Rodjeni81 je napisao/la: ↑10 maj 2020, 22:57
Steven11 je napisao/la: ↑10 maj 2020, 22:52
NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑10 maj 2020, 22:14
Hajmo se smijati Srebrenici Markalama i Kapiji
Iako si velezovac, iako gotivim i grad i klub i ljude, sad cu ti reci nesto, ne spominji ove dogadjaje ni u kojem smislu ni u kojoj diskusiji. Jedno je prepucavanje s bilo kim na temi fudbala a drugo je spominjati najvece nesrece i mog i tvog naroda. Ovo nije ni smijesno nit mu je mjesto ovdje, ma kakva ti poruka bila.... Da sam admin, samo na spomen ova tri dogadjaja dobio bi dozivotni ban na forumu a da te znam licno dobio bi itekakve batine, da si mi iz oka ispao a ne iz Mostara.
A sta ti se naso pisati i srati covjeku koji bukvalno brani tu Srebrenicu, Markale, Kapiju. A ne vidis kako balije seru po zrtvama u Mostaru. To se Mostar moze vrijedjati ? Poserem vam se u usta balije.
Kako mislis Mostar se moze vrijedjati? Ja prvi ne bih dao na to... moj post vrijedi za sve koji vrijedjaju svaki maskar i zlocin sto su nam dusmani uradili...Nemoj generalizirati, on ovdje spominje nesto sto ne treba spominjati.. ako mu je neko vrijedjao Mostar, vidim da ne istaje duzan zenicanima, siritinja, majmuni itd ok prepucavajte se.. ali ne dirajte u najvece rane naseg naroda, bez povoda... isto vazi i za Mostar, ko spominje mrtve iz Mostara, saljem mu istu poruku, boli me klinac za koji klub navijate... mnogooooo pretjetjerujte na ovom forumu.
Izvinjavam se na off topicu. Meni se ovo ne cita razocaran sam ovim forumom. Sreca pa znam toliko dobrih ljudi iz Mostara, Zenice, Tuzle, i prema njima kreiram neko misljenje... ovdje su pojedinci dno dna.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.