Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kakva će biti situacija sa igračima - njih niko ne spominje. Dva mjeseca su iza nas bez fudbala neki od njih nisu primili ni marke ili neke minimalce. Strani igrači koji su ostali tu plaćaju kirije i moraju se hranit. Bit će dosta raskida ugovora i tužbi jer svaki igrač će tražit novac isto kao da je igrao. Jedino se Velež oglasio transparentno da igrači primaju redovno plaće po nekom sporazumu nešto umanjene. Predsjednik TC je u više navrata isticao da redovno i u punom iznosu daje plate. Vjerovatno to rade i ovi jači klubovi Sarajevo, Željo, Zrinjski i Široki. Drugo pitanje, kojeg se malo dotiču ovi sindikalci je odluka da će samo 11 igrača imati profesionalne ugovore postavlja se pitanje hoće li to pozitivno ili negativno uticat na kvalitet lige.
To je istina jel tako da se liga nastavljat 16 ili 17?
Tobejarabi ostavim vas na 20 min i belaj odmah 
A ako cemo iskreno, ovdje je malo zajebancija prerasla na veci level. Riba nije znao isfurati i puko lik, a inace pise svasta i on da te Bog sacuva. Papi danima podjebava, al gledam na to sve kao zajebanciju, nista ozbiljno.
Doslo vrijeme ne mozes se posteno ni zajebavat naljute se odmah.

A ako cemo iskreno, ovdje je malo zajebancija prerasla na veci level. Riba nije znao isfurati i puko lik, a inace pise svasta i on da te Bog sacuva. Papi danima podjebava, al gledam na to sve kao zajebanciju, nista ozbiljno.
Doslo vrijeme ne mozes se posteno ni zajebavat naljute se odmah.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Samoposteno je normala lik, al' da se razumijemo imam više ja veze s Robijom i gradom Zenicom gdje imam drugara vec 15tak godina i visim svako malo nisam gostovanja propustio od 2006 tamo nego on brat koji je otisao jos 2003.OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑10 maj 2020, 23:36Ja svoje s Mostarcima stvari rijesim na drugi način a ne na forum i tastatura nacin mislim tacnije rijesavo sam.samoposteno je napisao/la: ↑10 maj 2020, 23:31Nije to dobra namjera nego samo dobar uron u supak mostarcima koji mu se mjesecima pisaju po gradu
I vidim da si lak na jeziku i vrijedjanju ljudi sto dovoljno govori o tebi.
Prijatno i nakraju cu ti samo reci NISI TI ZENICANIN I NISI TI NIKAD BIO DIO ROBIJE.

- samoposteno
- Kontakt:
Ti ces odredit ko je Zenicanin i ko je bio dio robijeOdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑10 maj 2020, 23:36Ja svoje s Mostarcima stvari rijesim na drugi način a ne na forum i tastatura nacin mislim tacnije rijesavo sam.samoposteno je napisao/la: ↑10 maj 2020, 23:31Nije to dobra namjera nego samo dobar uron u supak mostarcima koji mu se mjesecima pisaju po gradu
I vidim da si lak na jeziku i vrijedjanju ljudi sto dovoljno govori o tebi.
Prijatno i nakraju cu ti samo reci NISI TI ZENICANIN I NISI TI NIKAD BIO DIO ROBIJE.

Ma da su svi kao ovaj samoposteno i redbull,mozda i ne bi mrzio Zenicu

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Yebo njih, de ti meni reci imal Blazevica, jel ziv

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Valjao bi nam suti,samo da Sinisu ne gledam

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pravi derneke po svom stanu ovdje u Sa. Samo da znas ako ga budu hapsili reci cemo da kazu da je jos uvijek vas igrac.

@delinjo
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- samoposteno
- Kontakt:
Izbriso blazevic sve slike u Zeljinom dresu nije valjda da je zavrsio karijeru na grbavici
Kolko smo se klali ovdje, na kraju nije ni zaigrao za njih, a vec ga otpisali.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Nije ni imao osim sto je bila na profilnoj slici jedno vrijeme. Prije 3-4 dana stavio je sliku na story u nasem onom dresu za trening.samoposteno je napisao/la: ↑10 maj 2020, 23:45Izbriso blazevic sve slike u Zeljinom dresu nije valjda da je zavrsio karijeru na grbavici
Odakle njemu slika u Zeljinom dresu,kad nije zaigrao

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- samoposteno
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Izmirili smo se ja i @samoopusteno 
Covjek je mislio da sam stao na stranu Mostaraca sto naravno nije istina samo samo sam realan jer su pretjerali a on je dozvolio da ga isprovociraju a njegovim vrijedjanjem oni su vrijedjali Zenicu i čelik sto nije ok al nebitno sve je ok nastavite sa debatom
Momak je malo izgubio zivce
Covjek je mislio da sam stao na stranu Mostaraca sto naravno nije istina samo samo sam realan jer su pretjerali a on je dozvolio da ga isprovociraju a njegovim vrijedjanjem oni su vrijedjali Zenicu i čelik sto nije ok al nebitno sve je ok nastavite sa debatom
Momak je malo izgubio zivce
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988
Robijaši Zenica 1988
-
- Kontakt:
Mi vas necemo pitati jer ste nakon 10 prestali da brojite

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Ma brate da gledas Sinisu 5 godina na desnom beku,i ti bi se kao i ja nadao nekom Blazevicu ili bilo kome,samo da ne gledas to zlo ,u 5 godina 2 puta je njegov centarsut pogodio naseg igraca

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
A i nije vam bilo fino ovo. @odmut nisi duze zalazio ovdje, od kako su uslu u pl na ratnoj nozi smo sa njima ovdje na forumu, a vjerujem da ne znamo ni zastoOdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑10 maj 2020, 23:50Izmirili smo se ja i @samoopusteno
Momak je malo izgubio zivce![]()

Naravno sve u zajebanciji, bar sa moje strane je tako. To su sad nasa bracala, farmaceutska armija.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Da dobro si ja sam zaboravio da vi jos zivite u SFRJ i da vi postojite 100 godina.nekoIzMostara je napisao/la: ↑10 maj 2020, 23:52Mi vas necemo pitati jer ste nakon 10 prestali da brojite![]()
![]()
Moja greska

Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988
Robijaši Zenica 1988
Amar volis Sinisu tako dadelinjo je napisao/la: ↑10 maj 2020, 23:54Ma brate da gledas Sinisu 5 godina na desnom beku,i ti bi se kao i ja nadao nekom Blazevicu ili bilo kome,samo da ne gledas to zlo ,u 5 godina 2 puta je njegov centarsut pogodio naseg igraca![]()
![]()

Uostalom Irfov pulen je zavrsio na klupi pa cak i na tribini zbog Sinise tako da nema puno nade za Blazevica.

Trenutno korisnika/ca: Doktorinho i 13 gostiju.