Pa prvo sto su dogovorili je da se kup prekida ako se i liga prekine, znaci sve jasno kao dan. Nema lige nema kupa.Beduin je napisao/la: ↑10 maj 2020, 15:29
I ovdje je kriv Savez, a ne Zrinjski. Imaju se uslovi odigrati kup i tako bi i trebalo biti. Uvijek su u Evropu isla 3 kluba kroz ligu i 1 kroz kup takmicenje, osim u odredjenim situacijama kad bi isao i 4.
Dakle, treba izvrsiti pritisak na Savez da ozvanice kako 3 kluba idu u Evropu i da ce se na 4. cekati kroz kup i gotova prica.
Ali sve je ovo nase pametovanje jer im niko nista ne moze. Zbog ovih i slicnih stvari mi se i zgadila ova drzava, kivan sam i razocaran u nju, zbog svega vidjenog bih sutra otisao negdje drugo ziviti ako se stvore uslovi iako sam materijalno situiran.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Normalno to je i najpostenije ako ce kup da se igra morat ce i liga, ili da se ocita trenutno stanje uz igranje kupa na neutralnom terenu drugacije nema.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ne gotivim Husica toliko,ali je covjek sve tacno rekao.Pogotovo ovo da je TC cetvrta,jos danas bi se zeljkovic zalagao da se liga nastavi..
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Onda tom logikom nema ni šampiona u prvenstvu bez osvajača kupa.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
A to je dogovoreno na sjednici Izvrsnog odbora Saveza u cijem sastavu se nalazi Vico Zeljkovic.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
U kafani se kod nas sve dogovara

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Ne bi me zacudilo da su se dogovorili na korona derneku...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa ne moze se dogovorit ako je krupa usla u ligu, znaci priznat ce se trenutno stanje ispadanje ulasci evropa samo ne moze vico onda borca u evropu ako se kup ne odigra.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Azmir smije reći javno zato što TC niko osim njega ne finansira. Ovo što su uradili Borcu nije samo trenutni problem ovo je uvod odnosno dobra podloga u žešći javašluk u budućnosti bh fudbala. Znači moći će svakako pa imal ko da se suprostavi ovim tokovima. Nije više bitno što se neće igrat al će nas debelo koštat dolazak kriminalca Zeljković.
Zadnja izmjena: tcity055, dana/u 10 maj 2020, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.
Kup je, da tako kazem, zasebno takmičenje od PL. Masovnije je, takmiče se klubovi i iz drugih liga BiH. Prema tome ne bih nekako mjesao ta dva takmičenja. U kupu je situacija skroz drugacija. Imas 4 ekipe koje nemaju nikakvu prednosti jedna na spram druge. Dok je u ligi poprilicno jasno u slucaju prekida. Da ne ponavljam pricu svak sa svakim, tri bobe prednosti i sl. Da smo odigrali jos jedno kolo to bi vec bio problem. Sta u srbijanskoj ligi hoce je da odigraju jos 4 kola pa da im bude situacija ista ko kod nas, svak sa svakim. Mi smo to (nesvjesno sta ce se desiti) vec odradili.

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Neka se ova sezona ne uzme u razmatranje onda, pa da vidimo kako ce onda regaovati u Borcu.
Oni zadovoljni izlaskom u europu, tj. sad su na mjestu koje im to garantuje pa hajde gasi.
Oni zadovoljni izlaskom u europu, tj. sad su na mjestu koje im to garantuje pa hajde gasi.
Mjau !
Potpuno si u pravu, savez je kriminalan. Da nije, sumnjam da bi vi vidjeli pl.tcity055 je napisao/la: ↑10 maj 2020, 16:18Azmir smije reći javno zato što TC niko osim njega ne finansira. Ovo što su uradili Borcu nije samo trenutni problem ovo je uvod odnosno dobra podloga u žešći javašluk u budućnosti bh fudbala. Znači moći će svakako pa imal ko da se suprostavi ovim tokovima. Nije više bitno što se neće igrat al će nas debelo koštat dolazak kriminalca Zeljković.
Predsjednik jednog kluba nalazi se na bitnim funkcijama tj. funkcijama gdje ti mozes donijeti neku odluku. On je na celu Saveza RS i ovdje u ovom Savezu BiH ima bitnu funkciju u tom Izvrsnom odboru. Covjek kad se ukljuci na Zoom predstavlja i Borac i Savez. Dovoljno receno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Dal se uzima u razmatranje ili ne samo Vico Zeljković zajedno sa Begićem odlučuje. Bit će kako su oni dogovorili.
Ovo je cisti kriminal i stvar dogovora par ljudi u savez tj. par klubova, svi moguci uslovi se mogu organizovati za nastavak sezone i kupa.
Bez navijaca, uz dezinfekcione mjere, sve moze ali ne moze jer njima odgovra pozicija na tabeli, a kup ih ne zanima jer cetnicima i ustasma BiH nije drzava.
Bez navijaca, uz dezinfekcione mjere, sve moze ali ne moze jer njima odgovra pozicija na tabeli, a kup ih ne zanima jer cetnicima i ustasma BiH nije drzava.
Mjau !
A vi ste kao za nastavak ? Da niste prvi najglasni bi bili za isti.
Vecina klubova je u par bodova gore/dole na tabeli kroz par kola se sve moze promjeniti na tabeli, treba nastaviti sezonu a i kup.
Vecina klubova je u par bodova gore/dole na tabeli kroz par kola se sve moze promjeniti na tabeli, treba nastaviti sezonu a i kup.
Mjau !
Pa jarane ako aludiraš na kupovanje misliš da je bilo kom drago što mora plaćat. Svako bi volio bez para al kako kad je sve kriminalno. Al ovo je vrh kriminala uzet novac za nastavak lige i prekinut je.fks74 je napisao/la: ↑10 maj 2020, 16:25Potpuno si u pravu, savez je kriminalan. Da nije, sumnjam da bi vi vidjeli pl.tcity055 je napisao/la: ↑10 maj 2020, 16:18Azmir smije reći javno zato što TC niko osim njega ne finansira. Ovo što su uradili Borcu nije samo trenutni problem ovo je uvod odnosno dobra podloga u žešći javašluk u budućnosti bh fudbala. Znači moći će svakako pa imal ko da se suprostavi ovim tokovima. Nije više bitno što se neće igrat al će nas debelo koštat dolazak kriminalca Zeljković.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.