Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sta kazu divovi,hoce biti proslava lazne titule ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Najveci je problem sto Borac koci nastavak lige,a predsjednik kluba im je pravo jak da ce biti sljedeci predsjednik saveza kako sam cuo.
Ima jaka ledja iza sebe tacnije Dodika jer mu je to od sestre sin pa et sami procijenite ko najvise koci nastavak sezone to jest da se liga zavrsi.
Dovoljan dokaz je njegova izjava prije tri dana ako se ne varam kad je rekao da nemaju namjeru da nastave ligu a iako bi je nastavili da nemaju namjeru da igraju domace tekme nigdje drugo osim u Banja Luci.
Ima jaka ledja iza sebe tacnije Dodika jer mu je to od sestre sin pa et sami procijenite ko najvise koci nastavak sezone to jest da se liga zavrsi.
Dovoljan dokaz je njegova izjava prije tri dana ako se ne varam kad je rekao da nemaju namjeru da nastave ligu a iako bi je nastavili da nemaju namjeru da igraju domace tekme nigdje drugo osim u Banja Luci.
Zadnja izmjena: OdmutNicaze1988, dana/u 10 maj 2020, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988
Robijaši Zenica 1988
- samoposteno
- Kontakt:
Nemoj da kvaris temu sto se mene tice selite stadion gdje god hocete ja sam samo dao predlog Bradinu da moze dolazit raja iz cijele BiH da vas gleda posto svi navijaju za vas blize ce im bit....idi pomozi drugu ribici eno ga na respiratoruRodjeni81 je napisao/la: ↑10 maj 2020, 23:18Uradio si ti majmume sa skutorom koji te vrti ko levata zadnjeg. Evo ti da ne ispadas glup kad te skutor nalozi jer Mostar nisi ni na razglednici vidio a skutor zna ovo vrlo dobro.
Seres ljudima koji zive u ovim mahalama stoljecima.
A nalozi te skutor koji danas zivi ovdje, a prije je zivio preko ovih brda iza.
![]()
Da li ste za kraj šamoionata ako se Želji dadne titula?
1) Da
2) Da
1) Da
2) Da
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
NE
Mi smo samo za posteno,nek se sve odluci na zelenom terenu kako i treba...pa jel
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Taj pokusaj sarkazma nije uopste duhovit. Zenicanin mu spominjao ranu, a on veze za rane iz Srebrenice, Markala, Kapije... kakva god da mu je pokusaj, nije ispao pametan. Samo spominjanje ovoga u ovakvoj temi, meni izaziva osjecaj koji sam opisao - batine bi dobio da ga znam. I ti zajedno s njim, google translatoru...ti fol prevodis nesto... taj zenicanin sto spominje bradinu... svi ste ista gamad, individualno, ne kao mostarci ili zenicani. Joj tastatura iz toplog doma sa inkognito profilom vam je premija...Rodjeni81 je napisao/la: ↑10 maj 2020, 23:12Pa gdje ce veca rana nego spominjati oteti stadion koji je bio logor za Bosnjake, i provocirati da novi pravimo na Bradini, ocito zeljan balija novih UZPa. I ti nakon toga dodjes Pastrmki nesto prebacivati koji uopste nista ruzno nije napisao za Srebrenicu, Markale, Kapiju, samo retard ne moze skontati sta je poenta recenice u ovoj raspravi "hajmo vrijedjati Srebrenicu, Kapiju, Markale" . Zna desetogodisnjak da to nije nikakvo vrijedjanje nego samo skretanje paznje da je i ovdje bilo stvari mozda istih ako ne i gorih. I da se ne zajebaju balije sa tim jer je retardirano isto kao sto bi bilo da neko vrijedja navedena mjesta. (Za glupane da prevrdem Pastrmkin komentar)Steven11 je napisao/la: ↑10 maj 2020, 23:03Kako mislis Mostar se moze vrijedjati? Ja prvi ne bih dao na to... moj post vrijedi za sve koji vrijedjaju svaki maskar i zlocin sto su nam dusmani uradili...Nemoj generalizirati, on ovdje spominje nesto sto ne treba spominjati.. ako mu je neko vrijedjao Mostar, vidim da ne istaje duzan zenicanima, siritinja, majmuni itd ok prepucavajte se.. ali ne dirajte u najvece rane naseg naroda, bez povoda... isto vazi i za Mostar, ko spominje mrtve iz Mostara, saljem mu istu poruku, boli me klinac za koji klub navijate... mnogooooo pretjetjerujte na ovom forumu.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
-
- Kontakt:
@samoposteno
Daj ba covjece ohladi gori si od kakvog balavca od 10 godina
Iskuliraj ako ne mozes normalno pisati mojne ni pisati jer si dovoljno ublatio Zenicu ovdje ba
Dosta vise
Iskuliraj ako ne mozes normalno pisati mojne ni pisati jer si dovoljno ublatio Zenicu ovdje ba
Dosta vise
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988
Robijaši Zenica 1988
- samoposteno
- Kontakt:
Klosaru jedan Zenicu pljuju evo 3 mjeseca svaki dan i ti meni pises pa jado jadni naserem ti se u po ustaOdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑10 maj 2020, 23:25@samoposteno
Dosta vise
hahahahahahaha jadan odmut dođe s dobrim namjerma završio s ustima punim bakterija.

Najbolje je bilo kad je Velež igrao drugu ligu. Amin da se ponovi. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
@delinjo, prouci sta da se smiri situacija
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 10 maj 2020, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Vidis koji si ti debil i to pravi debil.samoposteno je napisao/la: ↑10 maj 2020, 23:28Klosaru jedan Zenicu pljuju evo 3 mjeseca svaki dan i ti meni pises pa jado jadni naserem ti se u po ustaOdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑10 maj 2020, 23:25@samoposteno
Dosta vise
Prvo vrijedjas me i vrijedjas grad Zenicu sa svojim ponasanjem
Drugo sto ulazis u raspravu sa ljudima po forumu kad me znas povuci rucnu
Trece pljuju je radi tebe ne radi mene jer ti si navukao tri debila iz Mostara da pljuju po njoj jer si im to dozvolio svojim komentarima .
I mojne se meni srat u usta

Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988
Robijaši Zenica 1988
- samoposteno
- Kontakt:
Izgleda ovdje nekima jos nije javljeno da se liga prekida
NEMA NAZAD
Zanimljiva debata,moram priznati

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ako se Vico zainati,i Svabe ce zaustaviti !
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Ja svoje s Mostarcima stvari rijesim na drugi način a ne na forum i tastatura nacin mislim tacnije rijesavo sam.samoposteno je napisao/la: ↑10 maj 2020, 23:31Nije to dobra namjera nego samo dobar uron u supak mostarcima koji mu se mjesecima pisaju po gradu
I vidim da si lak na jeziku i vrijedjanju ljudi sto dovoljno govori o tebi.
Prijatno i nakraju cu ti samo reci NISI TI ZENICANIN I NISI TI NIKAD BIO DIO ROBIJE.
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988
Robijaši Zenica 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.