Pa onda protiv Evertona kad je daol gol ili dva pa na bosanski nacin se poceo valjati 9 minuta po travi.
Ili dovesti raspalu Romu svojim golovima do polufinala.
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
I ja mislim da bi igrao i da bi se nadavao golova, ali problem je što nije nego je izabrao city. Sam je kriv što nema još bolju karijeru koja je i ovako vrhunska.
Tako nekako.Centre forward je napisao/la: ↑10 maj 2020, 18:47Iako su kod napadača na prvom mjestu logično golovi , možda nekada i u nekim situacijama to i nije baš tako. Sve zavisi od sistema.
Rahmetli Branko Ćopić je kao kritiku tadašnjem sistemu rekao: "Statistika naša dika, što poželiš to naslika", i zaglavio robiju, logično.
Ako ćemo po statistici Aubameyang je bolji napadač i od RVP, Berbatova, Džeke, Teveza i ko zna koga još, a svi znamo da nije tako.
Obje strane su malčice nerealne. Meni je žao što je Dzeko onda otiš'o u City. Imao je tamo solidnu karijeru, ali turbulentnu. Ima tome masu faktora.
Sa druge strane Mandžo je igr'o za najveće timove Evrope. Hajde, možeš da se "prošvercaš" u jednom, ali nema šanse da to prodje i u Bayernu, Atleticu i Juventusu. Možemo pričat' šta hoćemo, al' Mandžo je im'o karijeru za poželjeti.
Mislim da je u konacnici zadnju rijec dao Wolfsburg tacno se najezim kad pomislim Dzeko u Bayernu protiv manjih klubova.Trebinjac94 je napisao/la: ↑10 maj 2020, 19:01I ja mislim da bi igrao i da bi se nadavao golova, ali problem je što nije nego je izabrao city. Sam je kriv što nema još bolju karijeru koja je i ovako vrhunska.
Vjerovatno jeste, ali i on ima pravo da odlučuje o sebi. Ne mogu da se sjetim sad ali vjerovatno nisu samo ta dva kluba bili u igri.90minut je napisao/la: ↑10 maj 2020, 19:05Mislim da je u konacnici zadnju rijec dao Wolfsburg tacno se najezim kad pomislim Dzeko u Bayernu protiv manjih klubova.Trebinjac94 je napisao/la: ↑10 maj 2020, 19:01I ja mislim da bi igrao i da bi se nadavao golova, ali problem je što nije nego je izabrao city. Sam je kriv što nema još bolju karijeru koja je i ovako vrhunska.![]()
Pa kako razuman covjek moze porediti Vardija i Dzekujapa je napisao/la: ↑10 maj 2020, 18:55Pa Dzeko u takvom Bayernu ne bi ni igrao u tome je poenta frajer ne moze igrati sa igracima top klase o tome i pricam, nisam ja nikad ni rekao da je Mandzukic bio prva zvijezda Bayerna ali vrlo bitan jeste. Biti najbolji strijelac u istoriji BiH i nije neki uspjeh...Uspjeh sa Wolfsburgom, ali Vardyev sa Lesterom je jos veci pa ga niko ne reklamira umedju najbolje napadace.Sviuodbranu je napisao/la: ↑10 maj 2020, 18:41Tuzno je sto ni u takvom klubu, sa takvim saigracima, Mandzukic ima slabiju statistiku,dzaba mu Bayern kada ne zna.japa je napisao/la: ↑10 maj 2020, 18:33Pa taj Mandzin Bayern je urinirao po bas toj Barci ako se dobro sjecam? Chelsea je u Hazardovom periodu osvojio dvije titule najbolje (ili u najgorem slucajuu top2 najbolje) lige, dakle bio je sila..Znaci za Wolfsburg i Romu su oni to sto je Arsenal za Brighton.
Ko zna bude najbolji strijelac bundeslige i u Wolfsburgu![]()
Ko zna bude najbolji strijelac i u raspaloj Romi![]()
Ko zna udje sa klupe i bude svake god medju najbolja tri strijelca ekipe![]()
Ko zna udje u historiju kao jedan od najbolja tri strijelca kluba svih vremena![]()
Ko zna bude najbolji strijelac kluba svih vremena![]()
Ko zna bude najbolji strijelac u historiji reprzentacije![]()
Dzeko klocu
Vrijednija je titula sa raspalim Wolfsburgom od svega u Mariovoj karijeri![]()
Pod pretpostavkom da je to tacno.
Dao je gol za 2:2 u odlučujućoj utakmici u kojoj su osvojili titulu.
Aguero je dao za 3:2 tako da je on direktno zasluzan, Dzekin gol je prethodio tome, tako da je on posredno zasluzan.
Kad je Dzeko dao gol ovi skinuli gace i pustili ih da se prošetaju do gola za 3 2Geerroo je napisao/la: ↑10 maj 2020, 19:21Aguero je dao za 3:2 tako da je on direktno zasluzan, Dzekin gol je prethodio tome, tako da je on posredno zasluzan.
Aguero, Silva, Kompany, Yaya Toure su u svakom momentu bili bitniji igraci od Dzeke od Citya
Trenutno korisnika/ca: AlenHalilovic, Maverick, PrijedorCarsija i 24 gosta.