Call her please!

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Ma cilj mi je bi da vas zahebajem, ujedam, nidje veze, ako cemo iskreno meni je nesto govorilo da ce Justin ovo uzeti jer mi Toni nema gradju za nekog extra borca, previse je strkljav!alex1991 je napisao/la: ↑10 maj 2020, 13:01@ 'usika, kad si vec citirao postove, nisi trebao preskociti ovaj gore navedeni, bio je prvi, haman si citao pdf.s desna na lijevo, to ti izgleda navika od citanja Kur'ana u ramazanskim danima.![]()
A sto se tice mog posta koji si citirao, ti si ko biva ocekivao, da ce Justin izdrzati u onakvom ritmu 5 rundi, jesi al u qurcu, to nije ni on ocekivao, zato ne serenduj puno 5 sati poslije borbe.
A uostalom napisao sam "međutim tek sad pocinju njegovi problemi" sto je dvosmisleno, moze biti da se mislilo na Tonyeve probleme![]()
I Toni na podu je amater za Khabiba.
U tome je razlika Rusije(Slavena) i smecara sto ih je proizveo Vatikan tzv zapad!rektalnialpinizam je napisao/la: ↑10 maj 2020, 20:30Ima li šta ljepše od toga gledati kako Khabib uspavljuje ove uličare što bi se rokali šipkama, stolicama i što glume opasne likove, misle jaki su u uličnom šoranju i misle tako dobiti GOAT-a...
Umjetnost života je gospodin iz Dagestana i zahvalite Bogu što živite u vrijeme takvog borca, koji se rodi jednom u 100 godina, a možda i u 200.![]()
Dobro je, bar si toliko pametan da sabereš da ih ima 14.
Tatari itdrektalnialpinizam je napisao/la: ↑10 maj 2020, 20:43Dobro je, bar si toliko pametan da sabereš da ih ima 14.
Napreduješ...
@Husika
Druže Dagestanci (ima ih milion vrsta) i Čečeni to su ljudi životinje u ljudskom obliku, upoznao sam ih par po Evropi.
Nisu oni Rusi, to su Nahski narod/Inguši sa Kavkaza.
Ratnici u krvi, znači takav narod ne postoji nigdje više na svijetu, kolektivno su takvi, genetika i to je to, a laprdanje kod njih ne prolazi, to 100%.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.