Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Savez ocigledno nije sposoban obezbjediti nastavak takmicenja pa prebacuje kost medju klubove.
Klubovi trebaju izaci sa stavom, 100 000 KM svakom klubu za organiciju meceva po zahtjevima saveza, testiranje placa savez i sve to ukoliko se entitetski stab tzv RS dozvoli igrati utakmice prije 01.07. Ukoliko toga ne bude ne znam sto uopste ista klubove pitaju i prebacuju im kost i lopticu kad je jasno da u tom slucaju nema nastavka.
Klubovi trebaju izaci sa stavom, 100 000 KM svakom klubu za organiciju meceva po zahtjevima saveza, testiranje placa savez i sve to ukoliko se entitetski stab tzv RS dozvoli igrati utakmice prije 01.07. Ukoliko toga ne bude ne znam sto uopste ista klubove pitaju i prebacuju im kost i lopticu kad je jasno da u tom slucaju nema nastavka.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Savez je skup debila. Ma brate neće da se peglaju i rade. Lezihljebovići pravi. Oni bi da se liga prekine, al da se lova razdijeli. Ovako ako se nastavi liga, moraju one pare trošiti što su dobili.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovo je savezu došlo k'o onda odlazak u Brazil
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
S obzirom na tešku situaciju, najbolje bi bilo da SDA Željezničar još jednom, a ovaj put za čitavu ligu, pruži prosjačku ruku i zacvili, kako to inače znaju, pa da pridobiju svi koji dinar i da se liga nastavi.
Zadnja izmjena: Giljotina, dana/u 10 maj 2020, 12:36, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- svrakino1921
- Kontakt:
I sta sad
Hoceli Savez ulagati u infrastrukturu
Izgleda ostadosmo na livadama.
Dobro su momci ovdje govorili
Prvo terene pa onda reflektore
I na Kosevu nije postavljen novi teren sa grijacima
E sad sta ce bit poslije ove pandemije.
Hoceli Savez ulagati u infrastrukturu
Izgleda ostadosmo na livadama.
Dobro su momci ovdje govorili
Prvo terene pa onda reflektore
I na Kosevu nije postavljen novi teren sa grijacima
E sad sta ce bit poslije ove pandemije.
Ja ne znam jesu li ovi iz Zeljeznicara procitali uslove nastavka igre, ti ljudi lopte iz rijeke vade jer nemaju druge da kupe a imali bi da plate hotel 45 dana, dva autobusa za putovanje itd. 

Don Ramize, jesi to ti?dzelllo je napisao/la: ↑10 maj 2020, 11:28"Mi kao najveći klub u državi koji ima najviše navijača"
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Pa valjda taj savez onom ko om je dao te pare moraju pokazat u sta su ulozili te pare.Plan raspodjela gdje sta kako. Ako je samo za klubova 600.000 pa gdje su onda ulozeni milioni. Odma nekog zaduzit da se zna gdje je otisla svaka marka. Ako nedaju napisat zalbu uefi pa nek ih oni zaganjaju. Ako cemo samo bezveze lajat i.kukat bit ce klubovi dobit pare bit ce se znat gdje odose milioni. Prosto ko grah jal pasulj.
Prebacujte na Zelju mi cemo na Pitare a glavni ce da obezbjedi trece koljeno. **** i teren, i reflektor i rezervne lopte koji ce nam ku....Zasto se onda raspravlja kad samo gleda sebe. Pa igraj onda pasa sam sa sobom bice vam lakse.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Husić: Premijer liga BiH se neće nastaviti
"Premijer liga BiH je završena. Sve je dogovoreno još prije 15 dana. Gotova priča, to je to. Nekim ljudima i klubovima trenutno stanje na tabeli odgovara, ispoštovan je i nacionalni ključ, svi zadovoljni… Barem većina. Evo ja to otvoreno prvi put kažem. Mnogi drugi to isto znaju, ljudi se boje da pričaju, ali sve će biti jasno za nekih petnaestak dana i vidjet ćete da sam bio u pravu“, govori Husić.
Tvrdi da će takva odluka biti donesena najviše zahvaljujući jednom klubu.
“Problem je Borac. Njih je, prije prekida, zapala pozicija na tabeli koja im odgovara kako bi izašli u Evropu i to je suština cijele priče. Tamo je rasulo već neko vrijeme, igrači Borca u proljetnom dijelu sezone nisu dobili ni marke, znaju da ne bi mogli ostati na četvrtom mjestu da se sezona nastavi i učinili su sve kako bi se prvenstvo sada zaključilo. Postojale su i neke inicijative da se barem Kup odigra do kraja, ali naravno da se ni to neće desiti. Zapitajte se zbog čega, odnosno koga, sve to se radi“, kaže Husić za ****.
Naglašava da bi se sve odvijalo potpuno drugačije da je i raspored na tabeli Premijer lige BiH drugačiji.
“Nadam se da se Filip Arežina neće naljutiti na mene, ali moram reći da je on glavni krivac što se Premijer liga BiH neće nastaviti. Da je on pogodio iz jedanaesterca protiv Veleža (završeno 0:0, op.a.), mi bismo sada bili četvrti umjesto Borca, a oni bi se u tom slučaju zalagali za opciju da se prvenstvo nastavi već 15. maja. To vam garantujem. S druge strane, ja bih i tada bio jedan od najvećih zagovornika da se liga odigra do kraja. Vjerujte mi, to najiskrenije govorim, Allah dž.š. mi je svjedok“, ističe prvi čovjek kluba iz Simin Hana.
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Gasi ligu.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
I onda opet poslije prica kako je Sarajevo krivo sto ce se liga prekinuti 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
E ako je Sisoja reko alaha mi...akisarajevo92 je napisao/la: ↑10 maj 2020, 13:58Husić: Premijer liga BiH se neće nastaviti
"Premijer liga BiH je završena. Sve je dogovoreno još prije 15 dana. Gotova priča, to je to. Nekim ljudima i klubovima trenutno stanje na tabeli odgovara, ispoštovan je i nacionalni ključ, svi zadovoljni… Barem većina. Evo ja to otvoreno prvi put kažem. Mnogi drugi to isto znaju, ljudi se boje da pričaju, ali sve će biti jasno za nekih petnaestak dana i vidjet ćete da sam bio u pravu“, govori Husić.
“Problem je Borac. Njih je, prije prekida, zapala pozicija na tabeli koja im odgovara kako bi izašli u Evropu i to je suština cijele priče. Tamo je rasulo već neko vrijeme, igrači Borca u proljetnom dijelu sezone nisu dobili ni marke, znaju da ne bi mogli ostati na četvrtom mjestu da se sezona nastavi i učinili su sve kako bi se prvenstvo sada zaključilo. Postojale su i neke inicijative da se barem Kup odigra do kraja, ali naravno da se ni to neće desiti. Zapitajte se zbog čega, odnosno koga, sve to se radi“, kaže Husić za ****.
Naglašava da bi se sve odvijalo potpuno drugačije da je i raspored na tabeli Premijer lige BiH drugačiji.
“Nadam se da se Filip Arežina neće naljutiti na mene, ali moram reći da je on glavni krivac što se Premijer liga BiH neće nastaviti. Da je on pogodio iz jedanaesterca protiv Veleža (završeno 0:0, op.a.), mi bismo sada bili četvrti umjesto Borca, a oni bi se u tom slučaju zalagali za opciju da se prvenstvo nastavi već 15. maja. To vam garantujem. S druge strane, ja bih i tada bio jedan od najvećih zagovornika da se liga odigra do kraja. Vjerujte mi, to najiskrenije govorim, Allah dž.š. mi je svjedok“, ističe prvi čovjek kluba iz Simin Hana.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Borac sam prekinuo ligu, Borac je Tito u ligi.
A ovo za plate, dobro se šalio Husić.
A ovo za plate, dobro se šalio Husić.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Hvala Borac, hvala Banja Luka. 

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
- Tristan
- Kontakt:
Bio je u pravu i kad je rekao da je doveo igraca inicijala G.Z.akisarajevo92 je napisao/la: ↑10 maj 2020, 13:58Husić: Premijer liga BiH se neće nastaviti

Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.