Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Admir_Sa
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Admir_Sa » 02 dec 2010, 01:10

sarajlija89 je napisao/la:ma nema to veze..nit je mjerilo..falilo nam je dosta igraca a i uslovi su katastrofalni bili..mi smo prolaz ranije izgubili a ne u ovoj utakmici...

Juventus je 13 utakmica bez poraza :!:
pa i za ranije kazem, tim koji lecha i salzburga ne moze dobiti da se nada tituli :roll: Pusti ba to nije bitno, sve je ba bitno, da su mogli utrpali bi svima 5 komada, a ne bi pricali nije bitno ovo.
nema potpisa

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 02 dec 2010, 01:12

sarajlija89 je napisao/la: Juventus je 13 utakmica bez poraza :!:
to teoretski može biti 13 bodova, a to je ništa, doduše juve je 4-5 i pobjedio, al sto puta bolje je da su 3 izgubili a 10 pobjedili, ovako to ispadne kao nešto super a zapravo nije tako, jbg niste ni u EL poraženi pa ispadoste
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 dec 2010, 01:16

ma nije to relevantno...tad nismo u formi bili kad je prva tekma bila..otad smo znacajno digli formu...

a druga stvar..juventus u serie A igra sa puno jacim sastavom...

ili po toj logici..juventus nije porazen ni od milana,intera,rome,genoe..sve jaki timovi

@tony

slazem se...se bodovne strane i ucinka bi bolje bilo tako..al ima to i drugu pozadinu,jedan kontinuitet koji treba ovoj ekipi ;)

realno nama fale bar 4 boda..roma,fiorentina,bologna..bar dvije smo trebali dobit

al ja sam zadovoljan...nemojte zaboravit gdje je jUve bio prosle godine...i da je ovo nova ekipa...treba vremena

pa kad sam ja zadovoljan...i vi morate bit :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 02 dec 2010, 01:17

tony-mortale je napisao/la:
to teoretski može biti 13 bodova, a to je ništa, doduše juve je 4-5 i pobjedio, al sto puta bolje je da su 3 izgubili a 10 pobjedili, ovako to ispadne kao nešto super a zapravo nije tako, jbg niste ni u EL poraženi pa ispadoste
razlog zasto ovo mi stalno ponavljamo jeste zato sto smo u prosloj sezoni imali najvise u historiji poraza otkako je klub osnovan.. i nama je to promjena kad vec 14-u tekmu zaredom ne gubimo..

admire, istina je, ne mozemo uzeti Lecha i Salzburga.. sta ces, ali zato smo pobjedili Milana, a vama i interu pokazali kako se igra nogomet..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 02 dec 2010, 01:21

Italia je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:
razlog zasto ovo mi stalno ponavljamo jeste zato sto smo u prosloj sezoni imali najvise u historiji poraza otkako je klub osnovan.. i nama je to promjena kad vec 14-u tekmu zaredom ne gubimo..

admire, istina je, ne mozemo uzeti Lecha i Salzburga.. sta ces, ali zato smo pobjedili Milana, a vama i interu pokazali kako se igra nogomet..
a trebao bi znati da se titule osvajaju u malim utakmicama
nema potpisa

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 02 dec 2010, 01:21

ok je to sve, al tako ce cesena reći pobjedili smo milana a ispašće u drugu ligu ili šta milanu znači što su dobili intera ako ne osvoje ništa, e tako ti je i s tim vašim utakmicama bez poraza, jbg ne igra se fudbal da se ne izgubi već da se pobjedi, nije slučajno uvedeno da se pobjeda umjesto nekadašnjih 2 sad nagrađuje s 3 boda
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 02 dec 2010, 01:23

da, titula se i osvaja na malim tekmama.. ali mene ni drugo mjesto nece razocarati posle onakve sezone, a iskreno mislim da se mozemo sa Milanom boriti za Scudetto..

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 dec 2010, 01:27

Ja sam zadovoljan..Juventus napreduje..i time je sve receno..ne sekirajte se vi ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 02 dec 2010, 01:30

sarajlija89 je napisao/la:Ja sam zadovoljan..Juventus napreduje..i time je sve receno..ne sekirajte se vi ;)
Juventus je drugi "sesir" evropskog fudbala...
1921-2011

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 02 dec 2010, 01:31

Sta reci, a da sarajlija nije rekao, ne znam večerašnja utakmica nije mjerilo. EL je izgubljena u prošlim utakmicama, ali sigurno da je bilo bolje vrijeme rezultat bi bio drugačiji. Jednostavno sreća nas je napustila i ove, ali i prethodne utakmice protiv Fiorentine.

Cilj je bio osigurati LP za narednu sezonu i pokusati osvojiti kup. Samo da nas ovaj poraz ne košta kao i prošlogodišnji od Bayerna, od tad je sve baš krenulo niz brdo.

Što se tiče igrača nemam šta zamjeriti nije se moglo bolje u ovakvim vremenskim uslovima.

Forza Juve!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 dec 2010, 01:35

Esii TM87 je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:Ja sam zadovoljan..Juventus napreduje..i time je sve receno..ne sekirajte se vi ;)
a vratice se u prvi ;)

treba vremena..niste vi svjesni sta je ovaj klub dozivio...i da je i ovo veliko nakon svega...

al opet...mi smo na najbolje navikli..tako da razumijem i provokacije i sve...to je upravo zbog ovog..."najbolje" i najbolji"...

;)

Ja se smao nadam da ima pravde..nije ovo ovaj klub zasluzio...al upravo zato je i poseban,izizao si uvijek iznad svih nedaca i problema...i bio jos jaci

JUVENTUS je zivot,sve ostalo su sitnice...

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 02 dec 2010, 01:38

tek se sad sjetih 'Geatano Skirea' :lol: :lol: :lol: Lanzafeme :mrgreen: i da, u zadnje vrijeme je Storari preuzeo tu poziciju drugog golmana :lol: a tek koliko su utakmica odigrali Marchisio i Sissoko zajedno u vezi :lol: :lol: Juventusovi stoperi su jako spori i veoma losi :lol: :lol: Pepe ne igra na svojoj prirodnoj desnoj strani, igrao je na njoj dok u zadnje vrijeme je tu stranu Krasic preuzeo :lol: :D

polozili su :lol:

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 02 dec 2010, 01:40

sarajlija89 je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:
a vratice se u prvi ;)

treba vremena..nista vi svjesni sta je ovaj klub dozivio...i da je i ovo veliko nakon svega...

al opet...mi smo na najbolje navikli..tako da razumijem i provokacije i sve...to je upravo zbog ovog..."najbolje" i najbolji"...

;)

Ja se smao nadam da ima pravde..nije ovo ovaj klub zasluzio...al upravo zato je i poseban,izizao si uvijek iznad svih nedaca i problema...i bio jos jaci

JUVENTUS je zivot,sve ostalo su sitnice...
Sam po,sam se ubio ;) tesko ce u prvi....

a inace: AC MILAN :mrgreen:
1921-2011

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 dec 2010, 01:41

@esi

ma nije to bas tako..al eto...vrijeme ce pokazat.a vratice se normalno...treba vremena

@daffy

odlicno si sve to pohvato :lol:

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 02 dec 2010, 01:43

Fabio Quagliarella i Alex Del Piero je dovoljno da te maknemo sa teme? :lol:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 02 dec 2010, 01:44

Italia je napisao/la:tek se sad sjetih 'Geatano Skirea' :lol: :lol: :lol: Lanzafeme :mrgreen: i da, u zadnje vrijeme je Storari preuzeo tu poziciju drugog golmana :lol: a tek koliko su utakmica odigrali Marchisio i Sissoko zajedno u vezi :lol: :lol: Juventusovi stoperi su jako spori i veoma losi :lol: :lol: Pepe ne igra na svojoj prirodnoj desnoj strani, igrao je na njoj dok u zadnje vrijeme je tu stranu Krasic preuzeo :lol: :D

polozili su :lol:
Meni Saša izvukao živce da sam prebacio i zadnjih pola sata gledao na b92, čovjek kao da ima nešto protiv Juventusa :D
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 02 dec 2010, 01:52, ukupno mijenjano 1 put.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 02 dec 2010, 01:46

ma pokusava biti pametan i zanimljiv.. biti lafo neki kriticar ha-hu.. branioc nasih bosanaca.. ma idiot mrtvi..

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 dec 2010, 01:49

On inace navija za milan,ne voli bas Juve...al odavno me nije iznervirao ko veceras..jbo ga stilc vise... :evil:

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 02 dec 2010, 01:56

Italia je napisao/la:Fabio Quagliarella i Alex Del Piero je dovoljno da te maknemo sa teme? :lol:
Bitka je izgubljena,ali rat dobijamo :lol: :mrgreen:
1921-2011

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 02 dec 2010, 02:07

Esii TM87 je napisao/la:
Italia je napisao/la:Fabio Quagliarella i Alex Del Piero je dovoljno da te maknemo sa teme? :lol:
Bitka je izgubljena,ali rat dobijamo :lol: :mrgreen:
Bitka je dobijena, a rat nije završen ;)

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []