Ne raduj se previse,valja nama licencu obezbijediti
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ne radujem se nego malo bacam kost 

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Dezurni kerovi se vazda fataju

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- Beduin
- Kontakt:
Rece Azmir javno stp mnogi ne smiju iz njima znanih razloga. Posra se i na Borac i na Savez.
Kamo srece da imamo vise klubova i ljudi spremnih na borbu za prava klubova i igraca.
Kamo srece da imamo vise klubova i ljudi spremnih na borbu za prava klubova i igraca.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znaš li kako je njega Borac uspio dovesti?Tristan je napisao/la: ↑10 maj 2020, 14:36Bio je u pravu i kad je rekao da je doveo igraca inicijala G.Z.akisarajevo92 je napisao/la: ↑10 maj 2020, 13:58Husić: Premijer liga BiH se neće nastaviti
"Premijer liga BiH je završena. Sve je dogovoreno još prije 15 dana. Gotova priča, to je to. Nekim ljudima i klubovima trenutno stanje na tabeli odgovara, ispoštovan je i nacionalni ključ, svi zadovoljni… Barem većina. Evo ja to otvoreno prvi put kažem. Mnogi drugi to isto znaju, ljudi se boje da pričaju, ali sve će biti jasno za nekih petnaestak dana i vidjet ćete da sam bio u pravu“, govori Husić.
Tvrdi da će takva odluka biti donesena najviše zahvaljujući jednom klubu.
“Problem je Borac. Njih je, prije prekida, zapala pozicija na tabeli koja im odgovara kako bi izašli u Evropu i to je suština cijele priče. Tamo je rasulo već neko vrijeme, igrači Borca u proljetnom dijelu sezone nisu dobili ni marke, znaju da ne bi mogli ostati na četvrtom mjestu da se sezona nastavi i učinili su sve kako bi se prvenstvo sada zaključilo. Postojale su i neke inicijative da se barem Kup odigra do kraja, ali naravno da se ni to neće desiti. Zapitajte se zbog čega, odnosno koga, sve to se radi“, kaže Husić za ****.
Naglašava da bi se sve odvijalo potpuno drugačije da je i raspored na tabeli Premijer lige BiH drugačiji.
“Nadam se da se Filip Arežina neće naljutiti na mene, ali moram reći da je on glavni krivac što se Premijer liga BiH neće nastaviti. Da je on pogodio iz jedanaesterca protiv Veleža (završeno 0:0, op.a.), mi bismo sada bili četvrti umjesto Borca, a oni bi se u tom slučaju zalagali za opciju da se prvenstvo nastavi već 15. maja. To vam garantujem. S druge strane, ja bih i tada bio jedan od najvećih zagovornika da se liga odigra do kraja. Vjerujte mi, to najiskrenije govorim, Allah dž.š. mi je svjedok“, ističe prvi čovjek kluba iz Simin Hana.![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Svaka cast Azmiru sto ima muda reci istinu
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ovaj smijesni savez treba ugasiti ako dozvole da jedan klub vedri i oblaci, na celu sa mutnim likom iz podzemlja koji treba da postane predsjednik istog.
Jos smijesnije i tragicnije je to sto ovdje neki likuju jer su trenutno u malo povlastenijem polozaju. Sustina je da se kolo okrece svako malo.
Ovo je jedna tragikomedija.
Jos smijesnije i tragicnije je to sto ovdje neki likuju jer su trenutno u malo povlastenijem polozaju. Sustina je da se kolo okrece svako malo.
Ovo je jedna tragikomedija.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Hrvatski klubovi u ogromnim gubicima, ublažavaju se uslovi za izdavanje licenci
hehehe
- Tristan
- Kontakt:
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Ovo je sve ono sto smo mi odnosno vecina na forumu pretpostavila da je problem.
Zrinjski nije potpisao inicijativu za Kup znaci i vjetrovi neki drugi sa te strane pusu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Tristan
- Kontakt:
Juzni vetar

Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Tako otprilike ti to i dodje mislim na sliku 

Igraće se liga...
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- Beduin
- Kontakt:
I ovdje je kriv Savez, a ne Zrinjski. Imaju se uslovi odigrati kup i tako bi i trebalo biti. Uvijek su u Evropu isla 3 kluba kroz ligu i 1 kroz kup takmicenje, osim u odredjenim situacijama kad bi isao i 4.
Dakle, treba izvrsiti pritisak na Savez da ozvanice kako 3 kluba idu u Evropu i da ce se na 4. cekati kroz kup i gotova prica.
Ali sve je ovo nase pametovanje jer im niko nista ne moze. Zbog ovih i slicnih stvari mi se i zgadila ova drzava, kivan sam i razocaran u nju, zbog svega vidjenog bih sutra otisao negdje drugo ziviti ako se stvore uslovi iako sam materijalno situiran.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Naravno da je Savez tu najvise kriv jer zna se kako ides kod nas u Evropu: 3 prva + osvajac kupa. Cetvrti ide ako neko gore osvoji Kup, a kod nas u polufinalu dva kluba koja nisu u top 3. Znaci da bi znao da li taj 4 moze ici moras nesto zavrsiti to kraja, a uslovi itekako postoje za Kup. To su bukvalno 3 utakmice ako bi se skratilo kao sto se moze skratiti. Dva polufinala i jedno finale.Beduin je napisao/la: ↑10 maj 2020, 15:29I ovdje je kriv Savez, a ne Zrinjski. Imaju se uslovi odigrati kup i tako bi i trebalo biti. Uvijek su u Evropu isla 3 kluba kroz ligu i 1 kroz kup takmicenje, osim u odredjenim situacijama kad bi isao i 4.
Dakle, treba izvrsiti pritisak na Savez da ozvanice kako 3 kluba idu u Evropu i da ce se na 4. cekati kroz kup i gotova prica.
Ali sve je ovo nase pametovanje jer im niko nista ne moze. Zbog ovih i slicnih stvari mi se i zgadila ova drzava, kivan sam i razocaran u nju, zbog svega vidjenog bih sutra otisao negdje drugo ziviti ako se stvore uslovi iako sam materijalno situiran.
Ovdje sam vise rekao za Zrinjski jer nisu jedini htjeli da potpisu tu inicijativu da se proba napraviti pritisak 4 kluba da se igra. Mislim, eto, i Husic kaze da je to postojalo znaci da se nesto pokusavalo za taj Kup, ali odyebaus smo dobili naravno. Znaci neko ti baci sav trud koji si ulozio da dodjes do polufinala koga god da si prosao da dodjes do polufinala.
Isto ti dodje, da je Arezina pogodio, Borac bi bio za nastavak ali tada Tuzla bi bila za prekid. Azmir se kune Allahom a lopov najveci. Vecina ljudi sa Tk zna kako je on dosao do pl.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.