Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Čelnici Saveza lobiraju kod klubova da podrže odluku oko prekidanja. Jer od 12 klubova ako ih 4-5 bude protiv teško će savez objasniti UEFI da je donio pravilnu odluku. Cilj je da što više klubova podrži odluku. Zato je pridobijen i Čelik i Zvijezda. Mnogim klubovima se obećava zaštita u sljedećoj sezoni. Bit će ovdje svašta evo sve mjere se u oba entiteta gotovo u cijelosti ukidaju.
Kakvu ste mi dobru komediju priuštili veceras odo lizati sladoled Macho koji sam kupio maloprije.
- samoposteno
- Kontakt:
Kud nisu tebe takvog nakaradnog a bratu neka dragi Allah podari lijepi DzenetNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑10 maj 2020, 22:49Napisat cu ti isto i ovdje. Klosaru jedan hrvati su mi brata zaklali. Zacepi vise. Zasto si smece takvo majku ****samoposteno je napisao/la: ↑10 maj 2020, 22:48Evoga poceo slat privat poruke klosar odo dosta mu za danas pocela mu sperma kapat niz bradu
Iako si velezovac, iako gotivim i grad i klub i ljude, sad cu ti reci nesto, ne spominji ove dogadjaje ni u kojem smislu ni u kojoj diskusiji. Jedno je prepucavanje s bilo kim na temi fudbala a drugo je spominjati najvece nesrece i mog i tvog naroda. Ovo nije ni smijesno nit mu je mjesto ovdje, ma kakva ti poruka bila.... Da sam admin, samo na spomen ova tri dogadjaja dobio bi dozivotni ban na forumu a da te znam licno dobio bi itekakve batine, da si mi iz oka ispao a ne iz Mostara.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑10 maj 2020, 22:14Hajmo se smijati Srebrenici Markalama i Kapiji
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
-
- Kontakt:
Bože sačuvaj šta se ovdje piše ... Gdje je administracija, hladi guzove ?
I da se odluci da se nastavlja liga,garant ce biti i zarazenih igraca,makar jedan ..tako da,prekid
!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Isprovocirao me je papak. Pogodio me hinjski gdje me najvise boli. Nema vise smisla raspravljatini pricati sa njim,zayebavati se i sve ostalo. Uzivajte
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Frajer ismijavao moj post i mog starog koji je dao život za državu da ne ismijava ovo ostalo.Steven11 je napisao/la: ↑10 maj 2020, 22:52Iako si velezovac, iako gotivim i grad i klub i ljude, sad cu ti reci nesto, ne spominji ove dogadjaje ni u kojem smislu ni u kojoj diskusiji. Jedno je prepucavanje s bilo kim na temi fudbala a drugo je spominjati najvece nesrece i mog i tvog naroda. Ovo nije ni smijesno nit mu je mjesto ovdje, ma kakva ti poruka bila.... Da sam admin, samo na spomen ova tri dogadjaja dobio bi dozivotni ban na forumu a da te znam licno dobio bi itekakve batine, da si mi iz oka ispao a ne iz Mostara.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑10 maj 2020, 22:14Hajmo se smijati Srebrenici Markalama i Kapiji

A sta ti se naso pisati i srati covjeku koji bukvalno brani tu Srebrenicu, Markale, Kapiju. A ne vidis kako balije seru po zrtvama u Mostaru. To se Mostar moze vrijedjati ? Poserem vam se u usta balije.Steven11 je napisao/la: ↑10 maj 2020, 22:52Iako si velezovac, iako gotivim i grad i klub i ljude, sad cu ti reci nesto, ne spominji ove dogadjaje ni u kojem smislu ni u kojoj diskusiji. Jedno je prepucavanje s bilo kim na temi fudbala a drugo je spominjati najvece nesrece i mog i tvog naroda. Ovo nije ni smijesno nit mu je mjesto ovdje, ma kakva ti poruka bila.... Da sam admin, samo na spomen ova tri dogadjaja dobio bi dozivotni ban na forumu a da te znam licno dobio bi itekakve batine, da si mi iz oka ispao a ne iz Mostara.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑10 maj 2020, 22:14Hajmo se smijati Srebrenici Markalama i Kapiji
-
- Kontakt:
???PappiPapp je napisao/la: ↑10 maj 2020, 22:48Odmute izvanjavam se ako se neko uvrijedio.OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑10 maj 2020, 22:44Druze pretjerujes sa vrijedjanjem i opcenito u ovoj priči pretjerujete vas cetiri pet.
Vrijedjajte jedni druge na licnoj osnovi a ne globalno.
Ali sto jest jest ne zasluzujete igrati na guzove PL 2 godine za redom.
Sklapate paktove sa Kurdima pa onda sa rusiteljima BiH sve ne bi li ostali u dobrom drustvu jos malo.
Eto.
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988
Robijaši Zenica 1988
- samoposteno
- Kontakt:
Tobe jarabi sta uradise od teme
-
- Kontakt:
A čuj, mi iz Zenice smo svakako za gospodina Vicu Zeljkovica. Jednom su podmetnuli ledja i ispali da nas sacuvaju, a evo sad opet se bore i haman izborise i za nase interese. U Sarajevu smo svakako proglašavani srbima i četnicima, te su nam skandirani nacionalisticki poklići, uglavnom na Grbavici. Bilo kako bilo, Viva Vico.tcity055 je napisao/la: ↑10 maj 2020, 22:51Čelnici Saveza lobiraju kod klubova da podrže odluku oko prekidanja. Jer od 12 klubova ako ih 4-5 bude protiv teško će savez objasniti UEFI da je donio pravilnu odluku. Cilj je da što više klubova podrži odluku. Zato je pridobijen i Čelik i Zvijezda. Mnogim klubovima se obećava zaštita u sljedećoj sezoni. Bit će ovdje svašta evo sve mjere se u oba entiteta gotovo u cijelosti ukidaju.
Ja mislim da treba nastaviti ligu al eto.
Sorry na off topicu.
Sorry na off topicu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Užas,da li se neki postide ovog pisanja ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Evo neka se vidi ko je zapoceo sve ovo. Ne zelim vise biti dio ovakve zayebancije. Previse sam patriotski nastrojen da bi ovakve gadosti citao i sa ovakvim likovima ulazio u neke sale. Nisam brato navikao udarati ispod pojasa. Uzivajte. Necete od pastrmke vise slova dobitsamoposteno je napisao/la: ↑10 maj 2020, 20:30Ako ih nagovorimo valja vam pravit stadion na bradini![]()
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- samoposteno
- Kontakt:
Mene bi bilo stid ja sam da se igra liga i ako ne izborimo opstanak da ostanemo u istoj radi korone sve druge opcije nisu realne
Ovo je sramota od foruma. Jos gledaju ovi iz Borca, Zrinjskog i nasladjuju se, oni fasisti kad skandiraju a ovdje medjusobno spominjete iste stvari.. sramota.
Zadnja izmjena: Steven11, dana/u 10 maj 2020, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Izgleda da si ti fulio temu
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Druze realno i ti svasta pises,mojne sad na njega krivnju svaljivati.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑10 maj 2020, 22:55Isprovocirao me je papak. Pogodio me hinjski gdje me najvise boli. Nema vise smisla raspravljatini pricati sa njim,zayebavati se i sve ostalo. Uzivajte
Prepucavate se vas par vec mjesecima na forumu i sukate se al brate sukajte na normalan nacin.
Sto u globalu spominjes Zenicu i celik hajd to i mogu shvatiti ali ove tragične dogadjaje to je nidje veze.
Ti koji imas 60 i kusur godina tako da reagujes a imas ovih svojis dvojicu trojicu koji lete za tobom u prepucavanjima sa ovima mojim iz zenice.
Obe strane ste katastrofa iskreno a vrijedjanje vam je na nivou maloumnika.
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988
Robijaši Zenica 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.