijelo vrijeme spremni za nastavak prvenstva, čak smo i dogovorili testiranja igrača na poliklinici u Tuzli. Igrače uredno plaćamo. Ali, znam da od nastavka lige neće biti ništa. To je završena priča”, govori Husić.

Smatra kako NSBiH treba voditi i više računa o raspodjeli sredstava. Klubovima je obećano po 60.000 KM pomoći, ali konstatuje kako trebaju ipak dobiti više.

“To nije dovoljno ni za organizaciju utakmica do kraja sezone u normalnim uslovima, a kamoli za sanaciju dodatnih troškova koji su nastali usljed ovog nevidljivog zla koje nas je sve pogodilo. A pogotovo nije u redu da NSBiH recimo od UEFA-e dobije tri miliona KM kao pomoć za nastavak prvenstva i sanaciju troškova, a klubovima proslijedi oko 700.000 KM. Ako je taj novac UEFA namijenila za pokrivanja troškova lige i klubova, onda tako treba ta sredstva i rasporediti, a ne da ide u druge svrhe i krpljenje nekih rupa u Savezu. Novac treba, također, proslijediti i ekipama u Prvoj ligi Federacije BiH i RS, niže lige su također temelj našeg fudbala. Da ne budem pogrešno shvaćen – ako je UEFA rekla da klubovi trebaju dobiti 100.000 KM, onda u redu, tako ćemo i rasporediti. Ali, u slučaju da nam je namijenjeno više, onda taj novac ne treba odlaziti na neka druga mjesta“,

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 10 maj 2020, 17:30

LjoZee je napisao/la:
10 maj 2020, 13:45
Kako je Bogi otisao iz Zelje, tako je i svijet otisao u ****

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 maj 2020, 17:32

MrkiMedo je napisao/la:
10 maj 2020, 17:30
LjoZee je napisao/la:
10 maj 2020, 13:45
Kako je Bogi otisao iz Zelje, tako je i svijet otisao u ****
Tek se vidi sad sto se odugovlacilo sa njegovim odlaskom

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 10 maj 2020, 17:53

UBIPITAR je napisao/la:
28 apr 2020, 19:30
Samo 4 kluba su za,Željo,TC,Široki i Sloboda,ostali predvođeni vijetnamskom prčijom su protiv ili suzdržani.
BUUUUUUUUUUUUUUUU !

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 10 maj 2020, 17:58

Bezideja je napisao/la:
10 maj 2020, 17:04
Ti si genije jedan pun informacija😂😂
nekoga ismijavas a nemas pojma sta je ekonom o ti aldine kompjuteru :mrgreen: :rol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.