Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
U čemu je problem?
Noli je Pepe Imaz odavno isprao mozak, posljedice i dalje trpi iako ga se kutarisao, Jelena je tu najviše kriva jer je dovela ublehaša i zarazila s njim i sebe i Novaka. Budalaštine priča, a nije glup čovjek. Ne mogu da vjerujem šta izjavljuje.
To je i meni najgore od svega haj da je glupan neki ala onaj debil Lovren ali od njega me iznenadilo. Ta mu zena je svaki put kada sam je gledao ostavljala utisak ultra glupace koja se dobro udala ima sve pa sad ne zna sta ce od sebe i petlja se svugdje i ima misljenje o svemu, i sto je najgore to prenosi na njega.
Slažem se jer je prvobitno mala cifra u pitanju,za 30K ne treba cigančiti.Bio bi veci gospodin da je dao pare i pozalio se istovremenoLlullSergio je napisao/la: ↑11 maj 2020, 02:01Ne slazem se sa vama opet. Pregledah citav video, ne trazi cura pare,ali Thiem je bio ostar kao i ostala dvojica trojica.
Nole rekao hajde da se sakupimo da pomognemo ostatku Toura. Tvoje je da se pridruzis ili ne, a oni su izasli sa opasnim izjavama, pogotovo Thiem koji je zaradio strasne cifre u karijeri. A meni to licno nije najnormalnije razmisljanje.
Sam sam se bavio tenisom vise godina i znam koliko treba uloziti da bi bio ATP igrac. Na ovom minornom nivou kao sto je BH. tenis ti trebaju itekakvi novci ako hoces da budes iole dobar teniser. S 2-3 treninga sedmicno te nigdje nema, a i treniranje u grupama nije opcija. A tek odlasci na turnire, patike, reketi, torbe.
Uzmes da si iz Sarajeva, pa ti valjda u 2 mjeseca ici do Bihaca,Mostara,Banja Luke,Tuzle,Zenice. I tamo provoditi minimalno 2,a nekada i 3 dana da igras te turnire. Treba jesti, treba negdje prenociti.
To je samo BiH, sta kad krenes dalje ? O ovom ta cura prica, trebas platiti trenera, trebas platiti mjesto za treniranje, trebas kupovati opremu.
Ono osvojis ITF turnir, dobijes 3 hiljade dolara. A trebas platit smjestaj 7 dana, avionske karte, vizu itd itd.
Opet cete reci pa nek se ne bave tenisom ako nisu uspjesni,ali to je isto da kazes igracu iz trece Engleske jarane napusti fudbal, kar.ina si. Meni je logicno da oni kao teniseri imaju neku empatiju prema tim likovima koji se bore na Touru i igraju po Futuresima. Dosta njih je pocelo na slican nacin i znaju koji je to pakao.
I opet ne mora dati pare ako nece,ali nije vala bilo ni razloga da izlazi onako ostro u javnost sa izjavama. Opet ta zapadnjacka licemjernost je izasla na vidjelo. Dominic koji je imao svu podrsku drzave, sve moguce uslove da ispolji svoj talenat, kojem nista nije falilo dok je gradio karijeru, koji je imao mali milion turnira na kojima je mogao dobiti wild card popuje igracima iz zemalja treceg svijeta kako im niko nije kriv sto nisu uspjeli,a oni nisu imali nista od navedenog.
U tenisu nije isto krenuti iz SAD, Francuske,Njemacke i iz neke znj zemlje gdje se ukupno 100 ljudi ne bavi tenisom.
Riječima.
Interesantno zanimanje moram priznati . Teško da može biti političarka ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.